IMF Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IMF er en national reference i uddannelse til virksomheder og enkeltpersoner; attesteret af de mere end 125.000 studerende. Vores uddannelse er baseret på mangfoldigheden af områder og ekspertise i de fag, vi underviser. Kvaliteten og omdømmet af vores tjenester garanteres af enheder som ISO 9001 og 14001, ANCED (National Association of Distance Education Centers) og Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). I dag underviser vi i vores katalog emner som vedvarende energi erhvervsmæssig risikoforebyggelse eller menneskelig ressource. Vi har private og officielle kvalifikationer, sidstnævnte er resultatet af en alliance, der er underskrevet med prestigefyldte universiteter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde værdipapirer, der er reguleret af Uddannelsesministeriet. Studerende har mulighed for at vælge den tilstand, du vil gøre dit kursus, og virksomheder kan vælge at bruge vores service management training bonus til at behandle din kredit. Vi er afhængige af et team af fagfolk, der er specialiseret i hvert område, for at yde vejlednings- og læringshjælp til studerende, hvilket sikrer, at der til enhver tid får et personaliseret, omfattende plejeteam. Blandt vores værktøjer har en ansættelse og praksis hos både vores private kunder og virksomheder kan drage fordel af en mødested på arbejdsmarkedet. Vi har også en innovativ platform til onlineuddannelse, med over 250 egne kurser til rådighed. Vi har udviklet tilpasset arbejde for virksomheder som Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, Etc. Vi arbejder også med arbejdsgivere, arbejdsmarkedets parter og offentlig administration for at fremme gratis uddannelse til bestemte grupper og arbejdsløse. Kort sagt, vi er en organisation, hvis hovedmål er vores kunders tilfredshed, og for det har vi lige fundet en måde at få det til: stræbe hver dag efter at give vores bedste.

Udsigt

MFI's vision er at være en international leder inden for fjernundervisning og online fagfolk inden for tekniske områder.

Mission

Vi vil vokse med dig. Målet er at sikre en høj grad af tilfredshed hos vores kunder gennem personlig opmærksomhed og ekspertise i servicekvalitet. Dette mål kræver kontinuerlig forbedring af de tekniske og materielle ressourcer, og maksimal involvering af al personaleuddannelse til MFI'er er en anden oplevelse.

Værdier

  • Tilgængelig kandidatuddannelse med kvalitetsuddannelse til konkurrencedygtige priser.
  • Valg af nye teknologier for at tilføre værdi til uddannelse.
  • Fysisk nærhed til studerende gennem vores internationale netværk af kontorer og tilknyttede centre.
  • Personaliseret akademisk mentorordning. Motiveret ekstremt professionelt team.
  • Internt engagement i vores team, etablering af politikker, der tillader professionel udvikling baseret på tillid, fleksibilitet og selvkrav.

Placeringer

Madrid

Address
C/ Bernardino Obregón 25
28012 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Valencia

Address
c/ Guillem de Castro 9
46007 Valencia, Valencian Community, Spanien

Sevilla

Address
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 Sevilla, Andalusien, Spanien

Akkrediteringer