Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

IMF er et nationalt referencelaboratorium i uddannelse til virksomheder og enkeltpersoner; attesteres af mere end 90.000 studerende trænet. Vores træning er baseret på mangfoldigheden af ​​områder og ekspertise af de emner, vi underviser.

Kvaliteten og prestige af vores tjenester understøttes af enheder såsom universitetet Camilo José Cela, knægt ISO 9001 og 14001, balanceret (National Association of Distance Education Centres) og den spanske sammenslutning af Business Schools (AEEN). Ligeledes IMF er en del af Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

I dag, i vores katalog underviser vi emner som Vedvarende energi Occupational Risk Prevention eller Human Resource. Vi har private og officielle kvalifikationer, sidstnævnte er resultatet af alliancen indgået med Camilo José Cela University, Som giver os mulighed for at tilbyde værdipapirer reguleres af Undervisningsministeriet.

Studerende har mulighed for at vælge den tilstand, du ønsker at gøre dit kursus og virksomhederne kan vælge at bruge vores service lederuddannelse bonus til at behandle din kredit. Vi er afhængige af et team af professionelle med speciale i hvert område for at give tutorial og lære hjælp til studerende, der sikrer, at på alle tidspunkter får en personlig, omfattende pleje team.

Blandt vores værktøjer har et ansættelsesforhold og praksis i både vores private kunder og virksomheder kan drage fordel som et mødested på arbejdsmarkedet. Vi har også en innovativ platform for online-undervisning, med over 250 egne kurser til rådighed.

Vi har udviklet brugerdefinerede arbejde for virksomheder som Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA Voice Galicien, Osv Vi arbejder også med arbejdsgiverne, arbejdsmarkedets parter og offentlige myndigheder for at fremme den frie træning til specifikke grupper og arbejdsløse.

Kort sagt, vi er en organisation, hvis vigtigste mål er den tilfredshed for vores kunder og for at vi lige har fundet en måde at få det: stræbe, hver dag, for at give vores bedste.

udsigt

MFI vision er at være et internationalt førende inden for fjernundervisning og online fagfolk i tekniske områder.

mission

Vi ønsker at vokse med dig. Formålet er at sikre en høj grad af tilfredshed for vores kunder gennem personlig opmærksomhed og ekspertise inden for service kvalitet.

Dette mål kræver løbende forbedring af tekniske og materielle ressourcer, og maksimal inddragelse af alle uddannelse af personale til MFIer er en anderledes oplevelse.

Værdier

  • Gør tilgængelig ph.d.-uddannelse, der giver uddannelse af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
  • Valget af nye teknologier til at tilføre værdi til uddannelse.
  • Fysisk nærhed til de studerende gennem vores internationale netværk af kontorer og tilhørende centre.
  • Personlig akademisk mentorordninger system. Motiveret yderst professionelt hold.
  • Intern engagement i vores team, oprettelse af politikker, der tillader faglig udvikling baseret på tillid, fleksibilitet og selvstændige krav.
Programmer undervist i:
Spanish (Spain)

Denne skole tilbyder også:

Master

IMF Business School

På grund af den resulterende efterspørgsel efter kvalificerede fagfolk på dette område, har IMF Business School og Deloitte skabt denne Masters, udviklet som klasseværels ... [+]

I de senere år har de øget cyberangreb til virksomheder og enkeltpersoner mere end 33%, og ifølge en rapport ONTSI (National Observatory for Telekommunikation og Informationssamfundet) og INCIBE (National Institute of cybersikkerhed), tallet cybersikkerhed registrerede hændelser i spanske virksomheder er steget med 200% fra 2014 til 2015.

Det giver for oprettelsen af ​​næsten en million arbejdspladser i forbindelse med cybersikkerhed 2020, ifølge en nylig rapport fra Den Europæiske Union. Cybersecurity er blevet en af ​​de største risici i verdensøkonomien og det har gjort virksomhederne i stigende grad investerer beskytte mod cyberangreb og forhindre sårbarheder i deres systemer.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Deltid
216 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
IMF Business School

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management af Instituto de Ciencias Empresariales IMF støttes af Human Resources Management Center Association (AEDIPE Centro), der ... [+]

Pris: 3.900 euro Stipendium på 10% - 3.510 euroFinansiering uden renter og rabat for kontant betaling.Varighed: 60 ECTSMetode: OnlineKvalifikation opnået: Officiel kandidatuddannelse fra Universidad Camilo José CelaJob og praktikudvekslingkrav

universitetsuddannet

præsentation

Instituto de Ciencias Empresariales IMF , en del af IMF Akademiske Institution og Camilo José Cela Universitetet lancerer kandidatuddannelsen i Human Resources Management (HR), hvis vigtigste mission er, at dets studerende er i stand til at styre talentet hos deres virksomheder. form tilpasset målene, gennem de nyeste værktøjer i sektoren.

Denne Master, der læres med støtte fra AEDIPE Centro, er rettet mod begge universitetsstuderende fra beslægtede filialer, der ønsker at fokusere deres faglige karriere inden for personaleledelse samt erfarne fagfolk, der ønsker at bevise deres viden ved at opnå et officielt afsnit.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Fuldtid
Deltid
5 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Location address
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Location address
Valencia, Valencian Community, ES
Location address
Seville, Andalusia, ES
Location address
Bilbao, Basque Country, ES