Læs den officielle beskrivelse

Insa Forretning, Marketing & Communication School er en privat Business School med over 30 års erfaring inden for uddannelse, der har

PROFESSIONALS uddannelsesområdet

Vi tilbyder en bred vifte af up-to-date uddannelsesprogrammer i forskellige områder af virksomheden, altid at reagere på markedets behov, uddannelse fagfolk, der er i stand til at komme ind på arbejdsmarkedet takket være den viden, færdigheder og holdninger, vi formidler, og den udformning af en praktisk og realistisk uddannelsesplan, undervist af fagfolk.

Alt dette i øvrigt ledsaget af andre tjenester og den personlige opmærksomhed du fortjener.

Insa blev oprettet i 1984 som svar på det presserende behov for virksomheder til at indarbejde højtuddannede mennesker; folk med reel og praktisk syn på arbejdsmarkedet.

Fra begyndelsen, Insa valgt specialisering inden for assisterende Management og Kommunikation (Public Relations og marketing). Det gode arbejde af vores lærere, at den fleksibilitet at tilpasse vores læseplaner på alle tidspunkter og til at have en praktisk metode har gjort det, at INSA har mere end 13.000 alumner fra 40 forskellige nationaliteter.

Marked, politiske, økonomiske og teknologiske forandringer har krævet, at INSA årligt opdatere deres programmer, hvilket skaber nye kurser samt tilbyde vores studerende mulighed for helt at studere på engelsk med en større internationalt perspektiv.

Desuden, Insa Forretning, Marketing & Communication School fastholder flere samarbejdsaftaler med store institutioner og nationale og internationale universiteter.

Skolen er placeret i en gammel fabrik renoveret, men bevare den oprindelige struktur med moderne interiør og er udstyret med rummelige og fleksible klasselokaler på tre etager, som fremmer læring og workshops.

Beliggende tæt på Lesseps Square, i nærheden af ​​Gracia, giver god tilgængelighed med offentlig transport (metro, FGC, bus, Bicing) og drage fordel af alle de tjenester, der tilbydes af de lokale kroer, kollegieværelse, underholdning område, biblioteker osv ..

Opmærksomhed til vores studerende og kvalitetsstyring er de vigtigste akser Insa:

Kundeorientering. Hver elev er unik.
Anerkendelse af forpligtelserne i organisationen både med kunder og med medarbejdere, bestyrelser direktører, leverandører og samfundet generelt.
Deltagelse og ansvarsfordelingen for enkeltpersoner og teams.
Management procedurer.
Løbende forbedringer.

Formål og metode

Vores vigtigste mål er at uddanne fagfolk, i stand til at indarbejde på arbejdsmarkedet og en arbejdsplads, der har et solidt fundament af praktisk viden og kompetencer til at udføre deres opgaver fra den første dag, og desuden give dem sociale, faglige og arbejde anerkendelse.

For dette, den konstante kontakt med virksomheder og deres behov er afgørende, og Insa gøre det gennem Professional, som er vores lærere og gennem de udbudte tjenester til virksomheder, og gennem alumnenetværk.

At nå dette mål ville ikke være muligt uden en metode, der understøtter succes for vores programmer, og er baseret på:

Up-to-date, dynamisk og personlige uddannelsesplaner
Personlig opmærksomhed til studerende
Sin egen overvågning og evaluering

Alle Insa kvalifikationer matcher de jobtilbud, der kommer fra den professionelle verden og arbejdsmarked, der kræver stadig nyere professionelle specialiteter, der er forskellig fra den traditionelle.

Erhvervslivet kræver dygtige fagfolk i business management, markedsføring, reklame, public relations og udøvende assistenter, med omfattende uddannelse, viden og færdigheder at mestre nye teknologier.

Med vores studier, studerende opnår sociale, personlige og tekniske færdigheder, samt de værktøjer, der er nødvendige for en vellykket integration på arbejdsmarkedet. Eget læseplaner og en metode baseret på en personlig og meget praktisk tilgang med casestudier, og giver mulighed for praktikophold i virksomheder, opfylde vores vigtigste mål og den studerende, ved afslutningen af ​​studierne, kan indarbejdes med succes i enhver arbejdsplads.

Rygrad vores metodologi

Vores egne, up-to-date og dynamiske uddannelsesplaner De akademiske programmer er designet i en realistisk og fleksibel måde, at overvinde de stivheder, der kendetegner nutidens mange uddannelsesplaner.

Planer, der passer til de aktuelle behov i erhverv, der søger den viden områder og emner, balance det teoretiske med det praktiske.

Individualiserede opmærksomhed for studerende Skolen holder styr på personlige situation og fremskridt for hver elev. Til dette, er undervisningen foregår i små grupper af studerende, der har, i deres respektive fag, en vejleder, at den studerende opfylder hele det akademiske år og modtager vejledning i både uddannelsesmæssige og faglige aspekter.

Undervisning praksis: professionelle lærere For at opnå studerendes beskæftigelsesegnethed, Insa forbedrer den praktiske side af undervisningen. Derfor INSA fakultet består af aktive iværksættere og ledere, som svar på en meget specifik profil, som tager hensyn til deres uddannelse, erhvervserfaring og færdighedstræning.

Student Adgang til Arbejdsmarkedets At give de studerende adgang til arbejdsmarkedet og lette deres tilpasning til erhvervsklimaet, Insa har følgende mål i deres programmer:

Udvikling af færdigheder til det videnbaserede samfund
Domain of Information Technology og kommunikation
Giv et åbent læringsmiljø
Udvikling af en iværksætterkultur og kreativ virksomhed

tjenester

Insa tilbyder ekstra uddannelsesprogrammer, en række tjenester, der tillader de studerende til at udvikle sig ud over studierne selv. Hver studerende er unik og er behandlet så. Også INSA tilbyder tjenester til virksomheder og fagfolk, som giver en reel og praktisk perspektiv til alle vores programmer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

INSA Business, Marketing & Communication School

Vi lever i en globaliseret verden, hvor virksomheder i stigende grad vælger centralisering i deres operationer. I dette miljø, logistik, drift, indkøb, indkøb og distribu ... [+]

Præsentation

Vi lever i en globaliseret verden, hvor virksomheder i stigende grad vælger centralisering i deres operationer. I dette miljø, logistik, drift, indkøb, indkøb og distribution af deres produkter eller tjenesteydelser bliver et væsentligt fundament for differentiering og kundeservice.

Desuden er Barcelona konfigureret som en af ​​de vigtigste byer i Europa logistik, både dens beliggenhed og faciliteter og infrastruktur operatører og dermed antallet af virksomheder i denne sektor.

Målsætninger Forberede og uddanne ledere, forretningsfolk og iværksættere i en kontekst af konstant forandring. Tog fagfolk i alle områder af driftsstyring med en innovativ vision, at identificere muligheder og med held imødegå udfordringerne fra markedet. Tog fagfolk i de forskellige områder, der er omfattet af programmet: globale operationer, supply chain, indkøb og indkøb, opbevaring og distribution. Target ... [-]
Spanien Barcelona Schweiz Lucerne
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
INSA Business, Marketing & Communication School

For at holde trit med nutidens hurtigt skiftende og stadig mere globaliseret verden, er marketing management altid analyseres i en bredere sammenhæng med international vi ... [+]

Præsentation

For at holde trit med nutidens hurtigt skiftende og stadig mere globaliseret verden, er marketing management altid analyseres i en bredere sammenhæng med international virksomhed og drift miljø.

Vores erfarne og kvalificerede personale skabe et støttende miljø, hvor de studerende er i stand til at få et indgående kendskab til og forståelse af mekanismer og teknikker til markedsføring og opfordres til at udvikle deres egen ideer og strategier for markedsføring.

Målsætninger Give den studerende den bedste værktøjer, viden og evner for at lykkes på en udøvende niveau i marketing management. Vis hvordan man laver gavnlige beslutninger for din virksomhed på internationalt niveau gennem en præcis analyse af det globale marked, strategisk planlægning, segmentering, samt budgetstyring. Lær dig de etiske principper, der kræves af en udøvende på dette område. Target ... [-]
Spanien Barcelona Schweiz Lucerne
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
INSA Business, Marketing & Communication School

Master i Projektledelse ... [+]

Præsentation

Dette er et program, der inkorporerer den viden og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for projektledelse. Det er en måde at differentieres i markedet, at erhverve grundlæggende færdigheder og en af ​​de mest højt efterspurgte faglige profiler på markedet.

Målsætninger Forberede og uddanne fagfolk med de nyeste færdigheder i projektledelse. Træn professionelt i alle områder af forvaltningen af ​​en tværgående visning af virksomheden. Forstå de vigtigste begreber og værktøjer til ledelse, planlægning, styring og programmering af ethvert projekt. Target

a) Kandidater, der ønsker at udvide deres viden inden for projektledelse. b) Professionals, iværksættere og erhvervsfolk, der ønsker at opgradere eller tilføje en differentieret oplevelse. c) Virksomheder, der søger personale ekspertise. d) Kandidater i Faglig Intermediate eller højere Grad søger praktisk forberedelse at indgå i arbejdsstyrken.... [-]

Spanien Barcelona Schweiz Lucerne
September 2020
Spansk
Deltid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
INSA Business, Marketing & Communication School

Denne bredt funderet omfattende program omfatter moduler i den økonomiske analyse af ledelsesmæssige beslutninger, økonomisk styring og optimering af resultater, branding ... [+]

Præsentation

Denne bredt funderet omfattende program omfatter moduler i den økonomiske analyse af ledelsesmæssige beslutninger, økonomisk styring og optimering af resultater, branding osv med henblik på at tilbyde en omfattende fundament for yderligere undersøgelse eller specialisering.

Målsætninger Udvikle strategiske lederevner og organisatoriske og operationelle evner. Opbygge et solidt fundament i Business Administration kernefag. Opnå generel og praktisk viden om virksomhedsledelse. Target

a) Kandidater og fagfolk, der ønsker at udvide deres beskæftigelsesmuligheder horisont. b) Erfarne fagfolk, der ønsker at påtage sig nye opgaver og ansvar. c) Virksomheder, der søger uddannelse af personalet. d) Kandidater i erhvervsuddannelse og videregående uddannelse i området business søger praktisk forberedelse at indgå i arbejdsstyrken.... [-]

Spanien Barcelona Schweiz Lucerne
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
INSA Business, Marketing & Communication School

Kandidatuddannelsen i e-Tourism & Revenue Management giver viden i digitale værktøjer og sociale netværk, der muliggør åbner en bred vifte af marketing aktiviteter og ... [+]

Præsentation

Turisme er en af ​​de aktuelle drivere i verdensøkonomien og en af ​​de vigtigste generatorer for beskæftigelse. Af denne grund er det meget vigtigt at fastholde et højt kvalitetsniveau i turistsektoren, med støtte fra kvalificerede folk, der bidrager til at fastholde og forbedre niveauet af konkurrenceevnen i denne sektor.

Kandidatuddannelsen i e-Tourism & Revenue Management giver viden i digitale værktøjer og sociale netværk, der muliggør åbner en bred vifte af marketing aktiviteter og salg. Også specialuddannelse, der optimerer ressourcer og indtægter i et stærkt konkurrencepræget industri.

Målsætninger Giver viden i digitale værktøjer og sociale netværk Etablere relationship marketing, direkte og kundeloyalitet i digitale miljøer Kendskab til teorier og metoder "Revenue Management". Uddanne fagfolk til at generere effekt på vækst i omsætningen i hoteller og restauranter. Target ... [-]
Spanien Barcelona Schweiz Lucerne
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
INSA Business, Marketing & Communication School

Denne grad kombinerer markedsføring, reklame og public relations introducerer vores studerende til virkeligheden i den professionelle verden gennem et spændende jobformid ... [+]

Præsentation

Denne grad kombinerer markedsføring, reklame og public relations introducerer vores studerende til virkeligheden i den professionelle verden gennem et spændende jobformidling program, på samme tid, som det giver dem et solidt og bredt fundament nødvendigt at kunne udføre som fremtidige fagfolk i virksomhedskommunikation .

Målsætninger Tilbyd et robust fundament inden for følgende områder: markedsføring, reklame, public relations, erhvervslivet og nye kommunikationsteknologier. At udvikle analytiske, beslutningstagning og teamwork færdigheder med henblik på at give den Communications område med højt kvalificerede fagfolk med initiativ, i stand til med held påtage ledelsesansvar. Target ... [-]
Spanien Barcelona Schweiz Lucerne
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
INSA Business, Marketing & Communication School

Uddannelsen fokuserer på de praktiske aspekter af de globale markeder for at lære de studerende de færdigheder, der gælder for den internationale handel, import og ekspor ... [+]

Præsentation

Uddannelsen fokuserer på de praktiske aspekter af de globale markeder for at lære de studerende de færdigheder, der gælder for den internationale handel, import og eksport, international markedsføring af produkter og global supply chain management.

Målsætninger Opnå nødvendige viden til at blive en ekspert på de globale markeder operationer. Find ud af alt om organiseringen af ​​eksport afdelinger inden for en virksomheds struktur, samt solid forståelse af principper og teknikker til markedsføring. Være i stand til effektivt at designe og foretage strategiske marketingkampagner og lykkes på internationalt plan. Target

a) Kandidater og fagfolk, der ønsker at udvide deres beskæftigelsesmuligheder horisont. b) Erfarne fagfolk, der ønsker at påtage sig nye opgaver og ansvar. c) Virksomheder, der søger uddannelse af personalet. d) Kandidater i erhvervsuddannelse og videregående uddannelse i området business søger praktisk forberedelse at indgå i arbejdsstyrken.... [-]

Spanien Barcelona Schweiz Lucerne
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
INSA Business, Marketing & Communication School

International Dual Degree i Tourism Management er et års program, der er designet til at forfølge en vellykket karriere gæstfrihed industri med et internationalt samarbej ... [+]

International Dual Degree i Tourism Management er et års program, der er designet til at forfølge en vellykket karriere gæstfrihed industri med et internationalt samarbejde mellem INSA (Barcelona, Spanien) og Hotel Management School (Luzern, Schweiz) .

Turisme har vist sig at være en økonomisk booste, der bidrager til den økonomiske udvikling i mange lande i de sidste par årtier. Folk ser ferie som en nødvendighed, og ikke som en luksus i det nuværende scenario. Turisme opfordrer til koordinering og samarbejde mellem rejsebureauer, rejsearrangører og turister. Det indebærer også markedsføringstiltag for at tiltrække turister til at rejse til bestemte destinationer.

målForskning i gæstfrihed: Etablering af relationsmarkedsføring, direkte og kundeloyalitet i digitale miljøer.Hospitality Management: Bliv bekendt med en kreativ og systematisk udøvelse af organisationsmål inden for hospitalsbranchen.Lederskabsfærdigheder: Uddanne og uddanne fagfolk til at skabe indflydelse på omsætningsvækst på hoteller og restauranter.ModtagereKandidater i turisme.Fagfolk, der har brug for at opgradere og ønsker at udvide deres forretningshorisonter.Virksomheder søger personale ekspertise.Kandidater i erhvervsfaglig eller højere grad inden for turisme, mad, rejsebureauer og Hospitality Management søger praktisk forberedelse til at komme ind på arbejdsstyrken.Professionelle udflugterRevenue ManagerHotel Manager eller stedfortræderLeder af Catering og restauranterIndkøbschefMad og drikke direktør... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
INSA - Business, Marketing and Communication School
Carrer Torrent de l’Olla 208

Barcelona, Catalonien, 08012 ES
Social Media
Location address
Lucerne, Lucerne, CH