IQS – Universitat Ramon Llull

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere ved IQS

IQS er et universitetscenter for Society of Jesus, der er grundlægger af Universitat Ramon Llull, med mere end hundrede års erfaring og en lang historie. Nationale og internationale akkrediteringer garanterer vores fortsatte arbejde og konsoliderer vores prestige.

 1. Omfattende Uddannelse
  Vores kald og vores engagement er at uddanne folk etisk og omfattende i personlige, akademiske og faglige termer. Som følge heraf kombineres erhvervelsen af faglige færdigheder i IQS med udviklingen af den studerendes menneskelige dimension.
 2. Praktiske dimensioner af programmerne
  Programmerne er designet til at give en praktisk, tværfaglig uddannelse. IQS fakultet har en anerkendt erhvervserfaring inden for industri og virksomhed, som giver dem mulighed for at yde meget praktisk og ajourført vejledning vedrørende arbejdsmarkedet.
 3. Links med Enterprise
  Alle studerende påtager sig obligatorisk praktikophold i private virksomheder, og de endelige projekter er rettet mod at udvikle praktiske applikationsarbejder som en forretningsplan.
 4. Job Exchange og Professional Careers Guidance Service
  Studerende har adgang til IQS Job Exchange og til Professional Careers Guidance Service, hvor de får professionel vejledning og hjælp, især med deres første jobplacering.
 5. International Vocation
  IQS studentudvekslinger med udenlandske universiteter er et ideelt supplement til programstudierne ved at give en oplevelse, der beriger eleverne både fagligt og personligt.
 6. Fuld engelsk program og sprogundervisning
  IQS giver mulighed for at tage nogle kandidatuddannelser og bacheloruddannelsen i Business Administration og Management helt på engelsk eller gradvist, på spansk og engelsk, samt muligheden for at lære tysk.
 7. Personlig pleje og små grupper
  Studerende har personlige vejledere til at lede dem i faglige, faglige og personlige forhold. Klasser består af små grupper i alle IQS bachelor- og kandidatuddannelser.
 8. IQS tilskud
  IQS har et omfattende program af stipendier og stipendier, som omfatter stipendier for excellence og familiehjælpstilskud.
 9. Professionel specialisering med IQS Graduate Programmer
  Udvalget af IQS kandidatprogrammer giver eleverne mulighed for at udvikle deres erhverv inden for et bestemt studieområde med omfattende træning.
 10. Forskning og kritisk tænkning
  Forskning er en væsentlig aktivitet for at yde kvalitetsuddannelse, udvikle kritisk tænkning og bidrage til videnforskning. Derfor opfordrer IQS til forskning i sin bachelor, kandidat og ph.d. programmer.


IQS har to skoler: IQS School of Engineering, hvor videnskabelige og tekniske studier undervises, og IQS School of Management, hvor økonomi og erhvervsliv studeres.


Internationale udvekslinger

IQS er fuldt engageret i ideen om internationalisering af videnskaben og mener, at stærkere internationale bånd fører til højere kvalitetsstudier og forskning.

Udveksling af studerende med udenlandske universiteter er en ideel måde at supplere IQS studier med en oplevelse, der vil berige eleverne både fagligt og personligt. Udvekslinger er lavet med berømte udenlandske universiteter, som IQS har etableret udvekslingsaftaler med. IQS har specifikt udvekslingsaftaler med 96 universiteter: 44 i Europa, 31 i Nordamerika, 12 i Sydamerika, 3 i Mellemamerika, 5 i Asien og 1 i Afrika.

IQS støtter og styrer de studerende, der ønsker at studere en del af deres programmer i udlandet, via sit internationale kontor. International Relations Office tilbyder også assistance til alle internationale studerende, der ønsker at komme til IQS .

Takket være disse internationale udvekslinger vil IQS studerende eller forskere nyde følgende fordele:

 • Forbedre et sprog: Der er ingen bedre måde at lære et sprog på end at bo i et land, hvor det tales. Dette forbedrer deres faglige muligheder, da internationale virksomheder søger kandidater, der kan tale et andet sprog flydende.
 • Nye relationer: De vil have mulighed for at blive bekendt med folk, der har synspunkter og kulturer, der adskiller sig fra deres, som måske endda hjælper dem i deres professionelle liv.
 • Færdighedsudvikling: En oplevelse af at bo i udlandet i en bestemt periode hjælper mennesker med at blive mere ansvarlige og engagerede andre ved at forstå kulturelle forskelle.
 • Beskæftigelse: Studenternes kontaktnetværk vokser mærkbart internationalt ved at studere i udlandet, hvilket vil bane vejen mod andre virksomheder eller andre muligheder.


Et kald til undervisning og forskning

Hovedformålet med IQS School of Engineering er uddannelse og forskning inden for videnskab og teknologi. Programmerne er designet til at give en praktisk og tværfaglig uddannelse med særlig vægt på både grundlæggende videnskab og eksperimentelle arbejde.

Forskning er en væsentlig aktivitet for at yde uddannelse af høj kvalitet, udvikle kritisk tænkning og bidrage til videnudvikling. Det er derfor, IQS stimulerer og fremmer forskning begynder med bachelor-og kandidatuddannelser og slutter i PhDs.The IQS School of

Tekniske faciliteter omfatter laboratorier, workshops, pilot- og semi-industrielle anlæg. I undervisningsværkstederne og laboratorierne er hver elev tildelt en station til deres individuelle brug.


Iværksætterkultur

IQS School of Management er internationalt anerkendt til uddannelse af deres kandidater i Business Administration og Management.

Dens mission er den omfattende træning af mennesker med holdninger, viden og færdigheder, der vil sætte dem i stand til at skabe, lede og styre konkurrencedygtige organisationer, som vil skille sig ud på det industrielle og teknologiske område, og som er forpligtet til at yde excellence og retfærdighed.

Faglig erfaring fra Fakultetet for IQS School of Management er kendt såvel som dets forskningsprofil, der er meget krævende for løbende produktion af bidrag som publikation af referenceartikler, deltagelse i kongresser, kapitler til bøger og symposier, blandt andre .

Placeringer

Barcelona

Address
IQS
Via Augusta, 390,

08017 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited