Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Founded in 1986, Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset (IUIOG) er en postgraduate og forskningscenter svarende i det væsentlige til kandidatskoler af nordamerikanske universiteter. Det var det første universitetsinstitut, der blev forfremmet og forvaltet i Spanien af en privat enhed, José Ortega og Gasset Foundation, og tilknyttet et offentligt universitet, Complutense Universitet i Madrid. Dets protektion er integreret af José Ortega og Gasset-Gregorio Marañón Fonden , Det Autonome Fællesskab i Madrid, Ministeriet for Uddannelse, Kultur og Sport, Udenrigsministeriet og Complutense Universitet i Madrid samt et udvalg gruppe af akademikere valgt ved konsensus.

mission

Udvikle og fremme talenter studerende i at generere synergier mellem de akademiske verdener, faglige, videnskabelige og virksomhedsnetværk med det formål at træne de studerende opmærksomme og følsomme af problemerne i det sociale miljø plads.

udsigt

Bidrage til dannelsen af ​​akademisk ekspertise, med en stærk tværfaglig og tværgående karakter, for at opfylde kravene fra en stadig mere global og konkurrencepræget verden, gennem en undervisning model, der sætter personlig opmærksomhed til den studerende i værdi, sameksistens i klasseværelset, kritisk tænkning og anvendelse af nye teknologier.

værdier

  • Social ansvarlighed og følsomhed
  • videnskabelig stringens
  • akademisk innovation
  • Pluralisme og mangfoldighed af ideer og meninger
  • Forpligtelse til social integration og ligestilling

Vores campus

Campus er beliggende i centrum af Madrid og i en symbolsk bygning, den gamle Residencia de Señoritas, der ligger ved sammenflugten mellem Fortuny og General Martínez Campos gader. Denne institution spillede en vigtig rolle i indarbejdelsen af spanske kvinder på fagområder. Blandt lærerne fremhævede de tal som María Zambrano, Zenobia Camprubí, Gabriela Mistral, Victoria Ocampo, María Martínez Sierra og Clara Campoamor. Og fra deres klasseværelser kom pædagoger som Juana Moreno, María Comas Camps, Carmen Castilla, Margarita de Mayo Izarra og Carmen Isern; forskere som María García Escalera eller Cecilia García de Cosa; politikker som Victoria Kent, eller lov specialister som Matilde Huici.

Omdannet til Ortega og Gasset-stiftelsens hovedkvarter i 1978 skiller biblioteket ud af de 13.000 bind, der ejes af José Ortega og Gasset, som bibliografiske samlinger af fremtrædende intellektuelle, nationale og internationale institutioner er blevet tilføjet. ; og i 2011, og takket være fusionen med Gregorio Marañón Foundation, af biblioteket Gregorio Marañón.

Campus har alle de nødvendige faciliteter til at yde uddannelse og er udstyret med de mest avancerede teknologier til at lette, både lærere og studerende, færdiggørelsen af deres respektive job.

Miljøets sammenflydelse med tilstedeværelsen af førende faglige og intellektuelle eksperter, der udøver deres undervisning, bidrager til at give IUIOG et passende miljø for at erhverve en fremragende uddannelse, fremme en passion for forskning og skabe en kritisk ånd, der Det giver vores elever mulighed for at møde deres personlige og faglige udfordringer.

FOM samfund

Et virtuelt rum, hvor lærere og elever har deres mødested. Den bedste dagsorden for kulturelle aktiviteter arrangeret af Ortega Marañón Foundation og alle de mærker og institutioner, den er vært for: IUIOG , Instituto Marañón , Goberna og Internationale Programmer.

Den mest up-to-date information om træningstilbudet og indgangen til den virtuelle campus, hvor eleverne får adgang til det akademiske indhold, fora, aktiviteter og alle de nødvendige værktøjer til udvikling af virtuelle sessioner.

Studerende skal have adgang til Virtual Campus via FOM-fællesskabssiden . Den akademiske koordinering af programmet vil give dem et brugernavn og en adgangskode, så de kan få adgang. For at gøre dig bekendt med driften af denne platform, vil grundlæggende instruktioner til brug blive givet.

Placeringer

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Address
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+34 917 00 41 00