Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ortega y Gasset University Research Institute , IUIOG, er et ekspertisecenter i postgraduate studier, der er knyttet til Complutense University of Madrid . E specializado i mere end 30 år i udvikling og levering af doktorgrader og førere af høj kvalitet inden for samfundsvidenskab, humaniora og sundhedsvidenskab, sine programmer har officiel anerkendelse og også ved at rangordne prestige. Flere af dens programmer er blandt de bedste i Spanien inden for deres specialitet, og deres undervisningsmodel fremmer undervisningskvalitet og studerendes projektion.

foto høflighed Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kandidaters oplevelse

foto høflighed Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

FOM samfund

Det er et virtuelt rum og et mødested for lærere og studerende. Gennem dette kulturelle og akademiske rum har studerende adgang til en rig dagsorden for kulturelle aktiviteter arrangeret af Ortega - Marañón Foundation , en institution med stor international projektion, der administrerer og er vært for Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset Institute, Institute of Humanities og Gregorio Marañón Sundhedsvidenskab og internationale programmer.

Ligeledes tilbyder FOM Community detaljerede oplysninger om hele IUIOG-uddannelsestilbudet med en lang række kurser. Indeholdt også gennem fora, publikationer og kollektive aktiviteter, der forbinder studerende til et netværk af kandidater, der involverer studerende fra mere end 22 lande.

Placeringer

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Address
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+34 917 00 41 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig