Immune Technology Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi humaniserer teknologi gennem uddannelse

Immune Technology Institute er et levende samfunds viden, hvor teknologi og ideer er motoren for vækst. Vi reklamerer for et unikt undervisningssystem, hvor læring erhverves gennem løsning af reelle udfordringer i den professionelle verden, hånd i hånd med førende virksomheder inden for teknologisektoren.

Forbered dig på fremtidens job

IMMUNE blev født til at uddanne de bedste fagfolk og iværksættere inden for teknologi. I modsætning til traditionelle skoler udvikles vores programmer sammen med virksomheder og opdateres konstant. Du finder det nyeste til at udvikle din karriere med en fremtidsvision.

Maksimer din virksomheds talent

Vi arbejder sammen med førende organisationer for at forbedre deres talent. Bliv en IMMUNE-partner og få kontakt med fagfolk inden for teknologisektoren.

artificial intelligence, brain, think

filosofi

Immune Technology Institute tilbyder et unikt læringsøkosystem. Vi forbereder vores studerende på udfordringerne i dag og i morgen og giver dem viden og færdigheder til at opbygge løsninger, der går ud over det konventionelle.

"Vores mål er at gå ud over de nuværende rammer for formel uddannelse. Vi skaber et innovativt miljø, der fremmer netværk mellem virksomheder og kandidater til at opbygge dristige løsninger, der går ud over de konventionelle."
Juan Riva. Grundlægger og administrerende direktør for Immune Technology Institute

Hvad der definerer os

integritet

Vi mener, at integritet er et væsentligt princip for at sikre en positiv anvendelse af teknologi under hensyntagen til virkningen på menneskelivets og etikens livsform.

Audacity

Hos IMMUNE dyrker vi evnen til at møde udfordringer med lidenskab og foreslår usædvanlige løsninger.

Lytter

Vi lytter inden for og uden for vores samfund for at lære om nye opdagelser, tendenser og udviklinger og integrere dem i IMMUNEs akademiske programmer.

selfhood

Hos IMMUNE er vi forpligtet til at maksimere potentialet hos hver enkelt befolkning og organisation og styrke deres styrker, interesser og forhåbninger.

motivation

Vi fremmer ubegrænset nysgerrighed, en proaktiv holdning og manglende overensstemmelse. Vi ønsker, at vores studerende skal stole på deres instinkter til at arbejde for at finde smarte løsninger.

social media, digitization, faces

En unik metode

Sag, der skal løses

Vi udviklede sig fra den traditionelle "case study" til "case to be lost", hvor studerende lærer ved at løse uløste sager, som virksomhederne bidrager med.

Læring ved at gøre

Viden erhverves naturligt gennem en 100% praktisk læringsmetodik, der kondenserer nøgleteoretisk viden.

Peer to Peer Learning

Professionel succes er dybt forankret i samarbejde, åbenhed, interaktion og samfund, som alle afspejles i hvert trin i læringsprocessen.

Human Sciences og Soft skills

Alle programmer tildeler 20% til udvikling af humaniora og blød færdigheder for at udvide vores forståelse af verden gennem et tværfagligt prisme.

Kontinuerlig læring

Transformation er den eneste konstante i teknologi. Dette er grunden til, at vi konstant opdaterer vores programmer og holder os foran de nyeste innovationer og deres applikationer.

Innovativ vurdering

Vi giver studerende detaljerede oplysninger om deres præstationer, færdigheder og nøglekompetencer for deres professionelle succes.

Master nok

Programmerne dækker de væsentlige aspekter for at give en global vision af teknologierne og dykke ned i de mest relevante områder og uddanne fagfolk, der skiller sig ud i dagens marked.

motivation

Vi fremmer motivation som en læringsmotor, der bringer klasserne en smidig læringsdynamik. Vi opfordrer til ubegrænset nysgerrighed, en proaktiv holdning og manglende overensstemmelse.

IMMUNE i medierne

"Institutet for teknologisk uddannelse IMMUNE åbner i Madrid. I det lærer studerende på en praktisk måde gennem projekter, der er foreslået af virksomheder"

ED Digital økonomi

"Juan Riva; CEO og grundlægger af IMMUNE: Vi stræber efter at blive centrum for fremragende karakter i Europa"

økonomen


" Immune Technology Institute : På jagt efter de bedste 50 teknologiske talenter i Spanien"

GrundenPlaceringer

Madrid

Address
Paseo de la Castellana,89
28046 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig