Læs den officielle beskrivelse

Skole

Uddannelse af interiørarkitekter siden 1998

Grundlæggerne af INSENIA har været siden begyndelsen af deres professionelle karriere, designere og designlærere, samtidig og uadskillelige.

Kaldet til træning har ført dem til at give hundredvis af gratis foredrag og seminarer i hele Spanien, rettet mod alle slags fagfolk, der er interesseret i dekoration og interiørdesign. Siden begyndelsen af deres professionelle karriere, for 20 år siden, har de undervist på forskellige design- og dekorationskoler i Madrid. Siden 1998 startede de deres eget træningsprojekt, afsluttet siden 2013 i CEROESPACIO IMADDE, og var bestemt til i nogle få uger at dele frukten af 20 års erfaring med at designe alle slags rum.

Undervisnings- og ledelsesteam

Den største fordel ved uddannelse med INSENIA er uden tvivl erfaringerne fra sine professorer, førende fagfolk inden for dekorationssektoren i Spanien.

Det er umuligt at lære, hvad der ikke er blevet praktiseret og oplevet i den første person. I INSENIEN ved vi, hvad vi taler om, fordi vi er ægte fagfolk inden for interiørdesign, design, kunst og udsmykning, fokuseret på vores professionelle karriere og brænder for vores arbejde. Dette gør os unikke. Vi nyder vores eget projekt for at gøre vores drøm til virkelighed og af vores studerendes: lære mere og mere om det smukkeste erhverv i verden, Interior Design.

karrieremuligheder

Hvis du i slutningen af vores træning foretrækker at vælge selvstændig virksomhed og starte dit eget interiørdesignfirma, vil vi på Insenia Design School Madrid give dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte din professionelle aktivitet. Vi deler med dig frugten fra 20 år med instruktion af interiørdesignundersøgelser og projektafdelinger.

Og hvis du stadig har brug for mere, kan du kontakte vores konsulenttjeneste til oprettelse af dekorationsfirmaer. Vi vil med glæde udføre alle de nødvendige procedurer for dig ved hjælp af en meget erfaren og behørigt registreret administrativ leder.

Uddannelse inden for interiørdesign åbner døre for uendelige arbejds- og forretningsmuligheder. Vores studerende ankommer til arbejdsmarkedet klar til at blive medlem af alle typer virksomheder:

 • Interiørstudier
 • Arkitekturstudier
 • Reformfirmaer
 • Dekorationsforretninger
 • Møbler fabrikker
 • Konsulenter til billede og dekoration
 • Begivenhedsfirmaer
 • Stand Producerende virksomheder
 • Virksomheder med kontorudstyr
 • Møbelbutikker
 • Planlægger afgrænsningsvirksomheder
 • Virksomheder i 3D-arkitektonisk visualisering
 • Dekorationsmagasiner og blogs
 • Franchise-designafdelinger
 • Store DIY-kæder

Professionelle lærere og aktive.

Vores professorer er aktive fagfolk, flere af dem er registreret i deres respektive faglige foreninger og fuldt ud involveret i deres professionelle karriere. Hos dem lærer du meget mere, fordi de er en utømmelig kilde til anekdoter og oplevelser.

Klasse opsving.

Hvis du går glip af en klasse, kan du hente den næste gang den undervises. Alle vores klasser gentages hver måned eller hver anden måned. Det er vigtigt, at du deltager i hver eneste af dem, og det er derfor, vi er villige til at give dig alle mulige faciliteter, som du kan få det.

Kondenserede kurser

INSENIA-uddannelsesprogrammer er blevet udviklet for at få adgang til en komplet instruktion på kortest mulig tid, hvilket eliminerer det, der ikke praktiseres i den daglige erhverv. Kort sagt, vi har "adskilt halm fra kornet" for at blive alene med det virkelig vigtige. Vores kurser uddyber især i emnerne i projekter og i uddybet af den studerende af praktiske øvelser baseret på virkelige projekter, i identificerede rum, og med de krav og begrænsninger, der stilles af virkeligheden i udøvelsen af vores erhverv.

Tid til at studere, øve og nyde

Vi beder dig om at levere øvelser i løbet af de teoretiske klasser uger, men du har al den tid, du har brug for til at gennemføre dem. Vi ønsker, at du skal nyde seminarerne og drage fordel af dem uden den stress og hastighed, der er pålagt datoerne for levering af øvelserne. Så hos os vil du først studere og derefter udøve det, du har lært, med tid nok til at assimilere, anvende og korrigere. Vi ønsker, at du skal nyde din træning og have den nødvendige tid til at udføre supplerende aktiviteter, såsom at besøge museer, dekorationsbutikker og specialiserede biblioteker.

Kulturelle og kommercielle besøg

Vi vil bringe dig tættere på virkeligheden meget mere, end du kan forestille dig. Du kan deltage i projektpræsentationer med virkelige klienter, ledsage en af vores interiørarkitekter på et hjemmebesøg, besøge igangværende værker, deltage i præsentationer af produkter fra vores leverandører, besøge os møbelfabrikker eller materialebutikker eller ledsage os til De vigtigste dekoration messer.

Ægte praksis undervist

I INSENIEN er praksis inkluderet i vores masterprogrammer. Vi kan ikke afslutte en træning, hvis den ikke er blevet gennemført i praksis, mindst i seks uger. Vi stiller til rådighed muligheden for at undervise i vores interiørdesignstudie, så du kender virkeligheden i aftalen med kunden og med leverandørerne.

Vi tror bestemt på den gamle "Lærling" -metode, der dannes ved at hjælpe din "Lærer". Derfor tilbyder vi dig muligheden for at udføre yderligere undervisningspraksis i samarbejde med vores eget studie. Nogle af vores tidligere studerende arbejder nu som freelance for EstudioCeroEspacio, vores dekorationsstudie.

Konsulter os, når du vil

Når din uddannelse er afsluttet og som ex-studerende i INSENIA, har du ubegrænset adgang til henvendelser til dine lærere. Vær ikke bange for at acceptere vanskelige projekter, vi vil støtte dig og fjerne din tvivl.

Mindst to gange om ugen åbner vi vores klasseværelser uden for skoletiden, så du kan komme på arbejde og rådføre dig med dine lærere om ethvert emne, der vedrører dig.

Har du brug for rådgivning for at starte din egen dekorationsvirksomhed? Spørg efter vores forretningsrådgivning. Vi hjælper dig med alt hvad du har brug for: administrative procedurer, registrering i Social Security and Finance, online marketing, websider, sociale netværk og meget mere.

Job Board

Formålet med de kurser og mestre, vi tilbyder, er at give alle vores studerende et nyt erhverv inden for interiørdesign og dekoration. Mange virksomheder kommer til os på jagt efter villige fagfolk, og vores studerende og alumner drager fordel af det.

I nyhedsafsnittet * kan du være opmærksom på hvert nyt job, praktik eller samarbejdstilbud, som virksomheder i sektoren anmoder om.

* Kun for studerende og alumner fra Insenia.

I hjertet af Madrid Design

INSENIA underviser i Madrid-kvarteret i Las Cortes, meget tæt på alle de store dekorationsbutikker i hovedstaden (Trentino, Gastón og Daniela, Gancedo, D'Erre, Keops osv.) Og i hjertet af kunst og Madrid-design, to skridt fra Thyssen-museet, Prado-museet, Reina Sofía-museet og Caixa Forum, med den bedste kommunikation med offentlig transport eller i bil, og parkering på 100 meter.

Dimad træningspartnere

Insenia Design School Madrid er en del af et sæt uddannelsesinstitutioner, skoler for højere design og træningspartnere fra Dimad, Association of Designers of Madrid. På grund af det faktum, at vi er medlemmer, har vores masterstuderende muligheden for også at være studerende partnere uden omkostninger i et år. På denne måde kan de vælge et stort kulturelt og uddannelsesmæssigt tilbud relateret til designverdenen og deltage aktivt i alle foreningens aktiviteter.

Programmer undervist i:
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Insenia Design School Madrid

Målrettet mod alle typer mennesker, der vil lære at designe interiører på kort tid, men uden at efterlade noget. ... [+]

Hvem er det til?

Målrettet mod alle typer mennesker, der vil lære at designe interiører på kort tid, men uden at efterlade noget.

Hvis du ikke ønsker at gå i gang med en 4-årig uddannelse, tilbyder vi hos Insenia dig muligheden for inden 6 måneder at modtage en komplet uddannelse, der giver dig adgang til arbejdsmarkedet for indretning og udsmykning. Du lærer alt hvad du har brug for fra bunden.

Du kan få adgang til vores Master:Hvis du er over 18 år.Hvis du ikke har universitetsstudier og ønsker at få adgang til en komplet og professionel uddannelse inden for interiørdesign og design inden for en begrænset periode.Hvis du har universitetsstudier, selvom de ikke er relateret til design, interiørdesign eller arkitektur.Hvis du allerede arbejder inden for dekoration og interiørdesign og ønsker at opdatere og forbedre din teoretiske og praktiske viden for at komme videre med dit arbejde.Hvis du arbejder inden for bygge- og reformsektoren og vil tilbyde designløsninger til dine kunder.Hvis du vil være med på arbejdsmarkedet inden for dekoration og interiørdesign, skal du forbedre din viden og erfaring på dette område.Kursus detaljer... [-]
Spanien Madrid-samfundet
Oktober 2020
Spansk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Insenia Design School Madrid

Under det store slogan: "Vi er ikke som de andre. Vores forskelle beriger os" Insenia Design School Madrid og Distance University of Madrid (UDIMA) deres døre for alle, d ... [+]

Under det store slogan: "Vi er ikke som de andre. Vores forskelle beriger os" Insenia Design School Madrid og Distance University of Madrid (UDIMA) deres døre for alle, der brænder for interiørarkitektur og udsmykning.

Målet med graden er at give den studerende mulighed for at tilegne sig tilstrækkelig viden og erfaring til at designe nye elementer (møbler, belysning, belægning eller rum), fordele og belyse rummet, give dem passende faciliteter og udstyr og kombinere delene i et Alt æstetisk og harmonisk. Det skal også bringe den studerende nærmere realiteten i markedet for interiørdesign og arkitektur og give den nødvendige viden til at starte deres professionelle aktivitet, enten på egen hånd eller af andre.... [-]

Spanien Madrid-samfundet
Februar 2020
Spansk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Insenia Design School Madrid

Retter sig specifikt mod arkitekter såvel som andre kandidater inden for tekniske grene af byggerier, såsom tekniske arkitekter, landmænd, bygningsingeniører, der er inte ... [+]

Specielt for arkitekter

Retter sig specifikt mod arkitekter såvel som andre kandidater inden for tekniske grene af byggerier, såsom tekniske arkitekter, landmænd, bygningsingeniører, der er interesseret i at lede deres professionelle karriere mod verdenen af interiørdesign og udsmykning.

Hvis arkitektur er videnskab med blod af kunst, er interiørdesign kunst med videnskabens blod.

Hvis teknisk tegning og beskrivende geometri ikke har nogen hemmeligheder for dig, vil vi i Insenia ikke tvinge dig til at gentage disse spørgsmål. I stedet har du klasser med eksklusiv adgang til teknikere, såsom flygtig arkitektur og workshop med specifikke projekter for teknikere.

Du kan få adgang til vores Master:Hvis du er over 18 år.Hvis du er en arkitekt, teknisk arkitekt eller ingeniør og vil vide alle hemmelighederne i verdenen af interiørdesign og dekoration.Hvis du studerede interiørdesign, men ikke fik praktiseret det og vil indhente og kende de nyeste tendenser inden for design, konstruktion og brug af materialer.Hvis du studerede 3D afgrænsning eller modellering, men du overvejer at fokusere mere på design og dekoration.Kursus detaljer... [-]
Spanien Madrid-samfundet
Oktober 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Insenia Design School Madrid

En komplet uddannelse, der varer et akademisk år, til at lære og opleve alt, hvad der er nødvendigt for at komme ind på arbejdsmarkedet for interiørdesign eller gennemfør ... [+]

En komplet uddannelse, der varer et akademisk år, til at lære og opleve alt, hvad der er nødvendigt for at komme ind på arbejdsmarkedet for interiørdesign eller gennemføre i denne konstant voksende sektor.

Det bidrager til arkitektur- og konstruktionsområdet studiet af menneskets interaktion med beboelsesområdet i millimeter skala, idet det tager sig af enhver detalje, hvert møde og enhver kombination af elementer for at sikre dens funktionelle, juridiske, æstetiske og økonomiske egnethed.

Interiørarkitektur er en disciplin, der stammer fra den traditionelle "dekoration" eller "interiørdesign", der understreger viden om konstruktionsteknikker, faciliteter og materialer samt menneskets forhold til hans umiddelbare omgivelser , ergonomi og miljødesign.... [-]

Spanien Madrid-samfundet
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Calle del Marqués de Cubas,6
28014 Madrid-samfundet, Spanien