Insenia Design School Madrid

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skole

Uddannelse af interiørarkitekter siden 1998

Grundlæggerne af INSENIA har været siden begyndelsen af deres professionelle karriere, designere og designlærere, samtidig og uadskillelige.

Kaldet til træning har ført dem til at give hundredvis af gratis foredrag og seminarer i hele Spanien, rettet mod alle slags fagfolk, der er interesseret i dekoration og interiørdesign. Siden begyndelsen af deres professionelle karriere, for 20 år siden, har de undervist på forskellige design- og dekorationskoler i Madrid. Siden 1998 startede de deres eget træningsprojekt, afsluttet siden 2013 i CEROESPACIO IMADDE, og var bestemt til i nogle få uger at dele frukten af 20 års erfaring med at designe alle slags rum.

Undervisnings- og ledelsesteam

Den største fordel ved uddannelse med INSENIA er uden tvivl erfaringerne fra sine professorer, førende fagfolk inden for dekorationssektoren i Spanien.

Det er umuligt at lære, hvad der ikke er blevet praktiseret og oplevet i den første person. I INSENIEN ved vi, hvad vi taler om, fordi vi er ægte fagfolk inden for interiørdesign, design, kunst og udsmykning, fokuseret på vores professionelle karriere og brænder for vores arbejde. Dette gør os unikke. Vi nyder vores eget projekt for at gøre vores drøm til virkelighed og af vores studerendes: lære mere og mere om det smukkeste erhverv i verden, Interior Design.

karrieremuligheder

Hvis du i slutningen af vores træning foretrækker at vælge selvstændig virksomhed og starte dit eget interiørdesignfirma, vil vi på Insenia Design School Madrid give dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte din professionelle aktivitet. Vi deler med dig frugten fra 20 år med instruktion af interiørdesignundersøgelser og projektafdelinger.

Og hvis du stadig har brug for mere, kan du kontakte vores konsulenttjeneste til oprettelse af dekorationsfirmaer. Vi vil med glæde udføre alle de nødvendige procedurer for dig ved hjælp af en meget erfaren og behørigt registreret administrativ leder.

Uddannelse inden for interiørdesign åbner døre for uendelige arbejds- og forretningsmuligheder. Vores studerende ankommer til arbejdsmarkedet klar til at blive medlem af alle typer virksomheder:

 • Interiørstudier
 • Arkitekturstudier
 • Reformfirmaer
 • Dekorationsforretninger
 • Møbler fabrikker
 • Konsulenter til billede og dekoration
 • Begivenhedsfirmaer
 • Stand Producerende virksomheder
 • Virksomheder med kontorudstyr
 • Møbelbutikker
 • Planlægger afgrænsningsvirksomheder
 • Virksomheder i 3D-arkitektonisk visualisering
 • Dekorationsmagasiner og blogs
 • Franchise-designafdelinger
 • Store DIY-kæder

Professionelle lærere og aktive.

Vores professorer er aktive fagfolk, flere af dem er registreret i deres respektive faglige foreninger og fuldt ud involveret i deres professionelle karriere. Hos dem lærer du meget mere, fordi de er en utømmelig kilde til anekdoter og oplevelser.

Klasse opsving.

Hvis du går glip af en klasse, kan du hente den næste gang den undervises. Alle vores klasser gentages hver måned eller hver anden måned. Det er vigtigt, at du deltager i hver eneste af dem, og det er derfor, vi er villige til at give dig alle mulige faciliteter, som du kan få det.

Kondenserede kurser

INSENIA-uddannelsesprogrammer er blevet udviklet for at få adgang til en komplet instruktion på kortest mulig tid, hvilket eliminerer det, der ikke praktiseres i den daglige erhverv. Kort sagt, vi har "adskilt halm fra kornet" for at blive alene med det virkelig vigtige. Vores kurser uddyber især i emnerne i projekter og i uddybet af den studerende af praktiske øvelser baseret på virkelige projekter, i identificerede rum, og med de krav og begrænsninger, der stilles af virkeligheden i udøvelsen af vores erhverv.

Tid til at studere, øve og nyde

Vi beder dig om at levere øvelser i løbet af de teoretiske klasser uger, men du har al den tid, du har brug for til at gennemføre dem. Vi ønsker, at du skal nyde seminarerne og drage fordel af dem uden den stress og hastighed, der er pålagt datoerne for levering af øvelserne. Så hos os vil du først studere og derefter udøve det, du har lært, med tid nok til at assimilere, anvende og korrigere. Vi ønsker, at du skal nyde din træning og have den nødvendige tid til at udføre supplerende aktiviteter, såsom at besøge museer, dekorationsbutikker og specialiserede biblioteker.

Kulturelle og kommercielle besøg

Vi vil bringe dig tættere på virkeligheden meget mere, end du kan forestille dig. Du kan deltage i projektpræsentationer med virkelige klienter, ledsage en af vores interiørarkitekter på et hjemmebesøg, besøge igangværende værker, deltage i præsentationer af produkter fra vores leverandører, besøge os møbelfabrikker eller materialebutikker eller ledsage os til De vigtigste dekoration messer.

Ægte praksis undervist

I INSENIEN er praksis inkluderet i vores masterprogrammer. Vi kan ikke afslutte en træning, hvis den ikke er blevet gennemført i praksis, mindst i seks uger. Vi stiller til rådighed muligheden for at undervise i vores interiørdesignstudie, så du kender virkeligheden i aftalen med kunden og med leverandørerne.

Vi tror bestemt på den gamle "Lærling" -metode, der dannes ved at hjælpe din "Lærer". Derfor tilbyder vi dig muligheden for at udføre yderligere undervisningspraksis i samarbejde med vores eget studie. Nogle af vores tidligere studerende arbejder nu som freelance for EstudioCeroEspacio, vores dekorationsstudie.

Konsulter os, når du vil

Når din uddannelse er afsluttet og som ex-studerende i INSENIA, har du ubegrænset adgang til henvendelser til dine lærere. Vær ikke bange for at acceptere vanskelige projekter, vi vil støtte dig og fjerne din tvivl.

Mindst to gange om ugen åbner vi vores klasseværelser uden for skoletiden, så du kan komme på arbejde og rådføre dig med dine lærere om ethvert emne, der vedrører dig.

Har du brug for rådgivning for at starte din egen dekorationsvirksomhed? Spørg efter vores forretningsrådgivning. Vi hjælper dig med alt hvad du har brug for: administrative procedurer, registrering i Social Security and Finance, online marketing, websider, sociale netværk og meget mere.

Job Board

Formålet med de kurser og mestre, vi tilbyder, er at give alle vores studerende et nyt erhverv inden for interiørdesign og dekoration. Mange virksomheder kommer til os på jagt efter villige fagfolk, og vores studerende og alumner drager fordel af det.

I nyhedsafsnittet * kan du være opmærksom på hvert nyt job, praktik eller samarbejdstilbud, som virksomheder i sektoren anmoder om.

* Kun for studerende og alumner fra Insenia.

I hjertet af Madrid Design

INSENIA underviser i Madrid-kvarteret i Las Cortes, meget tæt på alle de store dekorationsbutikker i hovedstaden (Trentino, Gastón og Daniela, Gancedo, D'Erre, Keops osv.) Og i hjertet af kunst og Madrid-design, to skridt fra Thyssen-museet, Prado-museet, Reina Sofía-museet og Caixa Forum, med den bedste kommunikation med offentlig transport eller i bil, og parkering på 100 meter.

Dimad træningspartnere

Insenia Design School Madrid er en del af et sæt uddannelsesinstitutioner, skoler for højere design og træningspartnere fra Dimad, Association of Designers of Madrid. På grund af det faktum, at vi er medlemmer, har vores masterstuderende muligheden for også at være studerende partnere uden omkostninger i et år. På denne måde kan de vælge et stort kulturelt og uddannelsesmæssigt tilbud relateret til designverdenen og deltage aktivt i alle foreningens aktiviteter.

Placeringer

Madrid-samfundet

Address
Calle del Marqués de Cubas,6
28014 Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig