Læs den officielle beskrivelse

Hvad er IAAC?

Institut for Avanceret Arkitektur i Catalonien (IAAC) er et center for forskning, uddannelse, produktion og outreach med det formål at forestille vores samfunds fremtidige levesteder og bygge det i nutiden.

112537_iaac111.jpg

IAAC følger den digitale revolution i alle skalaer (fra bit til geografi, fra mikrokontroller til byer, fra materialer til territorium) for at udvide grænserne for arkitektur og design og imødegå de udfordringer, som menneskeheden står overfor. IAAC er et eksperimentelt og oplevelsescenter , hvor man lærer ved at gøre ved hjælp af en testmetode, som fremmer reelle løsninger.

IAAC er et åbent, uafhængigt og radikalt non-profit fundament med 17 års aktivitet; inspireret af Barcelonas værdier, arkitekturens og hovedstadens hovedstad, hvor urbanismen blev opfundet, og hvor en lokal højkvalitets- og innovationsorienteret forskning er forbundet med et internationalt ekspertisenet inden for teknologi, arkitektur og samfund.

IAAC er ud over sit pædagogiske og pro-forskningsarbejde et tværfagligt og multikulturelt stabilt fællesskab, der søger permanent kontakt og samarbejde blandt de hundredvis af lærere, forskere, institutioner og virksomheder, der har arbejdet med os, eller som forfølger målet om at levere løsninger til store udfordringer af menneskeheden.

Vision

IAAC er uddannelse, med master i avanceret arkitektur, master i byen

Dette er også muligt via Fab Academy, en distribueret uddannelsesmodel, der sigter mod at introducere nogen til Digital Fabrication. For ikke at nævne workshops og de korte programmer, implementering af globale dagsordener udviklet gennem lokale løsninger, som f.eks. Den globale sommerskole .

IAAC er Fabrication, med Fab Lab Barcelona, det første og mest avancerede digitale produktionslaboratorium i EU, og Green Fab Lab, det første digitale fabrikationslaboratorium med fokus på selvforsyning: To steder hvor du kan bygge næsten alt. Fab Lab Barcelona har efter konsolideringen af FAB10 i 2014, den 10. årlige Fab Lab-konference i verden, konsolideret sin rolle inden for Fab Lab Network som en af verdensomspændende ledere af Digital Fabrication Revolution samt koordinator for Fab Academy-programmet.

IAAC er forskning, takket være en række projekter finansieret af EU og udviklet i samarbejde med offentlige og private europæiske partnere, orienteret om at udforske teknologien i vores samfund og byer.

IAAC er selvforsyning, med Valldaura Labs, et selvforsynende forskningscenter beliggende i Collserola Metropolitan Park, 20 minutter fra centrum af Barcelona og omgivet af 140 hektar skov, hvor en række laboratorier implementeres til produktion og test af energi, mad og ting.

IAAC er Outreach gennem foredrag, publikationer, udstillinger og konkurrencer. Takket være initiativer som IAAC Lecture Series eller Advanced Architecture Contest, fremmer IAAC sine værdier i diskussionen om arkitektur, byer, samfund og teknologi, der står over for verdensomspændende udfordringer.

112538_14711306_10154628257993824_8031058357072038494_o1.jpg

Mission

At understrege og styrke IAACs position som en verdensomspændende reference til uddannelse og forskning samt for selvforsyning og digital fremstilling gennem konsolidering og udvidelse af forskningsprojekter samt at tilbyde ajourførte og udviklende akademiske programmer.

At udvide vores samarbejde med strategiske offentlige og private partnerskaber både nationalt og internationalt.

At styrke vores konsulentvirksomhed ved at skabe specifikke alliancer med industrier, der fremmer og støtter anvendt forskning.

At aktivt forfølge en dagsorden for aktiviteter i forbindelse med grøn arkitektur, bæredygtighed og vedvarende energi gennem udviklingen af Green Fab Lab, Food Lab og Energy Lab.

At forbedre vores nuværende arbejde og profil som en specialtank for innovative strategier inden for byplanlægning og bydesign med fokus på Smart Cities 'udfordring.

Afdelinger

For at udføre denne mission er IAAC organiseret i fire afdelinger, der alle er dedikeret til forskning, uddannelse, produktion og outreach med opgaven at forestille os vores samfunds fremtidige levesteder og bygge det i nutiden.

Disse afdelinger er:

 • Advanced Architecture Group, instrueret af Areti Markopoulou
 • Fab Lab Barcelona, instrueret af Tomás Diez
 • Urban Sciences Lab, instrueret af Willy Müller
 • Valldaura Selvforsynende Labs, instrueret af Vicente Guallart

IAAC har til formål at tage RD til arkitektur og urbanisme og skabe tværfaglige vidensnetværk.

Med henblik herpå arbejder instituttet i samarbejde med flere byer og regioner, industrigrupper og forskningscentre , herunder byrådet Barcelona, Collserola Natural Park, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Center for Informationsteknologi og Arkitektur (CITA ), Southern California Institute of Architecture (Sci-Arc), samt forskellige virksomheder som CISCO, Endesa, Kuka Robotics og mange andre.

Sammen med disse udvikler instituttet forskellige forskningsprogrammer og projekter, der samler eksperter i forskellige discipliner som arkitektur, ingeniørvidenskab, biologi, sociologi, antropologi og andre forskningsområder.

112541_ALTO-Technology2_0268.jpg

Værdier

Institut for Avanceret Arkitektur i Catalonien er:

Socialt: Vigtigt socialt grundlag, fra samspillet med enkeltpersoner, virksomheder og organisationer fra hele verden, fremme innovation i opførelsen af den menneskelige habitat.

Uafhængig: Privat non-profit fundament, der samarbejder med enkeltpersoner, universiteter, virksomheder og offentlige organisationer, der fremmer innovative tilgange.

Globalt: I tanker og handlinger, i oprindelsen af menneskelig kapital, læring fra verdens mangfoldighed, fremme opførelsen af lokale virkeligheder med en meget specifik identitet.

Kompakt: En organisation, der er fleksibel, fleksibel, hurtig og i stand til at forudse de nye udfordringer i vores tid.

Informational: Anerkendelse af digitale systemer som en teknologisk base, der omdanner vores verden i dag, integration af teknologier og processer forbundet med alle områder af deres handling.

Naturligt: Fremme af tilsluttede systemer for selvforsyning, i henhold til reglerne for biologiske økosystemer, for at hjælpe med at opbygge en mere økologisk og socialt bæredygtig verden.

Holistisk: Bredt overblik over udformning, design og opførelse af den menneskelige levestandard, omfattende af alle skalaer (bit til geografi), i interaktion med flere discipliner.

Hvorfor studere ved IAAC?

 • Du vil dele denne livsforandrende oplevelse med et fællesskab af ekstraordinære studerende og medarbejdere fra mere end 70 forskellige lande.
 • Du vil mestre de nyeste værktøjer og teknologier, der læring med de bedste akademikere, forskere og fagfolk inden for deres sektorer.
 • 70% af IAAC Alumni finder et job efter kun 6 måneder efter at have afsluttet vores Master programmer og 90% inden for et år.
 • Du vil opdage Barcelona, en af de bedste byer i verden og den, der sætter tendenserne i design, arkitektur og byforskning.
 • Du bliver en del af et konsolideret netværk af mennesker - Alumni, forskere og fakultet - hvem vil være din familie, dine forretningspartnere og vil forme den fremtidige hånd i hånd med dig.
 • Du får adgang til et af de mest udstyrede laboratorier inden for digital fabrikation i EU, Fab Lab Barcelona, og du vil lære at arbejde med digital fabrikation i et akademisk miljø med det højeste antal studerende pr. Maskine (5 til 1) .

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

Master i avancerede økologiske bygninger er et 11-måneders immersiv akademisk program med vægt på at bruge en praksisorienteret tilgang til at uddanne fagfolk med avancer ... [+]

Master i avancerede økologiske bygninger er et 11-måneders immersiv akademisk program med vægt på at bruge en praksisorienteret tilgang til at uddanne fagfolk med avanceret ekspertise inden for design og opførelse af økologiske bygninger. Programmet finder sted i Valldaura Labs, i Barcelona, Spanien.

I løbet af de første seks måneder i Barcelona vil eleverne påbegynde en række intensive og kumulative moduler og workshops, der skal tackle alle felter i forbindelse med design og opførelse af avancerede økologiske bygninger, herunder materielle, termiske og metaboliske byggesystemer.

Efter at have udviklet de ovennævnte færdigheder skal de kollektivt oprette designkonceptet, strategier, fabrikationsteknikker og tegninger til en økologisk byggeprototype, som de vil bygge i løbet af de sidste tre måneder af programmet.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

I Barcelona tilbyder IAAC et internationalt kandidatuddannelse i avanceret arkitektur (MAA). MAA er orienteret mod arkitekter, ingeniører og designere fra hele verden, iv ... [+]

Introduktion

I Barcelona tilbyder IAAC et internationalt kandidatuddannelse i avanceret arkitektur (MAA). MAA er orienteret mod arkitekter, ingeniører og designere fra hele verden, ivrige efter at forestille os vores byer og samfunds fremtid og har forpligtet sig til at bygge det i nutiden.

Som den første mester i avanceret arkitektur i verden har IAACs MAA nu nået sin 19. udgave. I løbet af denne tid har IAAC modtaget og været hjemme for over 1000 studerende fra mere end 70 lande , hvilket gør det til et usædvanligt internationalt og multikulturelt sted .

I versionen af 9 måneder (MAA01) eller 18 måneder (MAA02) er kandidaten i avanceret arkitektur akkrediteret af Universidad Politécnica de Catalunya (UPC) med henholdsvis 75 ECTS og 130 ECTS . MAA er ledet af arkitekten og forskeren Areti Markopoulou.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelsk
Fuldtid
9 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

Master i Design for Emerging Futures (MDEF) er en ni måneders oplevelse for studerende, der ønsker at udvide deres fokusinteresser og erhverve færdighederne til at gøre p ... [+]

Introduktion

Master of Design for Emerging Futures (MDEF) arrangeres af Institut for Avanceret Arkitektur i Catalonien og ELISAVA Barcelona School of Design og Engineering i samarbejde med Fab Academy.

Mesteren er en ni-måneders erfaring (i øjeblikket er det andet år udviklet) for studerende, der ønsker at udvide deres fokusinteresser og erhverve færdighederne til at gøre protester til prototyper, ideer til handlinger, og som er involveret i at transformere den aktuelle status for sager i samfundet. Programmet er struktureret i fire kritiske trin: Exploration, Instrumentation, Reflection og Application. Gennem disse fire trin sigter master sig på at give strategiske visioner og værktøjer til designere, sociologer, økonomer og computerforskere til at blive agenter for forandring i flere faglige miljøer. Programfokus er i udformningen af interventioner i form af produkter, platforme og implementeringer, der sigter mod at skabe nye fremtidsudsigter ved tidligere at analysere de nuværende udfordringer i samfundet og industrien.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

Master of Robotics and Advanced Construction (MRAC) søger at uddanne en ny generation tværfaglige fagfolk, der er i stand til at imødegå vores voksende behov for et mere ... [+]

Master of Robotics and Advanced Construction (MRAC) søger at uddanne en ny generation tværfaglige fagfolk, der er i stand til at imødegå vores voksende behov for et mere bæredygtigt og optimeret byggekosystem . Mesteren er fokuseret på de fremadrettede design- og markedsmuligheder som følge af nye robot- og avancerede fremstillingssystemer.

Gennem en blanding af seminarer, workshops og studieprojekter udfordrer masterprogrammet de traditionelle processer i byggesektoren. Den undersøger, hvordan fremskridt inden for robotik og digital fabrikationsværktøjer ændrer måden vi bygger og udvikler processer og designværktøjer til sådanne nye produktionsmetoder.

MRAC tilbyder et internationalt og tværfagligt miljø, hvor ingeniører, designere, arkitekter, håndværkere, akademikere og industripartnere har mulighed for at genoverveje byggebranchen. Føreren finder sted i Catalonien Institut for Avanceret Arkitektur, et kreativt rum fuldt udstyret med de nyeste fremstillings teknologier, i Barcelona, et internationalt knudepunkt for innovation i et traditionelt rigt industriområde.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

Mesteren i byen ... [+]

Mesteren i byen

På plads i Barcelona, hovedstaden i urbanismen, omstrukturerer MaCT byplanlægningen

MaCT forbereder de nye fagfolk og byteknologer til skabelse af anvendte visioner og bydesign løsninger svarende til de nuværende miljømæssige, økonomiske og sociale udfordringer. Ved hjælp af ægte casestudier og i samarbejde med industrien, byforvaltningerne og Europa-Kommissionen arbejder programmet på byer gennem oprettelse af lydhør, decentraliserede, produktive, digitale og hyperforbundne systemer.

Kontekst og dagsorden

I et forsøg på at forstå teknologiens vigtige rolle i dannelsen af fremtidens bymiljøer, er Master i By

MaCT fokuserer sin forskning på emnerne på internettet af byer, internettet af bygninger og folks internet og udviklingen af alle nødvendige processer og værktøjer, der vil omdanne vores byer, omkringliggende regioner og landdistrikter til åbne, bæredygtige og bruger -driven økosystemer. Programmet sigter hvert år på at skabe nye kategorier af projekter, teknologier og løsninger, der systematisk kan udvides til verdens byer med det formål at skabe anvendte visioner af mere bæredygtige, elastiske, inklusiv og lydhørige bymiljøer.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk