Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er IAAC?

Institut for Avanceret Arkitektur i Catalonien (IAAC) er et center for forskning, uddannelse, produktion og outreach med det formål at forestille vores samfunds fremtidige levesteder og bygge det i nutiden.

112537_iaac111.jpg

IAAC følger den digitale revolution i alle skalaer (fra bit til geografi, fra mikrokontroller til byer, fra materialer til territorium) for at udvide grænserne for arkitektur og design og imødegå de udfordringer, som menneskeheden står overfor. IAAC er et eksperimentelt og oplevelsescenter , hvor man lærer ved at gøre ved hjælp af en testmetode, som fremmer reelle løsninger.

IAAC er et åbent, uafhængigt og radikalt non-profit fundament med 17 års aktivitet; inspireret af Barcelonas værdier, arkitekturens og hovedstadens hovedstad, hvor urbanismen blev opfundet, og hvor en lokal højkvalitets- og innovationsorienteret forskning er forbundet med et internationalt ekspertisenet inden for teknologi, arkitektur og samfund.

IAAC er ud over sit pædagogiske og pro-forskningsarbejde et tværfagligt og multikulturelt stabilt fællesskab, der søger permanent kontakt og samarbejde blandt de hundredvis af lærere, forskere, institutioner og virksomheder, der har arbejdet med os, eller som forfølger målet om at levere løsninger til store udfordringer af menneskeheden.

Vision

IAAC er uddannelse, med master i avanceret arkitektur, master i byen

Dette er også muligt via Fab Academy, en distribueret uddannelsesmodel, der sigter mod at introducere nogen til Digital Fabrication. For ikke at nævne workshops og de korte programmer, implementering af globale dagsordener udviklet gennem lokale løsninger, som f.eks. Den globale sommerskole .

IAAC er Fabrication, med Fab Lab Barcelona, det første og mest avancerede digitale produktionslaboratorium i EU, og Green Fab Lab, det første digitale fabrikationslaboratorium med fokus på selvforsyning: To steder hvor du kan bygge næsten alt. Fab Lab Barcelona har efter konsolideringen af FAB10 i 2014, den 10. årlige Fab Lab-konference i verden, konsolideret sin rolle inden for Fab Lab Network som en af verdensomspændende ledere af Digital Fabrication Revolution samt koordinator for Fab Academy-programmet.

IAAC er forskning, takket være en række projekter finansieret af EU og udviklet i samarbejde med offentlige og private europæiske partnere, orienteret om at udforske teknologien i vores samfund og byer.

IAAC er selvforsyning, med Valldaura Labs, et selvforsynende forskningscenter beliggende i Collserola Metropolitan Park, 20 minutter fra centrum af Barcelona og omgivet af 140 hektar skov, hvor en række laboratorier implementeres til produktion og test af energi, mad og ting.

IAAC er Outreach gennem foredrag, publikationer, udstillinger og konkurrencer. Takket være initiativer som IAAC Lecture Series eller Advanced Architecture Contest, fremmer IAAC sine værdier i diskussionen om arkitektur, byer, samfund og teknologi, der står over for verdensomspændende udfordringer.

112538_14711306_10154628257993824_8031058357072038494_o1.jpg

Mission

At understrege og styrke IAACs position som en verdensomspændende reference til uddannelse og forskning samt for selvforsyning og digital fremstilling gennem konsolidering og udvidelse af forskningsprojekter samt at tilbyde ajourførte og udviklende akademiske programmer.

At udvide vores samarbejde med strategiske offentlige og private partnerskaber både nationalt og internationalt.

At styrke vores konsulentvirksomhed ved at skabe specifikke alliancer med industrier, der fremmer og støtter anvendt forskning.

At aktivt forfølge en dagsorden for aktiviteter i forbindelse med grøn arkitektur, bæredygtighed og vedvarende energi gennem udviklingen af Green Fab Lab, Food Lab og Energy Lab.

At forbedre vores nuværende arbejde og profil som en specialtank for innovative strategier inden for byplanlægning og bydesign med fokus på Smart Cities 'udfordring.

Afdelinger

For at udføre denne mission er IAAC organiseret i fire afdelinger, der alle er dedikeret til forskning, uddannelse, produktion og outreach med opgaven at forestille os vores samfunds fremtidige levesteder og bygge det i nutiden.

Disse afdelinger er:

  • Advanced Architecture Group, instrueret af Areti Markopoulou
  • Fab Lab Barcelona, instrueret af Tomás Diez
  • Urban Sciences Lab, instrueret af Willy Müller
  • Valldaura Selvforsynende Labs, instrueret af Vicente Guallart

IAAC har til formål at tage RD til arkitektur og urbanisme og skabe tværfaglige vidensnetværk.

Med henblik herpå arbejder instituttet i samarbejde med flere byer og regioner, industrigrupper og forskningscentre , herunder byrådet Barcelona, Collserola Natural Park, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Center for Informationsteknologi og Arkitektur (CITA ), Southern California Institute of Architecture (Sci-Arc), samt forskellige virksomheder som CISCO, Endesa, Kuka Robotics og mange andre.

Sammen med disse udvikler instituttet forskellige forskningsprogrammer og projekter, der samler eksperter i forskellige discipliner som arkitektur, ingeniørvidenskab, biologi, sociologi, antropologi og andre forskningsområder.

112541_ALTO-Technology2_0268.jpg

Værdier

Institut for Avanceret Arkitektur i Catalonien er:

Socialt: Vigtigt socialt grundlag, fra samspillet med enkeltpersoner, virksomheder og organisationer fra hele verden, fremme innovation i opførelsen af den menneskelige habitat.

Uafhængig: Privat non-profit fundament, der samarbejder med enkeltpersoner, universiteter, virksomheder og offentlige organisationer, der fremmer innovative tilgange.

Globalt: I tanker og handlinger, i oprindelsen af menneskelig kapital, læring fra verdens mangfoldighed, fremme opførelsen af lokale virkeligheder med en meget specifik identitet.

Kompakt: En organisation, der er fleksibel, fleksibel, hurtig og i stand til at forudse de nye udfordringer i vores tid.

Informational: Anerkendelse af digitale systemer som en teknologisk base, der omdanner vores verden i dag, integration af teknologier og processer forbundet med alle områder af deres handling.

Naturligt: Fremme af tilsluttede systemer for selvforsyning, i henhold til reglerne for biologiske økosystemer, for at hjælpe med at opbygge en mere økologisk og socialt bæredygtig verden.

Holistisk: Bredt overblik over udformning, design og opførelse af den menneskelige levestandard, omfattende af alle skalaer (bit til geografi), i interaktion med flere discipliner.

Hvorfor studere ved IAAC?

  • Du vil dele denne livsforandrende oplevelse med et fællesskab af ekstraordinære studerende og medarbejdere fra mere end 70 forskellige lande.
  • Du vil mestre de nyeste værktøjer og teknologier, der læring med de bedste akademikere, forskere og fagfolk inden for deres sektorer.
  • 70% af IAAC Alumni finder et job efter kun 6 måneder efter at have afsluttet vores Master programmer og 90% inden for et år.
  • Du vil opdage Barcelona, en af de bedste byer i verden og den, der sætter tendenserne i design, arkitektur og byforskning.
  • Du bliver en del af et konsolideret netværk af mennesker - Alumni, forskere og fakultet - hvem vil være din familie, dine forretningspartnere og vil forme den fremtidige hånd i hånd med dig.
  • Du får adgang til et af de mest udstyrede laboratorier inden for digital fabrikation i EU, Fab Lab Barcelona, og du vil lære at arbejde med digital fabrikation i et akademisk miljø med det højeste antal studerende pr. Maskine (5 til 1) .

Placeringer

Barcelona

Address
Pujades 102, Poble Nou, Barcelona
08005 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig