Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere markedsføring i chat

Hvis du studerer Digital Marketing, vil du multiplicere din faglige uddannelse i IM

20 grunde til at vælge IM:

Kvalitativ, pædagogisk, Arbejdskraft, Økonomisk, Teknisk

KVALITATIVE REDEGØRELSER

I. Undersøgelse hos den største digital handelsskole i verden. Mere end 150 professorer, der underviser i vores centre, spredt over Spanien, Irland, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia osv. mere end 40 programmer specialiseret i digital markedsføring, mere end 7000 studerende fra 26 forskellige lande og et eget forlag med mere end 14 offentliggjorte bøger.

II. Dobbeltgrad. Den studerende, når uddannelsen er afsluttet, vil opnå et Diploma akkrediteret af Abat Oliba University og på et fagligt niveau af IM. International Marketing Institute.

III. Vi har ISO 9001: 2008-certificering i kvalitetsstyring, vi overholder UNE 66181 Standard, som anerkender vores online træningskvalitet.

IV. Associerede og akkrediterede af Abat Oliba Universitetet, Cenfotec Universitetet i Costa Rica, og vi er en del af organisationerne FEDE (European Federation of Schools), ANCED (National Association of eLearning and Distance Centers) og Adigital (Spansk Forening for Økonomi Digital), blandt andre.

PEDAGOGISKE REDEGØRELSER

V. Effektiv pædagogik: Vi flygter fra fyldstofinformation, vi er effektive. Både i noterne, som lærere.

Frihed til at organisere som du ønsker, studere i den rækkefølge, du ønsker og levere, når du vil.

VI. Undervisningspersonale Lærerens søgeproces er intens og krævende. Vi har gode Digital Marketing fagfolk, der nyder at overføre deres erfaring. Vores lærere gør os gode.

VII. Fuld støtte fra lærere: Du vil have alle lærere i hele uddannelsen, ikke kun mens du studerer dit emne.

VIII. Integreret Support Center: Vi ønsker mange IM-ambassadører, der lykkes i verden fremad. Vi vil gøre alt for at gøre det let for dig at blive en. Vi sætter ikke hindringer i vejen

IX. Modalitet af undersøgelsen. Vi har tre modaliteter i overensstemmelse med studentens behov: eLearning (100% online), Blended eLearning (ansigt til ansigt og online-kombination) og sommerskolen, intensive kurser i juni og juli.

X. Vi tilbyder 3 forskellige typer af klasser:

 1. Klasser *:
  dynamiske klasser designet til at anvende den teoretiske viden til det mest praktiske terræn.
 2. Virtuelle klasser:
  Online klasser fokuseret på at løse elev tvivl på en praktisk måde
 3. Face-to-face masterclasses:
  konferencer af højt kvalificerede højttalere for at offentliggøre de seneste udviklinger inden for digital markedsføring, hvilke elever der kan deltage i Barcelona, eller se ud i udskudt gennem vores virtuelle campus.

ARBEJDSGRUNDER

XI. Job og praktik Mere end 40% af vores elever, der udfører praktikophold, bliver engang ansat af virksomheder.

XII. Forbindelse med sektoren: sektoren har brug for arbejdstagere og studerende har brug for arbejde. Vi fungerer som et stik for at tilfredsstille udbud og efterspørgsel.

XIII. Aftaler med store digitale virksomheder som Ebay og i øjeblikket i samarbejde med Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, osv. Derudover er vi tilknyttet ministeriet for spansk beskæftigelse inden for sit iværksætter- og ungdomsbeskæftigelsesstrategi projekt.

XIV. I Company Training. Specialiseret rådgivning til virksomheder, vi hjælper HR-afdelingen til at vælge den bedste træning efter behovene hos medarbejderne i din virksomhed

ØKONOMISKE BEGRUNDELSER

XV. Demokratisering af uddannelse. I IM ønsker vi, at alle skal kunne studere digital markedsføring på et højt niveau, derfor tilpasser vi priserne på alle vores uddannelsesprogrammer, idet de er mest konkurrencedygtige på markedet.

XVI. Gratis finansiering. I IM tilbyder vi dig mulighed for at finansiere din træning hos os gratis, uden interesse, eller hvis du vil have flere rater eller opdele dem i tide, kan du gøre det med Banc Sabadell, med 0% rente.

XVII. Bonus træning for alle medarbejdere gennem Tripartite Foundation. Hvis din virksomhed har tilstrækkelig kredit, er vores uddannelse 100% subsidieret.

XVIII. ISIC International Card. Alle vores studerende har Student International Identity Card, med rabatter og eksklusive fordele (museer, elektronik, butikker, ture mv.) I mere end 120 lande.

TEKNISKE RÆGTER

XIX. Faciliteter. Alle vores klasseværelser har en computer pr. Elev fra sidste generation HP **, digitale whiteboards, brede og moderne rum og et fiberoptisk wifi netværk (300 Gb) med høj ydeevne med Aruba udstyr, den mest avancerede af markedet.

XX. Uddannelsesplatform Vores virtuelle campus er skræddersyet til os og vores studerendes behov. Det er en af de mest komplette og anvendelige der findes. Tilgængelig 24 timer i døgnet for alle elever, med personlige lærere og vejledere, som vil ledsage dig under din træning.

(*) Denne modalitet kun for ansigt til ansigt studerende

(**) Udstyr til rådighed i Barcelonas hovedkvarter. Resten af kontorerne, at konsultere.

Hvad flytter os?

Tilbyde den bedste uddannelse i Digital Marketing og gøre den tilgængelig for alle . Digital markedsføring bør ikke tilhøre nogle få virksomheder.

Derfor genererer vi hvert år flere job og forbereder flere fagfolk til at integrere sig på arbejdsmarkedet . Uanset elevernes oprindelse, med lige muligheder for alle .

Vi uddanner, inspirerer og samarbejder med et fællesskab af studerende, alumner, professorer og fagfolk i sektoren, der fremmer et levende og aktivt netværk. Et relationelt system til at understøtte hinanden i det indviklede digitale miljø.

I IM, vil du finde

 • Respekt for mennesker, institutioner og hvad de repræsenterer.
 • Forsvar af etisk adfærd , integritet og tankefrihed.
 • Open learning model, der kombinerer formelle og uformelle metoder til fordel for brugen af ny teknologi og deres muligheder.
 • Dynamisering af arbejdsmarkedet, forbinder studerende og virksomheder. Genindsættelse af profiler på arbejdsmarkedet.
 • Kvalitet i vores processer, service og kald for samarbejde i vores handlinger.
 • Demokratisering af uddannelse
 • Cercanía at bringe afstande, og at online bliver noget tæt og kendt.
 • Implikation: Vores mål er det samme som for den studerende, at den bedste professionelle inden for digital markedsføring kommer ud af instituttet.

Placeringer

Barcelona

Address
Carrer del Comte d'Urgell,
143 Planta 5.

08036 Barcelona, Catalonien, Spanien

Madrid

Address
Calle María de Molina, Nª 54
planta 5

28006 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig