Read the Official Description

Hvorfor studere Marketing i IM

Hvis du studerer Digital Marketing, IM formere din faglige uddannelse

20 grunde til at vælge IM:

Kvalitativ, uddannelsesmæssige, arbejdskraft, økonomiske, tekniske

KVALITATIV GRUNDE

I. Digitale virksomheder studier på verdens største skole. Mere end 150 professorer, der underviser fra vores centre i hele Spanien, Irland, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia, osv; mere end 40 specialiserede programmer i Digital Marketing, mere end 7000 studerende fra 26 forskellige lande og eget forlag mere end 14 bøger udgivet.

II. Dobbelt Grad. Den studerende, når træningsprogrammet er færdig, vil du få et program akkrediteret af University Abat Oliba Diplom og faglige niveau ved IM. International Marketing Institute.

III. Vi har ISO 9001: 2008 kvalitetsstyringssystem opfylder UNE 66.181, der anerkender vores kvalitet af online-undervisning.

IV. Partnere og akkrediteret af University Abat Oliba, den Cenfotec Universitet Costa Rica, og vi er en del af den FEDE (European Federation of Schools), balanceret (National Association of Centres eLearning og Distance) og ADIGITAL (spanske sammenslutning af økonomiske organisationer digital), blandt andre.

pædagogiske grunde

V. Effektiv Pædagogik: vi løber fra fyldstof oplysninger, vi er effektive. De bestemmelser, og lærere.

Frihed til at organisere, som du ønsker, studie i den rækkefølge, du ønsker, og gøre leverancer når som helst.

VI. Fakultetet. Søgningen proces er intens og krævende lærere. Vi har store fagfolk Digital Marketing, der nyder at bevægelige deres erfaringer. Vores lærere gør os stor.

VII. Omfattende støtte af lærere: Praktiske faciliteter inkluderer alle lærere i hele uddannelsen, ikke kun mens du studerer deres emne.

VIII. Integral supportcenter: Vi ønsker mange ambassadører til at lykkes IM verden fremad. Vi vil gøre vores bedste for at gøre dig blive en. Vi har ikke lægge hindringer.

IX. Undersøgelse mode. Vi har tre typer efter de studerendes behov: eLearning (100% online), Blended eLearning (personligt og online-kombination) og Summer School, intensive kurser i månederne juni og juli.

X. Vi leverer 3 forskellige klasser:

 1. Face klasser *:
  dynamiske klasser til at gennemføre teoretisk viden til mere praktisk felt.
 2. Virtuelle klasser:
  online klasser med fokus på løsning af praktiske spørgsmål af studerende,
 3. Masterclasses i øjnene:
  højt kvalificerede talere konference for at udbrede kendskabet til den seneste udvikling i digital markedsføring, som de studerende kan deltage i Barcelona, ​​eller se forsinket gennem vores virtuelle campus.

ARBEJDSKRAFT GRUNDE

XI. Job og Praktik. Over 40% af vores elever gør praksis ender med at blive hyret af virksomheder.

XII. Tilslutning til sektoren: sektoren har brug for arbejdere og studerende har brug for at arbejde. Vi fungerer som et stik til at opfylde udbud og efterspørgsel.

XIII. Digitale aftaler med store virksomheder som Ebay og i øjeblikket i den proces med samarbejde med Google, LinkedIn, Twitter, Facebook osv ... Vi er ligeledes forbundet med den spanske Beskæftigelsesministeriet i dit projekt Strategi Iværksætteri og ungdomsbeskæftigelse.

XIV. I Company dannelse. Enterprise specialiseret rådgivning, vi hjælper HR-afdelingen til at vælge den bedste uddannelse i henhold til de behov, som de ansatte i dit firma

økonomiske årsager

XV. Demokratisering af uddannelse. IM vi ønsker alle at studere digital markedsføring på et højt niveau, så vi justeret priserne på alle vores uddannelsesprogrammer, den mest konkurrencedygtige på markedet.

XVI. Gratis finansiering. IM tilbyder vi muligheden for at finansiere din træning med os fri uden nogen interesse, eller, hvis du vil have flere gebyrer eller bryde dem i tide, du kan gøre med Banco Sabadell, ved 0% i rente.

XVII. Støttet uddannelse for alle medarbejdere gennem tresidede Foundation. Hvis din virksomhed har nok kredit, vores uddannelse er 100% bonifica.

XVIII. International kort ISIC. Alle vores elever har International Student Identity Card, med rabatter og eksklusive fordele (museer, elektronik, shopping, rejser, etc.) i mere end 120 lande.

Tekniske årsager

XIX. Faciliteter. Alle vores klasseværelser har én computer per elev næste generation af HP **, whiteboards, rummelige og moderne rum, og et trådløst netværk fiberoptisk (300 Gb) af højtydende teams Aruba, det mest avancerede på markedet.

XX. Pædagogisk platform. Vores virtuelt universitet er skræddersyet til os og de behov, vores elever. Det er en af ​​de mest komplette og brugbare i verden. Tilgængelig 24 timer om dagen for alle elever, med lærere og vejledere, der ledsage dig tilpassede under deres uddannelse.

(*) Denne funktion kun står studerende

(**) findes på hovedkontoret i Barcelona Team. Andre steder, til at konsultere.

Hvad driver os?

Giv den bedste uddannelse i Digital Marketing og gøre den tilgængelig for alle. Digital markedsføring bør ikke være arv af nogle få virksomheder.

Så hvert år , vi skaber flere arbejdspladser og flere fagfolk forberede integrationen på arbejdsmarkedet. Uanset om oprindelsen af de studerende, med lige muligheder for alle.

Vi uddanner, inspirere og samarbejde med et fællesskab af studerende, alumner, lærere og fagfolk, der fremmer en livlig og aktivt netværk sektor. En relationel system til at støtte hinanden i den indviklede digitale miljø.

FIND IN IM

 • Respekt for enkeltpersoner, institutioner og hvad de repræsenterer.
 • Forsvar af etisk adfærd, integritet og tankefrihed.
 • Åbent læring model, der kombinerer formelle og uformelle metoder til brug af nye teknologier og deres muligheder.
 • Revitalisering af arbejdsmarkedet, der forbinder de studerende og virksomheder. Profilering reintegration på arbejdsmarkedet.
 • Kvalitet i vores processer, tjenester og dedikation til kollaborativ deltagelse i vores handlinger.
 • Demokratisering af uddannelse
 • Nærhed til at bringe online afstande og blive omdannet til noget tæt og velkendt.
 • Betydning: vores mål er det samme som den studerende, at instituttet ud den bedst mulige faglige Digital Marketing.
Programs taught in:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Master

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

I øjeblikket at være konkurrencedygtige i enhver virksomhed er det vigtigt at udnytte sin tilstedeværelse i digitale miljøer. Det er den bedste måde at udvikle sig som vi ... [+]

Hvorfor denne Master?

I øjeblikket at være konkurrencedygtige i enhver virksomhed er det vigtigt at udnytte sin tilstedeværelse i digitale miljøer. Det er den bedste måde at udvikle sig som virksomhed, både økonomisk og strategisk.

Denne Executive Master 's grad gøre dig til en ekspert i det digitale erhvervsliv, med et teoretisk grundlag, der vil give dig mulighed for at træffe passende beslutninger velovervejet. Du vil være i stand til at designe og koordinere projekter og forretningsstrategier.

målsætninger"Du vil være i stand til at udtænke og direkte digitale projekter med garanteret succes"At have en bred og tværgående vision om forskellige digitale forretningsmodeller.At vinde en teoretisk og praktisk grundlag for at træffe de bedste beslutninger for planlægning og gennemførelse af digitale strategier.Anskaf en strategisk vision for at koordinere teams effektivt og opnå virksomhedens mål.Opnåelse garantier den digitale transformation af din virksomhed.Til hvem det er rettet?... [-]
Spanien Barcelona Madrid Irland Dublin  + 1 Mere
October 2019
Fuldtid
14 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Du ved, hvor mange digitale værktøjer, du har til din rådighed? Kender du? Og vigtigst af alt, ved du, hvordan man kan udnytte fordelen ved din virksomhed? ... [+]

Hvorfor denne Master?

Du ved, hvor mange digitale værktøjer, du har til din rådighed? Kender du? Og vigtigst af alt, ved du, hvordan man kan udnytte fordelen ved din virksomhed?

Denne udøvende kandidatgrad vil give den viden og færdigheder til at øge din virksomhed med de vigtigste digitale værktøjer. Du vil lære at udnytte mulighederne for de bedste digitale ressourcer med praktisk og fokuseret på at opnå forretningsmæssige mål træning.

målsætninger"Du vil lære at opnå resultater gennem strategisk brug af digitale værktøjer"Gør dig bekendt med de vigtigste værktøjer til digital projektion af en virksomhed.Kend mulighederne for disse værktøjer.Vide, hvordan man får mest ud af de forskellige digitale ressourcer til at fremme din online-forretning.Anskaf en strategisk vision for at koordinere teams effektivt og opnå virksomhedens mål.Til hvem det er rettet?... [-]
Spanien Barcelona Madrid Irland Dublin  + 1 Mere
October 2019
Fuldtid
14 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Professionel Master i Community Manager og Digital Strategier ... [+]

Forstået som sociale medier kanaler, hvor folk taler og taler om mærker de er blevet væsentlig kommunikationsplatform 2.0

Hvorfor Professional Master i Community Manager og professionelle digitale strategier?

Med en høj anseelse i sociale kanaler, kan en virksomhed vokse eksponentielt gennem aktiviteten af ​​sine kunder, også indholdsudviklere i RRSS-. Både Community Manager og Social Media Marketing er ansvarlige for at muliggøre formidling og positiv effekt af en virksomhed på sociale netværk.

Professionel Master i Community Manager og Digital Strategier giver mulighed for at specialisere sig professionelt i nogen af disse områder. En officiel, komplet og avanceret træning giver dig to af de stillinger, der efterspørges af virksomheder inden for digital markedsføring.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
September 2019
Deltid
14 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Identiteten af ​​et brand er essensen af ​​en virksomhed og dens image, den bedste udstillingsvindue. Professionel Master i Social Media Strategies, Branding og Reklame D ... [+]

Den faglige profil af Social Media ekspert er mere komplekse. Virksomheden har brug for en person til at dække hele spektret af aktiviteter omkring denne rolle,

Hvorfor Professional Master i Social Media Strategies, Branding og Reklame Digital?

Identiteten af ​​et brand er essensen af ​​en virksomhed og dens image, den bedste udstillingsvindue. Professionel Master i Social Media Strategies, Branding og Reklame Digital er den mest omfattende uddannelse for at specialisere sig i konsekvenserne af et mærke på markedet.

Denne træning kombinerer to vigtige søjler i Digital Marketing; det godt image gennem Personal Branding og en stærk indflydelse på sociale kanaler gennem effektive kommunikationsstrategier. Med begge værktøjer vil du opnå en ufejlbarlig faglige profil på arbejdsmarkedet.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
September 2019
Deltid
14 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

I den professionelle Master i Digital kommunikation Strategier & Marketing Online får du omfattende uddannelse, så du med succes kan udøve rollen som direktør for dig ... [+]

Efterspørgslen efter kommunikations- specialister, der mestrer de digitale medier vokser eksponentielt.

Hvorfor Professional Master i Digital kommunikation Strategier & Marketing Online?

Digital Marketing er blevet et vigtigt redskab for udviklingen af ​​en virksomhed komponent. Sektoren kræver strategier stand til at generere originale og effektiv kommunikation for at sikre maksimal rentabilitet af en virksomhed højt kvalificerede fagfolk.

I den professionelle Master i Digital kommunikation Strategier & Marketing Online får du omfattende uddannelse, så du med succes kan udøve rollen som direktør for digital kommunikation; foreslår de bedste handlingsplaner for din virksomhed og analysere resultaterne for at forbedre ydeevnen dagligt.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
September 2019
Deltid
14 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Digital Marketing er en reaktion på markedets behov 2.0 og kræver indarbejdelse af højt kvalificerede fagfolk i alle områder. Denne disciplin kombinerer traditionelle str ... [+]

Master i Digital Marketing stammer fra markedet har brug for 2,0 efterspørgsel kræver højt kvalificerede fagfolk i alle områder af digital markedsføring

Hvorfor Professional Master i Digital Marketing og sociale netværk?

Digital Marketing er en reaktion på markedets behov 2.0 og kræver indarbejdelse af højt kvalificerede fagfolk i alle områder. Denne disciplin kombinerer traditionelle strategier for markedsføring med nye metoder i stand til at udnytte de særlige forhold i digitale medier og foregribe fremtiden.

Denne uddannelse vil give forskning metoder, kreative processer og kraftfulde tekniske værktøjer til at fungere effektivt digitale marketingkampagner, strategiske planer for sociale medier og handlinger i forskellige digitale kanaler for at sikre høj lønsomhed for din virksomhed.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
September 2019
Deltid
14 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Professionel Master i Digital Marketing & E-handel har alle nødvendige værktøjer og til at fremme handelen i online salg eller starte en virksomhed fra bunden metoder ... [+]

År efter år, stigende omsætning i sektoren for online-salg. Arbejdsmarkedet i stigende grad brug for fagfolk, der er i stand til at skabe, styre og overvåge en E-Commerce effektivt.

Hvorfor Professional Master i Digital Marketing & E-handel?

Omsætningen inden for sektoren for online-salg stiger hvert år og arbejdsmarkedet kræver fagfolk til at skabe, styre og overvåge en E-Commerce effektivt.

Professionel Master i Digital Marketing & E-handel har alle nødvendige værktøjer og til at fremme handelen i online salg eller starte en virksomhed fra bunden metoder. Det er den mest omfattende uddannelse, hvis du ønsker at vide dynamikken i Digital Marketing i dybden og er specialiseret i e-handel sektor.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
September 2019
Deltid
14 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk