Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere markedsføring i chat

Hvis du studerer Digital Marketing, vil du multiplicere din faglige uddannelse i IM

20 grunde til at vælge IM:

Kvalitativ, pædagogisk, Arbejdskraft, Økonomisk, Teknisk

KVALITATIVE REDEGØRELSER

I. Undersøgelse hos den største digital handelsskole i verden. Mere end 150 professorer, der underviser i vores centre, spredt over Spanien, Irland, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia osv. mere end 40 programmer specialiseret i digital markedsføring, mere end 7000 studerende fra 26 forskellige lande og et eget forlag med mere end 14 offentliggjorte bøger.

II. Dobbeltgrad. Den studerende, når uddannelsen er afsluttet, vil opnå et Diploma akkrediteret af Abat Oliba University og på et fagligt niveau af IM. International Marketing Institute.

III. Vi har ISO 9001: 2008-certificering i kvalitetsstyring, vi overholder UNE 66181 Standard, som anerkender vores online træningskvalitet.

IV. Associerede og akkrediterede af Abat Oliba Universitetet, Cenfotec Universitetet i Costa Rica, og vi er en del af organisationerne FEDE (European Federation of Schools), ANCED (National Association of eLearning and Distance Centers) og Adigital (Spansk Forening for Økonomi Digital), blandt andre.

PEDAGOGISKE REDEGØRELSER

V. Effektiv pædagogik: Vi flygter fra fyldstofinformation, vi er effektive. Både i noterne, som lærere.

Frihed til at organisere som du ønsker, studere i den rækkefølge, du ønsker og levere, når du vil.

VI. Undervisningspersonale Lærerens søgeproces er intens og krævende. Vi har gode Digital Marketing fagfolk, der nyder at overføre deres erfaring. Vores lærere gør os gode.

VII. Fuld støtte fra lærere: Du vil have alle lærere i hele uddannelsen, ikke kun mens du studerer dit emne.

VIII. Integreret Support Center: Vi ønsker mange IM-ambassadører, der lykkes i verden fremad. Vi vil gøre alt for at gøre det let for dig at blive en. Vi sætter ikke hindringer i vejen

IX. Modalitet af undersøgelsen. Vi har tre modaliteter i overensstemmelse med studentens behov: eLearning (100% online), Blended eLearning (ansigt til ansigt og online-kombination) og sommerskolen, intensive kurser i juni og juli.

X. Vi tilbyder 3 forskellige typer af klasser:

 1. Klasser *:
  dynamiske klasser designet til at anvende den teoretiske viden til det mest praktiske terræn.
 2. Virtuelle klasser:
  Online klasser fokuseret på at løse elev tvivl på en praktisk måde
 3. Face-to-face masterclasses:
  konferencer af højt kvalificerede højttalere for at offentliggøre de seneste udviklinger inden for digital markedsføring, hvilke elever der kan deltage i Barcelona, eller se ud i udskudt gennem vores virtuelle campus.

ARBEJDSGRUNDER

XI. Job og praktik Mere end 40% af vores elever, der udfører praktikophold, bliver engang ansat af virksomheder.

XII. Forbindelse med sektoren: sektoren har brug for arbejdstagere og studerende har brug for arbejde. Vi fungerer som et stik for at tilfredsstille udbud og efterspørgsel.

XIII. Aftaler med store digitale virksomheder som Ebay og i øjeblikket i samarbejde med Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, osv. Derudover er vi tilknyttet ministeriet for spansk beskæftigelse inden for sit iværksætter- og ungdomsbeskæftigelsesstrategi projekt.

XIV. I Company Training. Specialiseret rådgivning til virksomheder, vi hjælper HR-afdelingen til at vælge den bedste træning efter behovene hos medarbejderne i din virksomhed

ØKONOMISKE BEGRUNDELSER

XV. Demokratisering af uddannelse. I IM ønsker vi, at alle skal kunne studere digital markedsføring på et højt niveau, derfor tilpasser vi priserne på alle vores uddannelsesprogrammer, idet de er mest konkurrencedygtige på markedet.

XVI. Gratis finansiering. I IM tilbyder vi dig mulighed for at finansiere din træning hos os gratis, uden interesse, eller hvis du vil have flere rater eller opdele dem i tide, kan du gøre det med Banc Sabadell, med 0% rente.

XVII. Bonus træning for alle medarbejdere gennem Tripartite Foundation. Hvis din virksomhed har tilstrækkelig kredit, er vores uddannelse 100% subsidieret.

XVIII. ISIC International Card. Alle vores studerende har Student International Identity Card, med rabatter og eksklusive fordele (museer, elektronik, butikker, ture mv.) I mere end 120 lande.

TEKNISKE RÆGTER

XIX. Faciliteter. Alle vores klasseværelser har en computer pr. Elev fra sidste generation HP **, digitale whiteboards, brede og moderne rum og et fiberoptisk wifi netværk (300 Gb) med høj ydeevne med Aruba udstyr, den mest avancerede af markedet.

XX. Uddannelsesplatform Vores virtuelle campus er skræddersyet til os og vores studerendes behov. Det er en af de mest komplette og anvendelige der findes. Tilgængelig 24 timer i døgnet for alle elever, med personlige lærere og vejledere, som vil ledsage dig under din træning.

(*) Denne modalitet kun for ansigt til ansigt studerende

(**) Udstyr til rådighed i Barcelonas hovedkvarter. Resten af kontorerne, at konsultere.

Hvad flytter os?

Tilbyde den bedste uddannelse i Digital Marketing og gøre den tilgængelig for alle . Digital markedsføring bør ikke tilhøre nogle få virksomheder.

Derfor genererer vi hvert år flere job og forbereder flere fagfolk til at integrere sig på arbejdsmarkedet . Uanset elevernes oprindelse, med lige muligheder for alle .

Vi uddanner, inspirerer og samarbejder med et fællesskab af studerende, alumner, professorer og fagfolk i sektoren, der fremmer et levende og aktivt netværk. Et relationelt system til at understøtte hinanden i det indviklede digitale miljø.

I IM, vil du finde

 • Respekt for mennesker, institutioner og hvad de repræsenterer.
 • Forsvar af etisk adfærd , integritet og tankefrihed.
 • Open learning model, der kombinerer formelle og uformelle metoder til fordel for brugen af ny teknologi og deres muligheder.
 • Dynamisering af arbejdsmarkedet, forbinder studerende og virksomheder. Genindsættelse af profiler på arbejdsmarkedet.
 • Kvalitet i vores processer, service og kald for samarbejde i vores handlinger.
 • Demokratisering af uddannelse
 • Cercanía at bringe afstande, og at online bliver noget tæt og kendt.
 • Implikation: Vores mål er det samme som for den studerende, at den bedste professionelle inden for digital markedsføring kommer ud af instituttet.
Programmer undervist i:
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Det mest komplette og praktiske digitale marketing specialiseringsprogram, der eksisterer til dato. Det omfatter alle disciplinerne af online marketing, som du skal beher ... [+]

Hvorfor dette program?

Den digitale verden er ikke længere en mulighed, men et krav. Virksomheder, der indtil for nylig var frygtsomt digital, udvikler sig til strukturer, hvor digitalisering er en dyb og kompleks virkelighed (kommunikation, logistik, marketing, salg, menneskelige ressourcer, etc.). Det er, når en nådesløs efterspørgsel efter uddannede fagfolk opstår at møde nye markedskrav.

Den Globale Master i Digital Management tilbyder dig alt, hvad du behøver for at flytte flydende i online-miljøet, og projicere din professionelle karriere med uoprettelige træningsforhold.

I dag er det den mest specifik og komplet tilbud i Digital Marketing i spansk på verdensplan. Vi har gjort deres yderste for at bringe en opdateret indhold og mulighed for at komme foran dine konkurrenter.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
September 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
2 år
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Hvis du vil lede et vellykket digitalt erhvervsprojekt, skal du vælge dette program. Du tilegner dig de nødvendige færdigheder og viden for at være i stand til at springe ... [+]

Hvorfor dette program?

Et program omhyggeligt udviklet af eksperter inden for innovation og iværksætteri med det formål at gøre det til en ufejlbarbar værktøjskasse til acceleration af enhver digital virksomhed.

Hvis du vil lede et vellykket digitalt erhvervsprojekt, skal du vælge dette program. Du tilegner dig de nødvendige færdigheder og viden for at være i stand til at springe reglerne over og komme foran resten.

målsætninger“Forstå, hvordan digitale modeller fungerer”Start et projekt med garantier for succes.Forstå, hvordan man bruger væksthackingsstrategier til at finde genveje til de mest konservative processer.Ved, hvilken KPI du skal overveje, og hvordan du forbedrer dem.Udnyt de digitale kanaler til hurtigt at erhverve kunder.Opret kampagner og strategier, der fremskynder din vækst.Lead teams og projekter for at nå de marketingmål, du har sat.Tag beslutninger hurtigt og effektivt.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Maj 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Du står over for den første Digital Marketing Master, der blev lanceret i Spanien. Siden 2008 optimerer vi det kontinuerligt, og det er blevet vores flagskibsprogram med ... [+]

Hvorfor dette program?

Du står over for den første Digital Marketing Master, der blev lanceret i Spanien . Siden 2008 optimerer vi det kontinuerligt, og det er blevet vores flagskibsprogram med mere end 40 udgaver.

Stolte alumner fra de forskellige udgaver arbejder i virksomheder som Google, Facebook, Havas Media eller Adsmurai, der fungerer som en garanti for kvaliteten af den erhvervede læring.

Denne Master er et program med stor efterspørgsel, der giver dig viden og digitale færdigheder til at give et definitivt løft til din professionelle karriere.

målsætninger"Du kan styre og styre den digitale marketingplan for enhver virksomhed med en høj procentdel af succes i dine handlinger"Du kender de forskellige professionelle profiler, der arbejder inden for digital marketing og lærer at dirigere dem.Du får 360 visning af digital marketing og mestrer de mest avancerede teknikker.Du vil vide, hvordan du analyserer alle digitale marketinghandlinger, deres ydeevne og hvordan du forbedrer dem.Du vil blive fortrolig med de nye digitale teknologier for bedre at forstå de mange muligheder, som det digitale økosystem tilbyder.Du bliver en digital strateg, der kan styre eller styre ethvert projekt inden for digital marketing.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Marts 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Du bliver en digital dircom, og du kan lede den digitale transformation af kommunikationsafdelingen i enhver virksomhed. Derudover vil det give dig mulighed for at mestre ... [+]

Hvorfor dette program?

Du bliver en digital dircom, og du kan lede den digitale transformation af kommunikationsafdelingen i enhver virksomhed. Derudover vil det give dig mulighed for at mestre de magtfulde teknikker og kommunikationsværktøjer, som det digitale miljø tilbyder, til at implementere dem i de forskellige projekter, du leder.

Du vil være i stand til effektivt at styre de kommunikationsbehov, der opstår i enhver virksomhed: begivenheder, omdømme, kampagner, content marketing, branding osv., Samt overvåge resultaterne af de udførte handlinger.

målsætninger"Du vil forstå, hvad digital kommunikation er, og du vil forstå behovet for at integrere den i den globale plan."Du kan administrere et kommunikationsteam, der integrerer alle discipliner i det digitale miljø.Du kender de teknikker, der giver dig mulighed for at påvirke det publikum, der er mest modtagelige for din besked, med en høj grad af nøjagtighed.Du vil kunne følge sporene og den digitale trail, som brugerne efterlader på Internettet for at oprette forbindelse til deres behov, på et praktisk umuligt niveau i det analoge miljø.Du vil dykke ned i de enorme muligheder for digital kommunikation, der åbner op for virksomheden.Du vil have viden og analytiske værktøjer, målinger og målemodeller.Du vil anvende passende metoder, værktøjer og teknikker til at skabe og levere effektivt digitalt indhold til tredjepart.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Oktober 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

IM Master i digital kommunikation er et unikt program i sin tilgang, designet til at give din organisation øjeblikkelig værdi og transformere din karriere. ... [+]

Hvorfor dette program?

IM Master i digital kommunikation er et unikt program i sin tilgang, designet til at give din organisation øjeblikkelig værdi og transformere din karriere.

Det vil lære dig at styre din virksomheds digitale kommunikation fra et dobbelt perspektiv: teknisk og strategisk. På et teknisk niveau lærer du at bruge de værktøjer, der garanterer større rentabilitet i kommunikationshandlinger. På et strategisk niveau får du en global vision for kommunikation i erhvervsmiljøet, du lærer, hvordan man styrer de forskellige digitale kommunikationskanaler for at opnå de krævede resultater, og du vil kunne dirigere teams og projekter.

målsætninger"Du kan udvikle en strategi og en indholdsplan, der imødekommer virksomhedens marketingbehov."Du vil være i stand til at lede de digitale projekter fra kommunikationsafdelingen: landinger, apps, webanvendelighed, begivenheder, kampagner, kampagner osv.Du behersker videomarkedsføring og forstår det potentiale, du kan få gennem YouTube.Du vil udvikle innovative kommunikationsstrategier.Du ved, hvordan man skaber værdi for virksomhedens forskellige målgrupper.Du vil arrangere begivenheder med en høj ROE (returnering af engagement).Du overvåger de forskellige handlinger for at kende deres effektivitet.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
December 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Master i trafikstyring og Lead Generation af IM er et unikt program, der skal være 100% fokuseret på kundes erhvervelse i digitale medier. Du vil blive en ekstremt attrak ... [+]

Hvorfor dette program?

Master in Tra Management c Management og Lead Generation of IM er et unikt program, der skal være 100% fokuseret på kundens erhvervelse i digitale medier.

Du bliver en ekstremt attraktiv profil for enhver virksomhed, fordi du ved, hvordan du udløser antallet af besøg og salg, forbedrer ROI, optimerer kampagner og nye teknikker med fokus på at opnå resultater hurtigt.

målsætninger“Tiltræk mere kvalificerede besøg på nettet gennem en lead capture-strategi”Analyser og tag beslutninger om, hvordan man øger konvertering.Spor digital marketingkampagner.Spor webanalyse.Forbered rapporter, der visualiserer udviklingen af KPI'er.Foreslå strategier for at tilpasse forretningsmæssige mål med virksomhedens online tilstedeværelse.Definer, implementerer og kontrollerer SEO-strategier for at forbedre den organiske trafik.Opret strategier på sociale medier til at fange og finalisere klienter.Administrer betalingskampagner med en medieplan.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
September 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

IM præsenterer Master i Content Manager og Social Media Strategy, et innovativt program designet til at opnå maksimal rentabilitet ved interaktion med brugere på sociale ... [+]

Hvorfor dette program?

IM præsenterer Master i Content Manager og Social Media Strategy , et innovativt program designet til at opnå maksimal rentabilitet ved interaktion med brugere på sociale netværk.

Du lærer, hvordan du forbedrer ROI ved hjælp af differentieringsstrategier, du starter betalte sociale kampagner, og du bruger værktøjer, der giver dig mulighed for at generere værdifuldt indhold i meget forskellige formater. Derudover vil du vide, hvordan man udtrækker den rigtige indsigt, så forretningsstrategien er i overensstemmelse med virksomhedens reelle behov. offentligheden.

målsætninger”Du vil udvikle unikke sociale mediestrategier, kampagner og kampagner for at tiltrække nye kunder og bevare eksisterende kunder. Du vil med succes administrere en redaktionskalender til sociale medier. ”Du vil med succes administrere en redaktionskalender til sociale medier.Du lærer at styre firmabloggen og bruge den strategisk som et kommunikationshovedkvarter.Du vil fremme deltagelse i medierne for at forbedre engagementet.Du vil beskytte omdømmet for organisationen og dens mærker.Du vil udvikle strategisk og kreativt indhold af kvalitet til internettet og tilpasset de forskellige netværk.Du bliver bekendt med ressourcerne til måling og analyse af det sociale netværk.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Oktober 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Den professionelle master i digital projektstyring hos IM vil være den trigger, der forbedrer din digitale karriere. Dette program forbereder dig til at dække den profil, ... [+]

Hvorfor dette program?

Den professionelle master i digital projektstyring hos IM vil være den trigger, der forbedrer din digitale karriere.

Dette program forbereder dig til at dække den profil, der bedst kræves af virksomheder: Digital Project Manager, der driver omdannelsen af det digitale område af virksomheder gennem udvikling af online-produkter.

målsætninger"Du vil lære de agile teamstyringsmetoder, der bruges i nye forretningsmiljøer."Du vil forstå de tekniske aspekter bag digitale projekter: webteknologi, UX, SEO. Alt hvad du skal huske på, når du vil opnå resultater.Du vil vide, hvordan du tilpasser de forskellige projekter til de forskellige enheder.Du kan udnytte alle mulighederne for mobil markedsføring til fordel for dine projekter.Du vil være i stand til at analysere processerne for at kunne teste, justere, optimere og gentest på jagt efter det forventede mål.Du vil også nyde den mest kreative del af projekterne, lære at udvikle og anvende din kreativitet i det digitale miljø for at opnå differentierende resultater.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Marts 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Master i e-handelsstyring af IM er det første program, der tilbyder en 360-vision for disciplinen: fra projicering af forretningsmodellen, gennem oprettelsen af butikken ... [+]

Hvorfor dette program?

Master i e-handelsstyring af IM er det første program, der tilbyder en 360-vision for disciplinen: fra projicering af forretningsmodellen, gennem oprettelsen af butikken og ender i den strategiske ledelse og retning af en e-handel.

Vælg dette program, hvis du vil oprette eller omdirigere din online butik for at forbedre dens resultater, eller hvis dit mål er at lede e-handelsafdelingen i et firma og med succes samarbejde med ethvert medlem af teamet både teknisk og operativt.

målsætninger”Forstå de forretningsmodeller, der kan fungere for hver type e-handel”Øg trafikken til e-handel ved hjælp af rekrutteringsværktøjer.Organisk placering af e-handel, så det let findes af brugere.Opret effektive annoncekampagner, der øger salget.Optimer design og brugervenlighed for at øge konvertering.Led team til at oprette de digitale produkter, som dine strategier har brug for: destinationssider, apps, kampagner, bannere osv.Analyser og overvåg resultaterne for at omdirigere strategien.Lær at teste forskellige muligheder for at være sikre, når du starter e-mails, kampagner, designændringer osv.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Maj 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Vi har designet Professional Master in Growth Hacking og Digital Entrepreneurship of IM til at ledsage iværksætteren under udviklings- og implementeringsprocessen for han ... [+]

Hvorfor dette program?

Vi har designet Professional Master in Growth Hacking og Digital Entrepreneurship of IM til at ledsage iværksætteren under udviklings- og implementeringsprocessen for hans opstart, hvilket øger hans garantier for succes betydeligt.

Det er et højtydende program, der på kort tid vil vise dig, hvordan du risikerer det fair og nødvendigt, at teste og komme videre ved at overvåge og optimere uden nogensinde at miste de forretningsmæssige mål, du skal nå, inden du starter for at tage det næste skridt. .

målsætninger“Udnyt potentialet ved rekrutteringsværktøjer til at styrke din virksomhed”Forstå driften af den digitale model og være i stand til at tage udfordringerne ved at starte en opstart.Analyser, test og eksperimenter med modeller, strategier og kampagner for ikke at tage et forkert skridt.Master Lean Startup og vide, hvordan du anvender det til fordel for projektet.Lær de mest innovative væksthackningsteknikker for at få en fordel i forhold til din konkurrence.Tag beslutninger baseret på data og analytisk mentalitet, reducerer ustabilitet og minimerer risiko.... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Juli 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk