Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere markedsføring i chat

Hvis du studerer Digital Marketing, vil du multiplicere din faglige uddannelse i IM

20 grunde til at vælge IM:

Kvalitativ, pædagogisk, Arbejdskraft, Økonomisk, Teknisk

KVALITATIVE REDEGØRELSER

I. Undersøgelse hos den største digital handelsskole i verden. Mere end 150 professorer, der underviser i vores centre, spredt over Spanien, Irland, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia osv. mere end 40 programmer specialiseret i digital markedsføring, mere end 7000 studerende fra 26 forskellige lande og et eget forlag med mere end 14 offentliggjorte bøger.

II. Dobbeltgrad. Den studerende, når uddannelsen er afsluttet, vil opnå et Diploma akkrediteret af Abat Oliba University og på et fagligt niveau af IM. International Marketing Institute.

III. Vi har ISO 9001: 2008-certificering i kvalitetsstyring, vi overholder UNE 66181 Standard, som anerkender vores online træningskvalitet.

IV. Associerede og akkrediterede af Abat Oliba Universitetet, Cenfotec Universitetet i Costa Rica, og vi er en del af organisationerne FEDE (European Federation of Schools), ANCED (National Association of eLearning and Distance Centers) og Adigital (Spansk Forening for Økonomi Digital), blandt andre.

PEDAGOGISKE REDEGØRELSER

V. Effektiv pædagogik: Vi flygter fra fyldstofinformation, vi er effektive. Både i noterne, som lærere.

Frihed til at organisere som du ønsker, studere i den rækkefølge, du ønsker og levere, når du vil.

VI. Undervisningspersonale Lærerens søgeproces er intens og krævende. Vi har gode Digital Marketing fagfolk, der nyder at overføre deres erfaring. Vores lærere gør os gode.

VII. Fuld støtte fra lærere: Du vil have alle lærere i hele uddannelsen, ikke kun mens du studerer dit emne.

VIII. Integreret Support Center: Vi ønsker mange IM-ambassadører, der lykkes i verden fremad. Vi vil gøre alt for at gøre det let for dig at blive en. Vi sætter ikke hindringer i vejen

IX. Modalitet af undersøgelsen. Vi har tre modaliteter i overensstemmelse med studentens behov: eLearning (100% online), Blended eLearning (ansigt til ansigt og online-kombination) og sommerskolen, intensive kurser i juni og juli.

X. Vi tilbyder 3 forskellige typer af klasser:

 1. Klasser *:
  dynamiske klasser designet til at anvende den teoretiske viden til det mest praktiske terræn.
 2. Virtuelle klasser:
  Online klasser fokuseret på at løse elev tvivl på en praktisk måde
 3. Face-to-face masterclasses:
  konferencer af højt kvalificerede højttalere for at offentliggøre de seneste udviklinger inden for digital markedsføring, hvilke elever der kan deltage i Barcelona, eller se ud i udskudt gennem vores virtuelle campus.

ARBEJDSGRUNDER

XI. Job og praktik Mere end 40% af vores elever, der udfører praktikophold, bliver engang ansat af virksomheder.

XII. Forbindelse med sektoren: sektoren har brug for arbejdstagere og studerende har brug for arbejde. Vi fungerer som et stik for at tilfredsstille udbud og efterspørgsel.

XIII. Aftaler med store digitale virksomheder som Ebay og i øjeblikket i samarbejde med Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, osv. Derudover er vi tilknyttet ministeriet for spansk beskæftigelse inden for sit iværksætter- og ungdomsbeskæftigelsesstrategi projekt.

XIV. I Company Training. Specialiseret rådgivning til virksomheder, vi hjælper HR-afdelingen til at vælge den bedste træning efter behovene hos medarbejderne i din virksomhed

ØKONOMISKE BEGRUNDELSER

XV. Demokratisering af uddannelse. I IM ønsker vi, at alle skal kunne studere digital markedsføring på et højt niveau, derfor tilpasser vi priserne på alle vores uddannelsesprogrammer, idet de er mest konkurrencedygtige på markedet.

XVI. Gratis finansiering. I IM tilbyder vi dig mulighed for at finansiere din træning hos os gratis, uden interesse, eller hvis du vil have flere rater eller opdele dem i tide, kan du gøre det med Banc Sabadell, med 0% rente.

XVII. Bonus træning for alle medarbejdere gennem Tripartite Foundation. Hvis din virksomhed har tilstrækkelig kredit, er vores uddannelse 100% subsidieret.

XVIII. ISIC International Card. Alle vores studerende har Student International Identity Card, med rabatter og eksklusive fordele (museer, elektronik, butikker, ture mv.) I mere end 120 lande.

TEKNISKE RÆGTER

XIX. Faciliteter. Alle vores klasseværelser har en computer pr. Elev fra sidste generation HP **, digitale whiteboards, brede og moderne rum og et fiberoptisk wifi netværk (300 Gb) med høj ydeevne med Aruba udstyr, den mest avancerede af markedet.

XX. Uddannelsesplatform Vores virtuelle campus er skræddersyet til os og vores studerendes behov. Det er en af de mest komplette og anvendelige der findes. Tilgængelig 24 timer i døgnet for alle elever, med personlige lærere og vejledere, som vil ledsage dig under din træning.

(*) Denne modalitet kun for ansigt til ansigt studerende

(**) Udstyr til rådighed i Barcelonas hovedkvarter. Resten af kontorerne, at konsultere.

Hvad flytter os?

Tilbyde den bedste uddannelse i Digital Marketing og gøre den tilgængelig for alle . Digital markedsføring bør ikke tilhøre nogle få virksomheder.

Derfor genererer vi hvert år flere job og forbereder flere fagfolk til at integrere sig på arbejdsmarkedet . Uanset elevernes oprindelse, med lige muligheder for alle .

Vi uddanner, inspirerer og samarbejder med et fællesskab af studerende, alumner, professorer og fagfolk i sektoren, der fremmer et levende og aktivt netværk. Et relationelt system til at understøtte hinanden i det indviklede digitale miljø.

I IM, vil du finde

 • Respekt for mennesker, institutioner og hvad de repræsenterer.
 • Forsvar af etisk adfærd , integritet og tankefrihed.
 • Open learning model, der kombinerer formelle og uformelle metoder til fordel for brugen af ny teknologi og deres muligheder.
 • Dynamisering af arbejdsmarkedet, forbinder studerende og virksomheder. Genindsættelse af profiler på arbejdsmarkedet.
 • Kvalitet i vores processer, service og kald for samarbejde i vores handlinger.
 • Demokratisering af uddannelse
 • Cercanía at bringe afstande, og at online bliver noget tæt og kendt.
 • Implikation: Vores mål er det samme som for den studerende, at den bedste professionelle inden for digital markedsføring kommer ud af instituttet.
Programmer undervist i:
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Bliv en højt kvalificeret fagmand til at arbejde i Digital Marketing. Få tilstedeværelse i RRSS mestrer de grundlæggende værktøjer. ... [+]

Master i Digital Marketing stammer fra behovet for 2,0-markedet, hvis efterspørgsel kræver højt kvalificerede fagfolk inden for alle områder af digital markedsføring

Hvorfor den professionelle master i digital markedsføring og sociale netværk?

Digital Marketing opstår som reaktion på marked 2.0 og kræver indarbejdelse af højt kvalificerede fagfolk på alle områder. Denne disciplin kombinerer traditionelle marketingstrategier med nye metoder, der kan udnytte det digitale mediums særlige forhold og foregribe fremtiden.

Denne uddannelse giver dig forskningsmetoder, kreative processer og kraftfulde tekniske værktøjer til effektivt at gennemføre digitale marketingkampagner, strategiske planer for sociale medier og handlinger i forskellige digitale kanaler, der sikrer høj lønsomhed for din virksomhed.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
September 2019
Spansk
Deltid
14 måneder
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Det mest komplette og praktiske digitale marketing specialiseringsprogram, der eksisterer til dato. Det omfatter alle disciplinerne af online marketing, som du skal beher ... [+]

Hvorfor dette program?

Den digitale verden er ikke længere en mulighed, men et krav. Virksomheder, der indtil for nylig var frygtsomt digital, udvikler sig til strukturer, hvor digitalisering er en dyb og kompleks virkelighed (kommunikation, logistik, marketing, salg, menneskelige ressourcer, etc.). Det er, når en nådesløs efterspørgsel efter uddannede fagfolk opstår at møde nye markedskrav.

Den Globale Master i Digital Management tilbyder dig alt, hvad du behøver for at flytte flydende i online-miljøet, og projicere din professionelle karriere med uoprettelige træningsforhold.

I dag er det den mest specifik og komplet tilbud i Digital Marketing i spansk på verdensplan. Vi har gjort deres yderste for at bringe en opdateret indhold og mulighed for at komme foran dine konkurrenter.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
September 2019
Spanish (Spain)
Fuldtid
2 år
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Byg en online forretning fra bunden og sørg for alle detaljer. Generer dit E-Commerce-projekt og anvend Digital Marketing-værktøjer til at stimulere dit salg på en kreati ... [+]

År efter år vokser omsætningen i online salgssektoren. Arbejdsmarkedet har brug for flere og flere fagfolk, der er i stand til at oprette, styre og overvåge en e-handel effektivt.

Hvorfor Professional Master i Digital Marketing

Omsætningen i online-salgssektoren øges hvert år, og arbejdsmarkedet kræver fagfolk, der er i stand til effektivt at oprette, styre og overvåge e-handel.

Den professionelle Master i Digital Marketing

målsætninger

Vær ekspert i Digital Marketing med gode værktøjer til e-handel

Arbejde som ekspert inden for enhver form for online marketing og e-handel.Master alle områder af Online Marketing fra kommunikationsstrategier til den detaljerede analyse af resultaterne i handlingsplaner.Led e-handel projekter, effektivt styre og øge salget af en virksomhed.Hvem er det til?Til folk der ønsker at oprette deres egen online butik og har de nødvendige ressourcer til at klare det med succes.Til alle de mennesker, der arbejder inden for området Digital Marketing, og som skal erhverve den nødvendige viden og værktøjer i den nuværende online sektor.Professionelle fra ethvert område af virksomheden interesseret i at udvikle og forstå de vigtige ændringer, som internettet forårsager i marketing og e-handelsstrategier.program... [-]
Spanien Barcelona Madrid
September 2019
Spansk
Deltid
14 måneder
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Med denne executive program vil tilegne sig den viden og færdigheder er nødvendige for at forbedre din virksomhed i det digitale miljø. ... [+]

Hvorfor dette program?

Der er et stort antal og udvalg af digitale værktøjer, som du kan bruge til at gavne din forretning. Spørgsmålet er, vidste du? Og vigtigst af alt, ved du, hvordan du drage fordel?

Med denne executive program vil tilegne sig den viden og de nødvendige færdigheder til at forbedre din virksomhed i det digitale miljø. Du vil finde en praktisk, tværgående og fokuseret på at opnå resultater, uddannelse, hvor du vil lære at udnytte mulighederne i de vigtigste digitale ressourcer ud fra dine forretningsmæssige mål.

objektiv"Du vil lære at drage fordel af digitale værktøjer største fordel af din virksomhed"Gør dig bekendt med de vigtigste værktøjer til digital projektion af en virksomhed.Kend mulighederne for disse værktøjer.Vide, hvordan man får mest ud af de forskellige digitale ressourcer til at fremme din online-forretning.Anskaf en strategisk vision for at koordinere teams effektivt og opnå virksomhedens mål.Til hvem det er rettet?... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spanish (Spain)
Fuldtid
8 måneder
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk