Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En formation åben for verden

Seneca Institute , International Postgraduate Center, der er baseret i Madrid, og som er til stede inden for uddannelse i mere end 20 år, designer og udvikler en række programmer, der svarer til behovet for markedet for kvalificerede fagfolk inden for områderne stor efterspørgsel efter høj specialisering inden for internationale relationer , kommunikation , logistik og ledelse .

Uddannelsestilbudet fra Seneca Institute indeholder tekniske kurser med universitetsakkreditering , der tager sigte på at erhverve eller ajourføre omfattende viden om et emne, til kandidater med en universitetsgrad og ECTS-point , der er indrettet i det europæiske højere uddannelsesområde (EHEA) gennem Ekspertkurser og specialkompetencer .

112126_foto2.jpg

De mere end to årtier, der tilslutter os, redegør for de opnåede præstationer, der beskytter efteruddannelsen af fagfolk med mere end 75 nationaliteter i de fem kontinenter, som vi har bidraget til at nå deres faglige mål , lette værktøjerne til at opnå dem gennem viden og færdigheder erhvervet i hvert fag, såvel som lokal eller international praksis.

Vi har den mest komplette i hver af vores uddannelse og undervisningsmaterialer egne udvikling handlingsprogrammer, som repræsenterer for den studerende en realøkonomien indsats, koncentrere indholdet alle aspekter, du har brug for at vide om et emne eller ledelsesområde.

Alle kurser og kandidatuddannelser kan følges i den blandede læringsversion eller helt online . I det første tilfælde leverer Seneca Institute de nødvendige certifikater for at få studerende visa til studerende bosiddende uden for Spanien, og i det andet tilfælde er vejledning og interaktion med studerende taget hånd om. at de føler sig integreret og støttet i den formative handlings varighed.

Kontakt os, og vi kan guide dig i en træning, der opdaterer din viden, som udvider dem gennem en specialisering eller som fører dig til en professionel rekvalificering.

112766_shutterstock_556870582.jpg

Placeringer

Madrid

Address
Calle de Velázquez, 86, 28006
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig