Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Højere Institut for Psykologiske Studier ISEP er en privat europæisk institution for videregående uddannelse og klinisk indgriben inden for klinisk psykologi, neurovidenskab, psykopedagogik og talebehandling grundlagt i 1984, der har uddannet mere end 25.000 fagfolk og behandlet mere end 20.000 patienter i deres klinikker. ISEP er en uafhængig institution med en klar international dimension og praktisk og social ånd.

Det er det vigtigste træningscenter for psykologer, pædagoger og taleterapeuter i Spanien og med det største antal studerende, der er baseret i Barcelona og delegationer i Madrid og Valencia.

Instituttet opdeler sine aktiviteter i træning, intervention og formidling:

- ISEP-UDDANNELSE , master- og postgraduate uddannelsesprogrammer.

ISEP Training tilbyder fagfolk på det psykologiske, uddannelsesmæssige og sundhedsmæssige område af høj kvalitet og up-to-date uddannelsesprogrammer, der giver dem mulighed for at erhverve en specialisering inden for et bestemt felt og opnå en fremragende faglig kompetence i udøvelsen af ​​deres respektive discipliner.

- ISEP EDITORIAL , specialiserede publikationer for fagfolk

ISEP Editorial udgiver specialiserede tekster til fagfolk på uddannelsesmæssige og kliniske områder. Forlaget er præget af den praktiske værdi af sine værker: værkerne er villige til at dække nye eller dårligt tilstedeværende emner og levere værktøjer til professionel praksis og sagsbehandling.

- ISEP CLÍNIC , tværfaglige kliniske interventionskontorer

ISEP Clínic er et netværk af tværfaglige kabinetter specialiseret i vurdering, vurdering og behandling af problemer relateret til psykologi, læring og sundhed. Princippet, der styrer hans præstationer, er den personlige opmærksomhed hos alle hans patienter.

40 Psykologiske tricks, der vil ændre den måde, du ser verden og de mennesker omkring dig

Antoni Bolinches: Sådan favoriserer psykologens faglige succes

Spolens lov | Dit personlige vækst værktøj | selverkendelse

Placeringer

Barcelona

Address
C/ Berlín 9, bajos
08014 Barcelona, Catalonien, Spanien

Madrid

Address
C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta
28010 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Valencia

Address
Av. Tres Forques, 2
46018 Valencia, Valencian Community, Spanien

Culiacan

Address
Av. Tres Forques, 2
46018 Culiacan, Sinaloa, Mexico

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig