Instituto Superior de Negocios Internacionales de Barcelona (ISNIB)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Empowerment giver folk mulighed for at bringe deres hjerner til at arbejde og give dem mulighed for at bruge deres viden, erfaring og motivation til at skabe de forventede resultater. Vi skal skabe et erhvervsklima, der frigiver den viden, erfaring og motivation, der bor i mennesker "

Ken Blanchard

I øjeblikket lever samfundet nedsænket i en konstant teknologisk udvikling, og mere specifikt i den fremadrettede sektor, hvilket gør det muligt at forene arbejdslivet og konstant faglig vækst. Fra dette perspektiv blev Barcelona's Higher Institute of International Business født, hvis mål er at forbedre mennesker og styrke ledere.

ISNIB Business School ser vi en betydelig mangel på individets udvikling, da ikke kun den akademiske uddannelse gør det muligt for mennesker at forbedre sig i det professionelle felt. Derfor har vi implementeret vores egen studiemetode, crosslearning, er en ny version af onlineuddannelse tilpasset den professionelle behov fra et integreret synspunkt på personen.

Det højere Institut for International Virksomhed i Barcelona er en institution med en international kald og en benchmark inden for online træningssektoren på grund af vores specifikke og innovative metode, træningsledere gennem udvikling af mennesker. Innovation og differentiering er vores vigtigste værdier, der er til stede i alle vores programmer, hvis mission er at udvikle lederskab ved at generere en symbiose mellem den akademisk-professionelle-personlige sfære. For at nå vores mål ISNIB Business School er baseret på følgende væsentlige aspekter:

  • Overlegen træning tilgængelig for alle.
  • Crosslearning, som et aktivt læringssystem og omfattende træning tilpasset den økonomiske virkelighed.
  • Vær ISNIB is, som en iværksætter, bæredygtig, innovative ånd, vision engageret lederskab og til gavn for samfundet.
  • Forbedring af mennesker og styrkelse af ledere

Vi er engageret i akademisk ekspertise og er specialister i lederuddannelse, der tilbyder kandidater, postgraduate og videregående kurser med det formål at udvikle talent og generere nye ledere.

Placeringer

Barcelona

Address
Av. Diagonal, 534
08006 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig