Instituto de Estudios Cajasol

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

historie

I løbet af sine 30 års historie er Instituto de Estudios Cajasol blevet anerkendt som en af de bedste nationale handelsskoler, især inden for det Andalusiske område, med hvis firmaer det har opretholdt en tættere kontakt.

Ved oprindelsen af det nuværende Instituto de Estudios Cajasol går det tilbage til El Monte de Piedad og Caja de Ahorros de Sevilla, som skabte det sociale arbejde med orientering og rådgivning for at løse spørgsmål fra sine klienter og arbejdere. Hans første træningspunkter handlede om personlig indkomstskat, og i 1983 blev det første langvarige kursus om SMV-ledelse lanceret.

Når Monte de Piedad fornyer sit virksomheds image og omdøbes til El Monte, dukkede den første Superior Fiscal Advisory Course ud i den aktuelle Master in Fiscal Advice.

I disse år er der kun San Telmo-stiftelsen, Sevillianske iværksætterforbund og handelskammeret. Instituttet er meget efterspurgt.

Institute of Legal and Business Studies blev et træningscenter for fagfolk og ledere i Sevilla og dets omgivelser. Efter udseendet af Cajasol, der stammer fra fusionen af sparebanker El Monte og San Fernando, får instituttet, der nu kaldes Cajasol, nyt momentum og udvider sine træningsområder og sin aktivitet for fagfolk.

I 2015 blev den andalusiske bestyrelsesklub født under Instituto de Estudios Cajasol og Cajasol Foundation, i øjeblikket et møde- og debatforum for ledere og præsidenter for de mest relevante virksomheder på den nationale scene.

I øjeblikket kan Instituto de Estudios Cajasol prale af at have uddannet tre generationer fagfolk, der er opdelt i positioner med varierende ansvar blandt de andalusiske og spanske enheder.

I disse 30 års eksistens har vi været proaktive aktører i den sociale og økonomiske udvikling af vores miljø.

Mission og værdier

IEC-værdier

Kvalitet, innovation og oplevelse

 • Instituto de Estudios Cajasol 'kald er at give den mest kvalificerede postgraduate uddannelse for succesrige fagfolk. Vores programmer, der er baseret på kontinuerlig tilpasning til den økonomiske og sociale virkelighed, garanterer vores velstand for vores studerende.
 • Vi er forpligtet til at træne til faglig udvikling, nyt lederskab og personlig opfyldelse.
 • Vi støttes af mere end 30 års erfaring, hvor vi har uddannet mere end 22.000 ledere, fagfolk og universitetsuddannede, der nu integrerer skabeloner for de bedste nationale og multinationale firmaer.
 • Vores komplette mestre, ekspertkurser og specialisering i de mest efterspurgte aspekter af markedet er en national og international reference.

En prestigefyldt kloster

 • Mere end 600 fagfolk af ekspertise.
 • De bedste eksperter i landet inden for hver specialitet. En heterogen kloster, der har universitetsprofessorer, forretningsfolk, aktive fagfolk fra den private sektor, ledere og ledende embedsmænd i den offentlige administration.
 • Professorer med stor menneskelig og intellektuel kvalitet, fokuseret på den studerendes personlige opmærksomhed og vant til uddannelse af ledende medarbejdere.
 • Alle fordelene ved et kloster med storslåede forhold i de vigtigste juridiske og forretningsmiljøer.

Godkendelse af Cajasol Foundation

 • En handelsskole med garanti fra Cajasol Foundation.
 • Støttet og promoteret af Cajasol Foundation med en stærk social erhverv, fast besluttet på at støtte økonomisk udvikling gennem postgraduate uddannelse.
 • Alle værdier og fordele ved den dybe involvering af Cajasol Foundation i det produktive og forretningsmæssige stof i Andalusien.
 • Kontakter med virksomheder og institutioner af national og international karakter.

Community of Students of Instituto de Estudios Cajasol

 • Strenge udvælgelsessystemer, der privilegerer den menneskelige og intellektuelle kvalitet af den studerende.
 • Kompakte og homogene grupper, hvor teamwork, kommunikation, venlig atmosfære og menneskelige forhold favoriseres.
 • En aktiv studenterforening med sit eget hovedkvarter i instituttet, hvor de særlige fagforbindelser, der er oprettet af instituttet med dets studerende og lærere, kommer til udtryk. Et mødested for de forskellige generationer af studerende. En tillidsgruppe, der udfører et vigtigt job med at vejlede de studerende. Og et omfattende aktivitetsprogram, internt og eksternt: professionel rådgivning, træning gennem monografiske kurser og konferencer og rekreative initiativer.

Maksimum finansieringsfaciliteter

 • Stipendier og hjælper med at studere mestrene, finansieret af Cajasol Foundation.122457_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

De mest avancerede faciliteter

Et gammelt landligt hacienda af stor ægtefælle og kunstnerisk værdi, ombygget og tilpasset funktionaliteten i et moderne træningscenter med næsten 4.000 m2 konstrueret område med de mest avancerede faciliteter.

Et privilegeret miljø for det akademiske liv, der favoriserer koncentration og udveksling af oplevelser.

Antonio Pulido Gutiérrez, præsident for Cajasol-fonden

Dette vil blive husket som en tid med store økonomiske ændringer, som, selv om de har skabt ustabilitet og usikkerhed, på lang sigt fører til dybe sociale transformationer og nye måder at forstå livet på.

Borte er tidligere strukturer baseret på overbevisninger og værdier, som den økonomiske-sociale udvikling viser, var forkerte. Det er nødvendigt at gå mod en mindre materialistisk livsmodel, mere retfærdig med sine omgivelser og mere støttende for andre.

Dette kræver meget kvalifikation og kreativitet, da det handler om at finde et produktivt og vækstsystem baseret på dynamiske og konkurrencedygtige aktiviteter, men samtidig bæredygtigt i økonomiske, sociale og miljømæssige vilkår.

Denne udvikling ændrer også de værdier og principper, der kræves i fagfolk og ledere, der fører udviklingen af nuværende virksomheder. Ud over at mestre og tilpasse sig den vanvittige teknologiske og digitale fornyelse, kræver virksomheder mennesker med viden, men også med strategisk vision, evne til at styre forandringer og retfærdige og etiske principper i deres professionelle aspekter, såsom generøsitet, empati, gennemsigtighed, ydmyghed og holdånd.

Nedsænket i denne store globale udvikling fejrede vi i 2018 30-års jubilæum for Instituto de Estudios Cajasol , en begivenhed, som vi benyttede lejligheden til at reflektere over vores rolle i samfundet. I løbet af denne bane, der begyndte med en forretningsrådgivning og professionel uddannelsestjeneste, har instituttet, der nu hører til Cajasol Foundation, etableret sig som et referencecenter for fagfolk, ledere og iværksættere, et forum for udveksling af ideer og kreativitet, og promotor af den socioøkonomiske udvikling i Andalusien.

Fra Cajasol Foundation bekræfter vi via Institut for Studier vores engagement i uddannelse, træning og forskning for at bidrage til tilpasning af unge kandidater og fagfolk med erfaring til nye behov. Vores programmer er rettet mod at fremme en fornyet mentalitet i Andalusien og tilpasse vores virksomheder til værdier, der bidrager til at udvikle sig på en bæredygtig og fair måde.

Placeringer

Sevilla

Address
Hacienda Cartuja, Av. del Aljarafe, s/n, 41940 Sevilla
41940 Sevilla, Andalusien, Spanien