Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi fremmer dialog mellem humaniora og sundhedsvidenskab på alle deres områder med det formål at bidrage til social og videnskabelig udvikling.

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón fra Ortega-Marañón Foundation sigter mod at starte forskellige uddannelsesprogrammer, rådgivning, redigering, refleksion og debat, der hjælper med at kaste lys over nogle af de største problemer i dag vores samfund.

På baggrund af denne integrerede ambition opmuntrer vi dialog mellem Humaniora og Sundhedsvidenskab på alle disse områder, således at vi fra et tværfagligt perspektiv kan tilbyde løsninger på de spørgsmål, der præsenteres for sundhedspersonale.

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón har som hovedmål:

  • Fremme et område med anvendt forskning, hvor Humaniora og Sundhedsvidenskab dialogen.
  • Udvikle uddannelsesprogrammer på centrets områder, både for fagfolk og for folk, der er interesserede i at fremme deres akademiske karriere.
  • Fremme konsulentprojekter og aktioner på efterspørgsel inden for vores mission.
  • Placer centret som en reference til tanke, debat og refleksion i Spanien og Latinamerika, inspireret af vores forsons forligende og liberale ånd, styrke dets strategiske positionering og skabe videnskabelig formidling på de egne områder.

Ud fra den akademiske ekspertise overvejer instituttet i sin formative tilbud forskellige grader af specialisering, der er tilpasset akademikernes og fagfolkens behov.

Den internationale tilstedeværelse af dette institut, der har hovedkvarter og strategiske alliancer i flere latinamerikanske lande, svarer også til forståelsen af, at Gregorio Marañón havde det fælles rum på spansk. Derfor har onlineuddannelse en meget fremtrædende tilstedeværelse i vores programmer, da den favoriserer dialogen på begge sider af Atlanterhavet.


Mission, Vision og Værdier/>


Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón har til opgave at tage fat på og uddybe nogle af de største problemer i vores samfund i dag ud fra et tværfagligt perspektiv, hvor humaniora og sundhedsvidenskab dialogen på en frugtbar måde./>

I den forbindelse tilskynder instituttet til forskning, udvikling af uddannelses- og undervisningsprogrammer, rådgivning om projekter, diskussionsfora og fremmer udviklingen af ​​publikationer relateret til fagområder, der er begrænset til dets handleområde - Den videnskabelige og liberale ånd af Gregorio Marañón inspirerer udførelsen af ​​dette institut. En humanistisk og liberal læge, Marañón, der behandlede sine patienter på en altomfattende måde i forhold til det miljø, hvor han udviklede sit daglige liv, var en læge forpligtet til landets fremtid og den historiske kontekst, han måtte leve. Han forstod liberalisme som en adfærdslinje, som man må "være villig til at forstå med den, der tænker anderledes", og "aldrig indrømme, at enden retfærdiggør midlerne, men tværtimod er midlerne der retfærdiggør slutningen "(Ensayos Librales, 1947).


bidragsydere/>


Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón samarbejder med institutioner som Det Kongelige Nationale Akademi for Medicin, Stiftelsen for Uddannelse af Medicinsk College Organisation, Det Officielle College of Tandlæger og Stomatologer i Madrid eller Tejerina Foundation blandt andre./>


Gregorio Marañón og Posadillo/>

Gregorio Marañón y Posadillo (1887-1960), er en polyhedral og nuklear figur i Spaniens historie i det 20. århundrede. Medicinsk, humanistisk og liberal, hans rige personlighed skinnede med sit eget lys inden for forskellige fagområder både inden for biomedicin og humaniora. Faktisk er han en af ​​de få spanierne - den eneste, der ikke var en politiker, der tilhørte fem kongelige akademier -Medicin, Spansk, Historie, Præcis, Fysisk og Naturvidenskab og Kunst fra San Fernando-./>
Gregorio Marañón var en intellektuel og en offentlig mand forpligtet til sit land. Bevis for dette er udgivelsen af ​​hans biografi fra den rejse han lavede til Las Hurdes med kong Alfonso XIII i 1922.

Placeringer

Madrid

Address
Calle Fortuny, 53
28010 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig