International Montessori Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

International Montessori Institute (IMI) er et center specialiseret i Montessori Education med et klart mål: at tilbyde en klassisk og stringent Montessori træning baseret på de oprindelige kilder til Dr. Maria Montessori tilpasset de nuværende uddannelsesmæssige behov, der samler i et enkelt træningscenter hvad Bedste af den italienske og angelsaxiske tradition.

For at gøre dette valgte vi undervisere fra begge profiler, hvilket giver vores studerende et bredt og unikt syn på Montessori Education.

Vores lærerpersonale er blevet omhyggeligt udvalgt til sin omfattende internationale erfaring med det formål at overføre alle de rigdom, der er forbundet med Montessori Metoden.

Denne interessante kombination gør IMI til et unikt montessorisk mødested i verden, hvilket skaber en inter-Montessori-dialog, der sikrer troen på drømmene Maria Montessoris ideer og vision.

Vores mission

På IMI ønsker vi, at Montessori pædagogik skal nå offentlig skole. Vores formål er, at alle børn kan lære gennem denne metode. Et Montessori klasseværelse er et forberedt miljø, hvor børn interagerer og udvikler deres potentiale. Børn bliver centrum for alt. Læringsrytmerne er forskellige, derfor skal aktiviteterne fokuseres på den rytme, så de skal individualiseres.


Vores Vision

Vores forbindelser med forskellige offentlige og private organisationer, både nationale og internationale, bliver mere og mere faste, hvilket opfordrer os til fortsat at samarbejde aktivt om at skabe nyskabende uddannelse. En af vores største udfordringer er at styrke vores tilstedeværelse på nationalt plan og til gengæld at øge vores tilstedeværelse internationalt. Til dette udfører vi foruden vores online træning seminarer og ansigt til ansigt i forskellige lande og kontinenter. Gennemførelsen af ​​ny uddannelse på forskellige sprog, engelsk, italiensk og snart portugisisk, vil give os mulighed for at overføre Montessori-metoden ud over vores grænser.

Vores værdier

De etiske principper, som kulturen i vores center er baseret på, og markerer vores adfærdsretningslinjer, er de samme som Dr. Montessori postulerede i livet. Af denne grund er vores største bekymring børn. Vi tror på et samfund baseret på samhørighed. Et samfund, der er baseret på værdier fra barndommen med et uddannelsessystem, der placerer barnet som et center, der giver sikkerhed og selvtillid tilvejebringe de nødvendige værktøjer til at udvikle sig fuldt ud.


Kvaliteten af ​​vores træning og fleksibiliteten i nye teknologier har gjort os til centrum for at træne i Montessori pædagogik. Takket være et storslået fakultet og et menneskeligt hold, der er villig til at tilbyde det bedste af sig selv, er IMI nu et sikkert spil.

Siden åbningen af ​​den første Montessori-skole i Rom i 1907 er Montessori-uddannelsen blevet udvidet i en sådan grad, at der nu er mere end 25.000 Montessori-skoler rundt om i verden. Maria Montessori forvandlede uddannelse ved at skabe pædagogiske materialer, der favoriserer læring og fokusere på tanken om, at hvis noget skal ændres, skal det være skolen, ikke barnet.

Alle vores elever kan drage fordel af de jobtilbud, der er udgivet i Beskæftigelsesportalen for vores virtuelle campus, som vi modtager fra forskellige Montessori-centre i alle verdens lande.

I løbet af 2017 havde vi fornøjelsen og privilegiet af at have mere end 1700 nye studerende, der har passeret gennem vores klasseværelser med forskellige ansigt til ansigt, blandet og online træning. Studerende fra forskellige baggrunde som: Asien, USA, Mexico, Argentina, Ecuador, Venezuela, Chile, Tyskland, Frankrig, England osv. Og selvfølgelig hele det nationale område.

På samme måde praktiserer de fleste af vores studerende inden for deres træningsperiode forskellige nationale og internationale Montessori-centre som Hong Kong, Dubai, Mexico, USA, Argentina, Frankrig og Tyskland mv.


Samarbejdscentre og organisationer


Hvad er Montessori?

  • Virkningen af ​​bevægelse på læring: Væsentlig bevægelse er en hjælp til læring og forbedrer evnen til at bevare begreber; brugen af ​​hænderne er en storslået kanal af information input til hjernen.
  • Valget og den opfattede kontrol: Enhver læring er dybere og nemmere, når folk vælger, hvad vi ønsker at lære, og vi kan overvåge denne læring.
  • Præmier og extrinsic motivation forstyrrer læring: Det er den egentlige motivation for den person, der er positiv, og vi må opmuntre.
  • At lære fra jævnaldrende letter forståelsen: Peer-dialog er en meget kraftfuld nøgle til både eleven og eleven.
  • Væsentlige læringsmæssige sammenhænge: Enhver faglig emne kan behandles på en meningsfuld måde, og dette forbedrer intensiteten af ​​det, der er blevet lært.
  • Uddannelse bør frem for alt fremmer udviklingen af ​​vores udøvende funktioner: (Planlæg, afgøre, forestil dig, selvkorrigere, have selvbevidsthed eller vælge strategier blandt andre); dette er kun muligt med den virkelige praksis af disse færdigheder.
  • Ordren i miljøet (fysisk, tidsmæssig, etc.) hjælper med at opbygge en ordnet hjerne.
  • Mange andre elementer, der gør Montessori-uddannelse, såsom vigtigheden af ​​den fysiske orden til at opbygge en mental orden eller blandt andet vigtigheden af ​​stresseliminering, er blevet valideret som afgørende for en sund og afbalanceret udvikling.

Placeringer

Vilafant

Address
Carrer Comerç,44
17740 Vilafant, Catalonien, Spanien

Rom

Address
“Istituto Comprensivo Bruno Munari”, Casa de Niños.
Via Angelo Mauri 5

Rom, Lazio, Italien

Barcelona

Address
Universitat de Barcelona–Facultat d'Educació, Campus de Mundet, Universitat de Barcelona, Passeig de la Vall d'Hebron, 171
08035 Barcelona, Catalonien, Spanien

Barcelona

Address
Universitat de Barcelona–Facultat d'Educació, Campus de Mundet, Universitat de Barcelona, Passeig de la Vall d'Hebron, 171
08035 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig