International School of Agri Management - ISAM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Landbrugssektoren er en grundlæggende sektor med hensyn til verdensbefolkningens velfærd og dens fremtid. Det har ikke kun at gøre med garantien for fødevaresikkerhed, men det skaber også job inden for overvågning og pleje af naturressourcer. International School of Agri Management blev født ud fra kendskabet til landbrugssektoren og dens værdier som den første International Business School orienteret til at dække de nuværende og fremtidige uddannelsesbehov i landbrugssektoren verden over . Beliggende i Almeria , et af de største landbrugsknutepunkter i verden, drager det fordel af sin geografiske placering for at tilbyde internationale kandidatuddannelser i agribusiness.

Sektoren ændrer sig med store skridt med fremkomsten af nye teknologier, nye forbrugsvaner, den ansvarlige brug af ressourcer, virksomhedernes sociale ansvar, agroindustriel markedsføring og så videre. Derfor skal alle agenter i landbrugs- og fødevareforsyningskæden have ledere, der er parate til at møde og forudse disse udfordringer, så de kan konkurrere på markedet .

Forberedte ledere

Hos ISAM har vi aktive konsulenter og integrerede virksomheder til at dække og opfylde et grundlæggende behov: at uddanne højt kvalificerede fagfolk inden for virksomhedsstyring og retning inden for landbrugssektoren. Vi har et internationalt undervisningspersonale med bevist undervisningskapacitet og erfaring inden for agribusiness-sektoren, der repræsenterer hele landbrugs- og fødevareforsyningskæden.

Vi er Agro

ISAM er en international handelsskole født fra og for landbrugssektoren.

Vi er pionerer

Første handelsskole specialiseret udelukkende i agribusiness.

Vi er globale

Vi er født med det formål at udvikle programmer rundt om i verden, online og personligt.

Vi er innovation

Undersøg udelukkende inden for agribusiness. Innovation er en konstant proces hos ISAM.

122050_pexels-photo-1076807.jpegrawpixel.com / Pexels

Mission

At uddanne fagfolk inden for agribusiness, der ønsker at skabe en positiv indflydelse i deres virksomheder og i samfundet, uddannet til at skabe et optimalt økosystem, der får hele landbrugets forsyningskæde til at trives takket være innovation, effektivitet og bæredygtighed.

Vision

Led uddannelse af fagfolk inden for agribusiness over hele verden.

Værdier

modstandskraft

Vi foreslår løsninger på ændringerne i miljøet i landbrugssektoren med uddannelsen.

Empati

Vi er en del af den studerendes træningsproces ved at samarbejde med ham / hende mod et fælles mål: vores mission.

mangfoldighed

Forskellige nationaliteter, kulturer og oplevelser vil berige væksten og interpersonelle forhold.

Excellence

At gå et skridt foran mod ekspertise i resultater inden for alle områder, hvor vi opererer.

Innovation

Vi lever det som en konstant proces. Vi søger og foreslår forskellige ideer for at opnå bedre resultater i vores daglige.

Inkludering og mangfoldighed

Siden ISAMs fødsel er vi forpligtet til inklusion og mangfoldighed på en positiv måde. Det er en fantastisk mulighed for at lære, forbedre og hvorfor ikke, at etablere personlige relationer, der kan føre til fremtidige internationale professionelle relationer.

I vores faciliteter gengives mangfoldighed, der findes i samfundet: kulturel mangfoldighed, socioøkonomiske midler, køn, seksuel orientering og evner.

Vi har en organisationsstruktur og et undervisningsteam, der fra starten skabte en samarbejdsvillig, indbydende og motiverende institution til at vurdere alle kapaciteter, uanset den studerendes profil for at sikre den professionelle succes for hver person.

Mangfoldighed, som vi omfavner det ved ISAM, gør gennemgangen gennem vores klasseværelser meget mere berigende. En bred og mangfoldig vision af verden til at fungere som en motor til innovation.

Placeringer

Almería

Address
Avenida de la Innovación,15
04160 Almería, Andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer