Læs den officielle beskrivelse

School page option 1

Universitetsånd

Kaldet til at lære og ændre verden

Et universitet involverer viden, forskning og videnoverførsel. Men vi stræber efter mere.
Vi er mennesker, der dedikerer vores tid og kræfter til at lære for at ændre verden. Du kan se denne ambition i UIC Barcelona aktiviteter. Det er i vores DNA.

Har universitetet erfaring du altid drømt om

Placering af hver elev i hjertet af alt betyder, at du er hovedpersonen i UIC Barcelona.

Dette er vores engagement for dig, afspejlet af individuel opmærksomhed, små klassegrupper, et venligt undervisningsorgan, støttende tjenester og alt hvad du behøver for at forbedre dine færdigheder.

Bygge broer til professionel virkelighed

Vi er forbundet med samfundet og virksomheder. Klasser praktiseres og undervises af aktive fagfolk. De suppleres af et praktikprogram. Af alle disse grunde har UIC Barcelona en af de bedste beskæftigelsesgrader i det catalanske universitetssystem.

I Barcelona og i forbindelse med verden

Multikulturelle Barcelona giver en overordnet baggrund for talent og viden.
Vi har også internationale aftaler og udvekslingsprogrammer med universiteter i udlandet. Nogle af vores uddannelser undervises delvis på engelsk; Du kan endda tage hele dit uddannelsesprogram på dette sprog.

Akkreditering

Universitat Internacional de Catalunya begyndte officielt sin akademiske aktiviteter i oktober 1997. Organisk lov 11/1983 om universitetsreformen (LRU) sammen med 26/1984 parlamentet for catalansk lov fastsatte den relevante retlige ramme for oprettelse af et universitet med kapacitet til at tildele officielle diplomer. Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) påtog sig det fulde ansvar for at gennemføre dette akademiske projekt.

School page option 2

Top grunde til, at en studerende bør overveje at studere på UIC Barcelona

 1. International erfaring i en af de mest spændende byer i verden: Barcelona
 2. Højt kvalificerede professorer og fagfolk, der elsker at lære med et internationalt tankegang
 3. Officielle grader og praktisk træning
 4. Internationale praktikophold
 5. En høj beskæftigelsesegnethed
 6. Den optimale måde at forbedre sprogfærdigheder på
 7. Personlig coaching og rådgivning til alle programmer og til alle studerende
 8. Netværk og kontakter
 9. Udvikling af lederskab og iværksætterfærdigheder
 10. Fortsæt uddannelse: Master, Postgraduate og Ph.D. programmer

Services

Indkvartering: Hvis du har brug for indkvartering i løbet af din tid på universitetet, vil du være i stand til at søge studielokaler, lejligheder og værelser, der er specielt designet til dine behov.

Sport: Studerende på UIC Barcelona betyder at udvikle sig som en person. Vi opfordrer eleverne til at være involveret i sport og fysiske aktiviteter. Universitetet fremmer og organiserer sportsaktiviteter, konkurrencer og giver rabat og andre fordele for eleverne, så de kan få adgang til andre faciliteter og organisationer i Barcelona.

Coaching og rådgivning: Rådgivning og coaching ydelser designet til, at de studerende opnår deres personlige og faglige udfordringer.

Studieliv

Studerende Services: hjælper dig med at opnå det vigtigste: dine personlige mål.

Det organiserer en lang række kulturelle, sportsrelaterede, sociale og akademiske aktiviteter. Tjenesten giver information og vejledning om akademiske, administrative og ekstracurricular spørgsmål på universitetet.

UICs Student Services har ansvaret for at informere og rådgive universitetsstuderende om, hvordan man styrer deres papirarbejde og også andre ekstracurricular spørgsmål.

Alumni: UIC Barcelona relayer sin akademiske filosofi til samfundet gennem sit samfund af 12.000 kandidater. Denne filosofi er fremragende på arbejdet, individet placeres i centrum af alt, lyst til at tjene og den konstante søgen efter sandheden.

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Spanish (Spain)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

International University of Catalonia

Denne kandidatuddannelse vil give dig den viden og erfaring du har brug for til fremme af iværksætteri, med særlig vægt på finansiering som nøgleproblem. Inden for den nu ... [+]

Denne kandidatuddannelse vil give dig den viden og erfaring du har brug for til fremme af iværksætteri, med særlig vægt på finansiering som nøgleproblem. Inden for den nuværende makroøkonomiske sammenhæng bliver risikovillig kapitalindustrien og private equity-selskaber i stigende grad blevet et finansieringsalternativ i egen regning for virksomheder i betragtning af manglen på eksisterende kredit.

Barcelona skiller sig ud, da det har et stort antal enheder, der specialiserer sig både i private equity og corporate finance, der støtter og finansierer udviklingen af ​​nye virksomheder.

I nogle kredse er Barcelona nu præsenteret på samme måde som Silicon Valley blev præsenteret i USA på én gang.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Catalonia

Kandidatuddannelsen i arkitektur og design Business Management bestræber sig på at sikre, at du vil være i stand til at bringe særegent værdi til dit erhverv gennem virks ... [+]

Inden for den tekniske / kreative verdens forretningsområde er der en markant mangel på fagfolk med viden, der er specifik for deres specifikke disciplin og færdigheder til at udvikle og forvalte et firma.

Kandidatuddannelsen i arkitektur og design Business Management bestræber sig på at sikre, at du vil være i stand til at bringe særegent værdi til dit erhverv gennem virksomhedskendskab. Denne viden vil styrke din evne til at udvide din forretning og øge dine chancer for at blive med de førende virksomheder i din sektor, der har brug for fagfolk med teknisk viden og et alsidigt, innovativt og strategisk forretningssind.

Med denne kandidatuddannelse vil du modtage den uddannelse, der er nødvendig for at indstille Project Management Professional Exam og blive certificeret projektleder hos Project Management Institute (USA).... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Catalonia

Denne kandidatgrad er et innovativt, internationalt og tværfagligt uddannelsesprogram, der lærer eleverne, hvordan man kan operationalisere de mest presserende opfordring ... [+]

Om

Denne kandidatgrad er et innovativt, internationalt og tværfagligt uddannelsesprogram, der lærer eleverne, hvordan man kan operationalisere de mest presserende opfordringer til at opbygge mere modstandsdygtige og bæredygtige byer gennem byplanlægning og design, og hvordan man opstiller passende politikker og styringsmodeller. Dette etårige program giver de mest up-to-date perspektiver, metoder og værktøjer til at håndtere truslen om klimaændringer, naturkatastrofer og de sociale og tekniske transformationer, der kræves for at minimere miljøpåvirkningen af den nuværende globale urbaniseringsudvikling, samtidig med at man adresserer social retfærdighed.

Grunde til at studere denne kandidatgradInternationale professorer og et globalt tværfagligt perspektiv: Denne kandidatgrad er opbygget og støttet af International Urban Resilience Research Network, og programmet undervises af professorer fra nogle af de mest prestigefyldte universiteter og forskningscentre, der beskæftiger sig med byspænding i forskellige dele af verden. Programmets globale og tværfaglige perspektiv (det omhandler de miljømæssige, sociale, økonomiske, planlægnings- og politiske aspekter af bystudier) giver eleverne mulighed for at lære om og forstå fleksibilitetsudfordringer på et internationalt, nationalt og lokalt byniveau takket være det tætte forskningsnetværk og undervisnings partnere involveret i denne kandidatgrad.Bredt udvalg af jobmuligheder: Programmet støttes af de mest prestigefyldte fonde, netværk og bureauer, der beskæftiger sig med by og samfundsmodstand. Den indeholder en obligatorisk jobplaceringsperiode, som giver eleverne de forbindelser og erhvervserfaring, der er nødvendige for at sikre en vellykket og international karriere. En lang liste over byer fra forskellige kontinenter har også givet deres støtte til kandidatuddannelsen i form af jobplaceringsmuligheder i deres bymodstandsdygtighed.Bridging forskning og praktisk erfaring med en innovativ uddannelsesmodel: I dette... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Catalonia

Begynd din uddannelse som kulturel leder og position dig selv i en voksende industri, der skaber job. UIC Barcelona kandidatuddannelsen i kunst- og kulturforvaltning tage ... [+]

Akademisk år 2017-2018: 9. udgave

Begynd din uddannelse som kulturel leder og position dig selv i en voksende industri, der skaber job. UIC Barcelona kandidatuddannelsen i kunst- og kulturforvaltning tager en praktisk, international tilgang til området.

Du vil erhverve indgående viden fra et iværksætterperspektiv om de arbejdsprocesser, der er involveret i kulturelle produkter og tjenester. Udover fag på nøgleområder omfatter programmet også emner, der fremmer lederskab og brug af ny teknologi.

Studerende lærer også om arbejdsdynamikken i de to specialiseringsveje: billedkunst og kulturarv og kreative kulturindustrier. Målet er at sikre, at du erhverver en multifunktionel, tværfaglig profil, så du kan arbejde inden for kulturpolitik, institutioner og projekter. Denne kandidatuddannelse er tæt knyttet til byen Barcelona, ​​som kan prale af en førsteklasses kulturel panorama og mange internationale projekter.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonien, 08017 ES
Social Media