Jaume I University (Universitat Jaume I)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitat Jaume I (UJI) blev oprettet som et videregående uddannelses- og forskningscenter den 27. februar 1991 for at imødekomme den enstemmige sociale efterspørgsel i Castelló-området. Det var også frugten af ​​en tradition i uddannelse, der blev arvet fra læreruddannelsen ved den gamle universitetskole i Castelló (Collegi Universitari de Castelló, CUC), som dateret fra 1969. I sit første år var de ti forelæsere ved CUC gav klasser til 21 videnskabelige studerende og 85 fra filosofi og kunst. CUC blev en del af Universitat de València i slutningen af ​​1979.

Frøene til det, der nu er UJI, blev sået i december 1989, da præsidenten for Valencias regionale regering på det tidspunkt meddelte Joan Lerma oprettelsen af ​​et nyt universitet i Castelló. Et år senere den 15. oktober 1990 kaldte Valencias regionregering professor Francesc Michavila som projektleder for at oprette Universitat Jaume I, og det blev til sidst takket være en lov, der blev vedtaget med godkendelse fra alle politiske partier der udgjorde Valencias regionale parlament. Hovedformålet med den nye institution var at udvide sine undervisnings- og forskningsaktiviteter til hele den nordlige del af Valencia.

Det første akademiske år blev påbegyndt i september 1991, og centret blev officielt åbnet med en tale fra Nobel Kemiprisvinder, professor Aaron Klug. Fra det øjeblik, det blev oprettet, har UJI bestræbt sig på at blive et moderne højkvalitetsuniversitet med en klart europæisk orientering, hvis formål er at opnå et niveau af ekspertise inden for undervisning, forskning og tjenester, som det tilbyder samfundet.

Universitat Jaume I er i øjeblikket det førende videregående uddannelses- og forskningscenter i den nordlige del af Valencian Community, og det søger løbende at forbedre den samfundsmæssige, økonomiske og kulturelle udvikling i samfundet, hvor den er nedsænket gennem skabelse og overførsel af viden. I den forstand har UJI altid ønsket at spille en aktiv rolle som vist ved initiativer som åbning af nye off-campus-kontorer på de forskellige områder i hele provinsen Castelló, dets ekstramuralaktiviteter eller dets samarbejde med UJI Alumni og Friends Society (SAUJI).

I dag har Universitat Jaume I konsolideret sig som et dynamisk og underholdende universitet. Der er i øjeblikket 31 graders og diplom kurser til rådighed for omkring 15 000 studerende. Disse tal gør det muligt for universitetet at tilbyde sine elever personlig opmærksomhed og at forblive fri for problemerne med overfyldning, som ofte lider af andre universiteter. Den nye og attraktive single campus, som er godt forbundet med byen Castelló, hjælper med at opretholde denne politik ved at tilskynde til tættere menneskelige relationer.

Universitat Jaume Jeg lærer nye, fleksible og konkurrencedygtige læseplaner og studieprogrammer, der gør det muligt for eleverne at tilfredsstille alle de udfordringer, der stilles af det moderne samfund. Universitat Jaume I tværfaglige karakter garanterer studerendes autonomi og øger deres chancer for at få et arbejde i fremtiden takket være praktikophold for alle studerende, der er indskrevet på vores universitet.

Universitat Jaume I har et bredt netværk af internationale kontakter bestående af omkring 145 universitetspartnere i Europa, USA og Latinamerika, som har givet anledning til udvekslingsprogrammer mellem studerende og mellem akademiske medarbejdere samt uddannelsesmæssige og forskningsprojekter.

Universitat Jaume Jeg deltager i alle de internationale programmer, der gennemføres i hele EU, såsom Socrates-Erasmus, Leonardo, Tempus og Alfa, og også de organiserede af den spanske regering, herunder Interuniversitetssamarbejdsprogrammet. Universitetet er åbent for nye ordninger, som hjælper med at forbedre undervisningen og den forskning, der udføres her. Nogle af de mere bemærkelsesværdige initiativer relateret til undervisning omfatter UNESCOs formand for fredens filosofi, Jean Monnet-formanden for lov og europæisk økonomimodul, EURINSA- og EURUJI-programmerne for uddannelse af ingeniører i Europa og endelig masterprogrammets Grader i Latinamerika, blandt mange andre initiativer.

Placeringer

Castellón de la Plana

Address
Castellón de la Plana, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Master