Johan Cruyff Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Johan Cruyff Institute danner atleter, sport ledere og andre fagfolk til at være ledere i Sports Management.

Johan Cruyff Institute er en kraftfuld blanding af fakultet, medarbejdere og partnere, der deler den samme passion for at træne den næste generation af ledere i sports industri pro atleter, sport partnere, organisationer og studerende selv.

Ifølge Johan Cruyff: "Min vision for sport management er ganske enkel. Jeg tror, ​​at folk, der brænder for sporten er, at sport organisationer bør tage føringen. " Johan Cruyff Institute ved, at passion for sporten fremmer også læring og udvikling. Hendes elever, fra atleter til sport ledere og andre fagfolk, har et fælles mål: at blive den næste generation af ledere i sport management.

Den måde du sætte denne vision til praksis er baseret på sund fornuft, pragmatisme, intuition og optimisme. Udfordringerne står bedre sammen med holdånd, for at være godt informeret og inspirere andre mod gavn for alle.

Mere end 6.000 studerende over hele verden har deltaget i både online akademiske programmer, på stedet og ansigt i sport management, sport marketing, sponsorering, coaching og fodbold administration. De er den næste generation af idrætsorganisationer parat til at håndtere ledere verden over.

Placeringer

Barcelona

Johan Cruyff Institute

Address
Johan Cruyff Institute
C/Pomaret 8

08017 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
+34 934 18 78 68

Amsterdam

Address
Johan Cruyff Institute Amsterdam
Laan der Hesperiden 118

NL-1076 DX Amsterdam, Nordholland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig