Læs den officielle beskrivelse

La Salle International Graduate School IGS &nbsp La Salle har 1.600 skoler, blandt hvoraf 73 universiteter og handelshøjskoler, der dækker mere end en million studerende fra fem kontinenter. &nbsp Det er en institution i stand til at påvise behovet for uddannelse af alle sociale situation og tilpasse sig dens særheder. Dette forklarer, at La Salle er en institution, der fremmer tværkulturel væld af ideer, der genereres af de divergerende tænkning, der giver adgang til viden og udveksle erfaringer, der beriger uddannelsen forslagene. &nbsp La Salle Campus Madrid er en stærk gentagelse af den eksisterende University Center med det mål at blive et uddannelses-miljø, hvor innovation og fremme viden og dens værdi, beriget og bemyndiget af den internationale og den kulturelle mangfoldighed, der gør Salle en åben plads.&nbsp Converge på campus tre kendetegnende for La Salle: metodiske tradition, den igangværende engagement i personlig udvikling og engagement i innovation som et middel til forbedring.

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

La Salle International Graduate School IGS

Master i Business Management Software SAP (MSG-SAP) har til formål at uddanne konsulenter, både internt og eksternt, i forbindelse med gennemførelsen af ​​SAP-løsninger ... [+]

Master i Business Management Software SAP

&nbsp

Master i Business Management Software SAP (MSG-SAP) har til formål at uddanne konsulenter, både internt og eksternt, i forbindelse med gennemførelsen af ​​SAP-løsninger. Master ikke kun de tekniske ekspertise til konfiguration af værktøjet, men vægten er på forretningsprocesser, ekspertise i projektledelse og organisering af gennemførelsen processer, samt indblik i bedste praksis, at SAP er blevet indarbejdet i sin software over årene.

&nbsp

Beskrivelse

&nbsp

Issue 14. Program er den mest erfarne SAP på markedet, og de fleste virksomheder er anerkendt for at være en meget krævende tidsplan og komplet, det giver et overblik over de vigtigste moduler i systemet.Forbereder deltagere for Funktionel Consultants, derfor, programmet yder teknisk ekspertise og business process. Fi-certificering, meget tiltrængt på arbejdspladsen, med et gennemsnit på 90% godkendt. Fakultet: Eksperter med over 15 års erfaring i SAP. ... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
La Salle International Graduate School IGS

Master i Management of Innovation for ikt-uddannede er det eneste direktionen program af innovation, det er den eneste, der er fokuseret på høj profiler. ... [+]

Master i Management of Innovation for ikt-fagfolk

&nbsp

Master i Management of Innovation for ikt-uddannede er det eneste direktionen program af innovation, det er den eneste, der er fokuseret på høj profiler.

&nbsp

Sigte på:

&nbsp

Professionelle, der administrere, koordinere og administrere innovationsprojekter. Ledere er nødt til at tage gennemførelsen af ​​et management system, id, jeg som del af en SMV. Fagfolk og iværksættere inden for IKT-sektoren, der ønsker at guide din karriere inden for ID i.

&nbsp

Krav:

&nbsp

Kandidater og fagfolk med relevant erfaring i IKT eller rækkevidden ID i ... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
La Salle International Graduate School IGS

Master of Project Management er det eneste direktionen program af innovation, det er den eneste, der er fokuseret på høje profiler. ... [+]

Master i Projektledelse

Det er det eneste direktionen program af innovation, det er den eneste, der er fokuseret på høje profiler.

Designet i samarbejde med Information Technology Foundation (FTI) og AMETIC og sponsoreret af Telefónica og Indra, programmet forbereder:

• Fremme af innovative miljøer og vurdere konsekvenserne for organisationen, værdikæden, marked og brugere, fra et forretningsmæssigt synspunkt.

• Administrer projekter, både individuelt og i samarbejde.

• Forstå finansieringskilder, skattemæssige foranstaltninger og intellektuel ejendomsret.

• Erhverve ledelsesfærdigheder i dette miljø.

Det er et program højt innovationsledelse af den kombinerede effekt af:... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk