Lens - Fotografía

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden starten i januar 2011, LENS School of Visual Arts har etableret sig som den yngste og hurtigst voksende skole i Spanien. Dens succes ligger i en forpligtelse til kvaliteten af ​​programmer, der tilbydes, er baseret på det pædagogiske, faglige og menneskelige kvalitet af dets fakultet.

LENS er et innovativt audiovisuelt projekt uddannelse, der tilbyder overkommelige uddannelse uden at ofre høj kvalitet. Fundet i en fotoskole, udvidede snart sit program til at blive en skole for billedkunst, ses som instrumenter, der trives på kreativitet for at forbedre viden om verden omkring os, uden at opgive en horisont af personlig og kollektiv transformation.

LENS School of Visual Arts tilbyder fotografering kurser, video kurser, design kurser og workshops weekend på disse områder og på forskellige niveauer: Begynder, Intermediate og Advanced. Domænet af tekniske redskaber, lære en måde at se og finde eget personlige sprog er de tre milepæle i en vej åben for alle.

De faglige kurser uddanne de studerende til en karriere overvejer virkeligheden i miljøet på arbejdspladsen, og de alternativer, til det nye professionelle.

The Masters i kunst Fotografi og faglige projekter er uddannelsen mere fuldstændigt billede af den nationale scene.

Indlæringen er baseret på små grupper og personlig opmærksomhed. De behov og bekymringer for de studerende er udgangspunktet for opførelsen af ​​kritiske, bevidste og kreative borgere.

LENS Kom til at kontrollere, at dette er muligt: ​​fordi vi nyder uddannelse, og vi brænder for billedkunsten.

Placeringer

Madrid

Address
Lens - Fotografía
Ronda de Toledo 16, Espacio 308-310

28005 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig