MOEBIO – BIOCAT

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Biocat er den organisation, der forkæmper økosystemet inden for sundhedspleje og biovidenskab i Catalonien, der arbejder for at omdanne videnskab og teknologi til regional økonomisk vækst såvel som social påvirkning. Biocat har erfaring med at fremskynde sundhedsprojekter og udvikle talent siden 2008.

I 2013, for at øge virkningen af disse strategiske aktiviteter, lancerede Biocat Moebio : et forstyrrende talentudviklingsinitiativ, der består af flere træningsprogrammer til fremme af innovation og iværksætteri i skæringspunktet mellem teknologi, biovidenskab, sundhed og erhvervsliv.

Gustavo Fring / Pexels

Et verdensomspændende netværk af ekspertise

  • Samarbejde med EIT Health , det største europæiske sundhedsnetværk.
  • Langsigtet partnerskab med to af de mest fremragende og bedst fungerende innovative økosystemer i verden: Stanford (Silicon Valley / Bay Area) og CIMIT (Boston).
  • Direkte adgang til top-notch KOL'er og C-niveau suite i industrien og forskningssystemet i BioRegion of Catalonia, hvilket betyder et netværk af mere end 1.000 virksomheder og 90 forskningsorganer.
  • Etablerede alliancer - gennem Biocat- med de mest relevante spillere i Europa og over hele verden, såsom BME IDEA, CEBR, Enterprise Europe Network, BioXClusters, MassBio, Massachusetts Life Sciences, TO Health! og Mars Innovation, blandt andre.

Vores vision

Hvorfor

At fremskynde iværksætterånd og bringe sundhedsydelser til markedet.

Hvordan

At styrke forskere og iværksættere med tankegangen, dygtigheden og netværket.

Hvad

Uddannelsesprogrammer i forskellige længder i skæringspunktet mellem teknologi, videnskaber, sundhed og forretningsstyring.

Til hvem

Kandidater og ph.d.er inden for sundhed, bio, tech, forretning og design; forskere inden for sundhedsteknologi; iværksættere.

Placeringer

Barcelona

Address
Baldiri Reixac, 4-8, Torre I (PCB)
080028 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: