Læs den officielle beskrivelse

Barcelona Technology School er en førende uddannelsesprojekt, der bemyndiger de næste fagfolk, der vil forvandle den digitale industri.

Vision

Den digitale transformation ændrer alle aspekter af den menneskelige samfund, og det har kun én grænse, fantasien. Den digitale økosystem er blevet den nye status quo, det er ved at ændre hele industrier og virksomheder, relationer og alle andre aspekter af vores liv. Vi tror på en bedre fremtid med digital form. Men for at sikre, at det, vi har brug for talent klar til at køre den digitale transformation.

Mission

Give til tech økosystem fagfolk, at den digitale industrien har brug for. International talentudvikling excellence.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Master in Digital Transformation Leadership - BTS

Den digitale revolution kræver ledere i stand til at forstå forstyrrende teknologier og deres fordele og konsekvenser, samt ledere i stand til at styre den digitale trans ... [+]

Den digitale revolution kræver ledere i stand til at forstå forstyrrende teknologier og deres fordele og konsekvenser, samt ledere i stand til at styre den digitale transformation.

Hvad vil jeg lære?

Master i Digital Transformation Lederskab giver dig en dyb forståelse af de nye teknologier og giver dig værktøjer til at drive succesfulde digitale forretningsstrategier.

Du vil være i stand til at udvikle digitale færdigheder som digital strategi, banebrydende teknologier, ledelse og forandringsledelse, moderne økonomi, data virksomhed, cybersikkerhed, innovation & kreativ tænkning, blandt andre emner.

Denne Master vil tillade dig at føre digital klar business trug:... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk