Nuclio Digital School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Føreren skal du lykkes i den digitale økonomi.

Vi fører dig gennem de vigtigste søjler i den digitale økonomi fra dens fundament i programmering til erhvervslivet gennem teknologi og iværksætteri af nye ideer og forretningsmodeller.

Nuclio Digital School tilbyder dig en tværgående træning, der giver dig mulighed for at gå fra begynderniveau til ekspertniveau.

Vores mål

Der er utvivlsomt stor efterspørgsel efter digitale fagfolk, og de nuværende har ofte brug for at forny viden. Nuclio Digital School har som hovedformål at skabe og forny profiler til de virkelige krav i branchen, så vi sikrer, at disse profiler kommer til at være forberedt på at være produktive. i øjeblikket en i ethvert selskab, der kræver dem.

Fokuseret på at skabe en vellykket sti for vores studerende

Vi mener, at nøglen til succes er det niveau af kvalitet, hvormed vores studerende afslutter træningen.

Ligesom vi garanterer professionel succes, når kurset er færdigt, kræver processen til at komme ind i krav, som kandidaterne skal overvinde, så vi kan skabe niveauer med de nødvendige færdigheder for at holde trit med fagene.

Valideringen af ​​færdigheder, som industrien har brug for

Vi tilbyder certifikater for hver af vores programmer. I slutningen af ​​kurset kan du vise dine kvalifikationer. Du vil modtage et trykt og underskrevet diplom.

Formålet med certificeringsrammen for Nuclio Digital School er at tilvejebringe et moderne og fleksibelt system, der:

  • Nuclio Digital School som referencepunkt for læseplanlægning, der fører til en professionel certificering af Nuclio Digital School
  • Understøtter branchens uddannelsesbaner, der giver adgang til certificeringer, der gør det muligt for folk at flytte let mellem forskellige lærere og industriroller
  • Definerer en klar fremdriftsproces for fagfolk.
  • Det giver mulighed for en tilpasning til andre internationale roller i branchen.

Carlos Blanco

formand

"Der er et stort skift mellem det, der blev undersøgt, og hvad virksomhederne efterspørger. Problemet er, at de, der kender til teknologi og online markedsføring, ikke er lærere. I dag er et specialiseret program mere nyttigt end et universitetsprogram. "

Placeringer

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig