Læs den officielle beskrivelse

Føreren skal du lykkes i den digitale økonomi.

Vi fører dig gennem de vigtigste søjler i den digitale økonomi fra dens fundament i programmering til erhvervslivet gennem teknologi og iværksætteri af nye ideer og forretningsmodeller.

Nuclio Digital School tilbyder dig en tværgående træning, der giver dig mulighed for at gå fra begynderniveau til ekspertniveau.

Vores mål

Der er utvivlsomt stor efterspørgsel efter digitale fagfolk, og de nuværende har ofte brug for at forny viden. Nuclio Digital School har som hovedformål at skabe og forny profiler til de virkelige krav i branchen, så vi sikrer, at disse profiler kommer til at være forberedt på at være produktive. i øjeblikket en i ethvert selskab, der kræver dem.

Fokuseret på at skabe en vellykket sti for vores studerende

Vi mener, at nøglen til succes er det niveau af kvalitet, hvormed vores studerende afslutter træningen.

Ligesom vi garanterer professionel succes, når kurset er færdigt, kræver processen til at komme ind i krav, som kandidaterne skal overvinde, så vi kan skabe niveauer med de nødvendige færdigheder for at holde trit med fagene.

Valideringen af ​​færdigheder, som industrien har brug for

Vi tilbyder certifikater for hver af vores programmer. I slutningen af ​​kurset kan du vise dine kvalifikationer. Du vil modtage et trykt og underskrevet diplom.

Formålet med certificeringsrammen for Nuclio Digital School er at tilvejebringe et moderne og fleksibelt system, der:

  • Nuclio Digital School som referencepunkt for læseplanlægning, der fører til en professionel certificering af Nuclio Digital School
  • Understøtter branchens uddannelsesbaner, der giver adgang til certificeringer, der gør det muligt for folk at flytte let mellem forskellige lærere og industriroller
  • Definerer en klar fremdriftsproces for fagfolk.
  • Det giver mulighed for en tilpasning til andre internationale roller i branchen.

Carlos Blanco

formand

"Der er et stort skift mellem det, der blev undersøgt, og hvad virksomhederne efterspørger. Problemet er, at de, der kender til teknologi og online markedsføring, ikke er lærere. I dag er et specialiseret program mere nyttigt end et universitetsprogram. "

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Nuclio Digital School

Udviklet en state-of-the-art læseplan og ekspertinstruktører til vores 16-ugers heltids nedsænkningsprogram ... [+]

Gode ​​beslutninger er altid baseret på data

Udvikle din ekspertise inden for datalogi ved at udnytte real-world datasæt og læring fra branchens eksperter med en Python-baseret læseplan. Master de relevante værktøjer og teknikker til at løse reelle forretningsproblemer og fremme din karriere i dag.

Få reelle resultater

Vores karrierehold hjælper dig med at identificere dine styrker, forfine dine mål og forbinde dig med de mere end 200 Nuclio-partnere for at gøre dine professionelle ambitioner til en realitet.

Ekspertviden

Løs problemer sammen med højtydende studerende med forskellig baggrund i videnskab, dataanalyse, teknik, matematik og meget mere. Opret meningsfulde forbindelser, møde potentielle arbejdsgivere og deltage i et fællesskab af livslang elever.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
16 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Nuclio Digital School

Opdag, hvordan du opretter, tiltrækker, test og implementerer digitale marketingkampagner med rigtige resultater. ... [+]

Udvid og styr din digitale marketingkompetence.

Internettet har ændret den måde, hvorpå vi kommunikerer og markedsfører vores kunder og interessenter. Den brede vifte af værktøjer gør det muligt for os at træffe beslutninger baseret på data med mere præcision og vision end nogensinde før.

Brug ikke effektive digitale marketingstrategier kan efterlade din organisation, mens andre konkurrenter vokser. Denne Intensive Master hjælper dig med at lære at navigere hele den digitale marketingtragt fra rekruttering til opbevaring og få værktøjer og viden til at drive vækst i din organisation. Oplev en bred vifte af digitale markedsføringsmetoder og udvikle en tankegang om kontinuerlig iteration og læring for at opnå resultater.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
16 uger
på universitet
Læs mere på dansk