OBS - Three Points Digital Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TRE PUNKTER | DEN DIGITALE VIRKSOMHEDSKOLLE

Den nye digitale business school Three Points, født i Barcelona, ​​reagerer på det nuværende økonomiske og forretningsmæssige scenario. Vores mål er at sikre folkets konkurrenceevne og deres professionelle fremskrivning. Dette opfylder også virksomhedens behov, som søger profiler tilpasset nye arbejdsmetoder, mere deltagende og effektiv og ændrede forbrugernes krav.

Træningsmodellen af ​​Three Points kombinerer knowhow og ekspertise hos brødrene Dídac og Simón Lee, to internationale referencer i den digitale verden med den bedste erfaring inden for videregående uddannelse af Planeta Formación og Universiteter. Dette partnerskab gør det muligt for os at tilbyde højkvalitetsprogrammer med stor vægt på ledelse og samarbejde mellem fagfolk, førende teknologiselskaber og investorer.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------------

Dine data vil blive inkluderet i en fil med THREEPOINTS EDUCATION, SLU for at håndtere forholdet til dig. Vi behandler dine data for at informere dig (via post, telefon, ansigt til ansigt og / eller telematik) om vores produkter og / eller tjenester, medmindre du gør noget ved at markere denne boks :

Du accepterer, at - selv efter vores forhold er afsluttet - meddeler THREEPOINTS EDUCATION, SLU, dine oplysninger til Grupo Planeta-virksomhederne i forbindelse med www.planeta.es, der udfører deres aktiviteter inden for forlagsvirksomhed, træning, kultur, fritid, indsamling, tekstil og forsikring. privat, stort forbrug og smykker, for at informere dig (via post, telefon, ansigt til ansigt og / eller telematik) af dine produkter og / eller tjenester, medmindre du gør indsigelse ved at markere dette felt:

Du accepterer, at THREEPOINTS EDUCATION, SLU sender dig (via post, telefon, ansigt til ansigt og / eller telematik) oplysninger om virksomheder, der udfører deres aktiviteter i de sektorer, der er nævnt i det foregående afsnit, medmindre du gør indsigelse ved at markere dette felt:

Du accepterer, at THREEPOINTS EDUCATION, SLU sender dig (via post, telefon, ansigt til ansigt og / eller telematik) oplysninger om virksomheder, der udvikler deres aktiviteter inden for telekommunikations-, bank- og finansieringsvirksomheder, rejser, teknologi og juridiske aktiviteter, medmindre modsætte sig ved at markere denne boks:

Du kan udøve rettighederne til adgang, annullering, berigtigelse, indsigelse og tilbagekaldelse til enhver tid af de indleverede samtykker, ved brev til THREEPOINTS EDUCATION, SLU, Av. Diagonal 662, 08034 Barcelona, ​​ved at sende en e-mail til lopd @ threepoints.com

Placeringer

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig