Læs den officielle beskrivelse

OBS Business School blev grundlagt i 2007 som den første business school 100% online i spansk sprog. Den er baseret på miljøet af Planet-gruppen, en af ​​verdens førende inden udgivelse indhold til spansktalende marked og en vigtig knowhow i e - learning, i samarbejde med to strategiske partnere:

The University of Barcelona, ​​de vigtigste offentlige universitet i både Catalunya og Spanien med mere end 560 års historie. EAE Business School, fjerde mest velrenommerede business school i Spanien i henhold til den rangordning udgivet af Merco (spansk Corporate Reputation Monitor) i 2011.

Vi er en business school 100% online, med lærere i tjeneste i hele verden og en leder i innovative programmer, der er foran de skiftende erhvervsmiljø. I OBS forpligtede vi at uddanne ledere og virksomhedsledere til at lede virksomheder og institutioner, under et nyt paradigme for bæredygtig og innovativ ledelse. Gennem vores MBA-programmer, master 's og postgraduate kurser vi tilbyder professionelle og virksomheder omfattende uddannelse inden for alle funktionelle områder af en organisation, altid med den fleksibilitet, som vores metode online I 2010 GMAC MET Fund (Management Education for Tomorrow) offentliggjorde de vigtigste tendenser, der vil følge handelshøjskolerne i XXI århundrede som de vigtigste drivkræfter for udvikling. En af konklusionerne er klar: uddannelse ikke længere behøver at foregå i en enkelt fysisk placering, hvor du interagerer med studerende og forskellige ressourcer (lærere, biblioteksmaterialer eller på anden måde), men student denne interaktion - fakultet - midler har tendens til at være noget mobil- og fuldstændigt forbundne takket være internettet. Uddannelse har tendens til at opbygge et netværk af mennesker og ressourcer til at arbejde og interagere på alle tidspunkter, hvor de er. Det er netop, hvad vi tilbyder på Online Business School. Innovation, internationalisering og fleksibilitet, som e-læring er grundlaget for en metode designet til at give uddannelse college graduate kvalitet uden fysiske barrierer, så forene faglig udvikling, der kræver i dag markederne med vores personlige liv . Vi tror fuldt og fast på management innovation tendenser som en motor for bæredygtig vækst, styrke vores bidrag til den internationale rigdom tilgange, indhold og multilaterale løsninger på vores studerende.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

OBS Business School

Master i produktionsstyring og forbedring af industrielle processer ved OBS Business School lægger særlig vægt på ressourceplanlægning, definitionen af en god industriel ... [+]

Master i produktionsledelse og forbedring af industriel proces

I industrivirksomheder er produktionsdirektoratet en nøgleposition, hvis gode ledelse direkte påvirker virksomhedens resultater og derfor er en kritisk succesfaktor for at opnå konkurrencefordele takket være kontinuerlig innovation i industrielle processer. .

Master i produktionsstyring og forbedring af industrielle processer ved OBS Business School lægger særlig vægt på ressourceplanlægning, definitionen af en god industriel organisationsstrategi og produktinnovation og produktionsprocesser. Derudover studeres de forskellige måder at styre forandringer gennem projekter gennem programmet med særlig vægt på overvågning og kontrol af produktion og ledelseskompetenceudvikling.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
OBS Business School

Med en Masters i Marketing Research og Analyse OBS Kunderne vil lære at udvikle og administrere oplysninger; forskning for at forstå og lære at mødes. Lær teknikker til a ... [+]

Masters i Marketing Research

I informationssamfundet, vi lever i, udvikling og korrekt brug af kvalitetsoplysninger kan repræsentere nøglen konkurrencemæssig fordel i forhold til vores konkurrenter. Vi er nødt til at forstå, hvordan de påvirker de sociale, kulturelle og psykologiske karakteristika for vores forbrugere i deres beslutningstagning og købsadfærd.

Det endelige mål for forvaltning og anvendelse af oplysninger bør tilpasses maksimen for marketing mødes og opfylde de behov og ønsker brugerne og forbrugerne. Dette indebærer at have en grundig viden om deres adfærd, deres motivationer, hvilken slags påvirkninger er underlagt, præferencer og opfattelser.

Med Masters i Marketing Research og Customer Analysis OBS vil lære at udvikle og administrere oplysninger; forskning for at forstå og lære at mødes. Lær teknikker til at indsamle og analysere markedsføring oplysninger til at identificere markedssegmenter. Under Master i Marketing Research er også gennemført forskellige online møder med ledende medarbejdere, der vil præsentere erfaringer i at designe og styre forskningsprojekter i markedsføring og webinarer med værktøj leverandører i branchen.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
OBS Business School
C/Aragó 55

Barcelona, Catalonien, 08015 ES
Location address
Madrid, Madrid-samfundet, ES