PC Carrier

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er en officiel skole i informations- og kommunikationsteknologier (ikt) siden 1987. Vores katalog dækker de mest efterspurgte kurser af virksomheder under anvendelse af tre uddannelsessystemer at vælge imellem af vores studerende:

  • Gruppetræning (ansigt til ansigt eller telepresential)
  • Personlig træning (skræddersyet til den studerende)
  • INCOMPANY træning (tilpasset til virksomheden)

Vores lærere, professorer og vejledere har den rette grad og certificeret forberedelse af de virksomheder, der ejer den software, som vi har samarbejdsaftaler med som partner. Vores kurser er i mange tilfælde afsluttet med moduler af praktikophold, der kan betales eller ej, afhængigt af typen af ​​kursus fulgt og varigheden af ​​dem og aftalerne med vores virksomheder.

Alle vores kurser, der er designet og revideret fra vores hovedkvarter i A Coruña, følger ISO 9001: 2008-standarden for at garantere excellence i træningsprocesserne og kvaliteten af ​​vores telepresentiale åbne træningsmodel, både på en synkron måde (virtuelt gruppeundervisning) og asynkrone (individualiserede tutorials om indhold).

Vi giver vores studerende specifikke moduler, så de kan opnå certificering som professionel tilknyttet forskellige informations- og kommunikationsteknologier: Cisco Systems, Oracle, Microsoft, Linux, SAP, Adobe, Savia Amadeus osv.

Den studerende anmoder om og udfører et opkald til eksamen i en bestemt IKT og ved at overvinde det, registrerer vi det i det Internationale Identifikationsregister (IDE), som akkrediterer det globalt i denne teknologi, før enhver offentlig eller privat organisation. Den studerende derfra kan akkrediteres som virksomhedens officielle tekniker, bruge de officielle logoer af mærket og opnå fordelene ved distribution af software og materialer, som dette har markeret for sine fagfolk.

Placeringer

En Coruña

Address
Rua Enrique Dequidt Hevia,10
15005 En Coruña, Galicien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig