Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


I 2006 oprettede Real Madrid CFand Universidad Europea de Madrid den første universitetsskole med speciale i sport og dets forhold til ledelse, sundhed, kommunikation og fritid / rekreation.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea strækker sig ud over sportsgrænser ved at uddanne professionelle ledere i alle de discipliner, der er forbundet på en eller anden måde med dette område. Kandidatuddannelserne fokuserer på forskellige områder og er designet til universitetsuddannede og arbejdende fagfolk fra de forskellige sektorer knyttet til både professionel og amatørsport.

Skolen blev oprettet med en stærk international komponent, ligesom de to institutioner, der bakker det. På den ene side er der Real Madrid Football Club, som tog et spansk selskab og gjorde det til en førende international styrke; på den anden side er Universidad Europea de Madrid, medlem af Laureate International Universities, en verdensleder inden for avanceret uddannelse.

Det vejledende uddannelsesprincip bag hver af de graduate grader i Real Madrid International Professional School er et professionelt fokus. Design og implementering af disse programmer udføres af fagfolk fra både Real Madrid og Universidad Europea de Madrid, højt præget inden for deres respektive områder.

Med det formål at give en praktisk uddannelse, lærer de uddannede programmer i state-of-the-art faciliteter: Real Madrid-faciliteterne i den splinterny Sports City og Santiago Bernabéu Stadium samt Universidad Europea de Madrid's campus i Alcobendas ( Madrid) og Villaviciosa de Odón (Madrid) Derudover omfatter de fleste af kandidatuddannelserne besøg på virksomheder eller arrangementer relateret til læseplanen, såsom All England Club, hvor den berømte Wimbledon Grand Slam finder sted, i tilfælde af Alfredo Di Stefano MBA I Sports Management.

Faciliteter

Skolen tilbyder ældste faciliteter: Real Madrid Sports City i Madrid, Madrid og Santiago Bernabéu Stadion samt universiteterne i Universidad Europea de Madrid i Alcobendas (Madrid) og Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Bygningen er beliggende i Alcobendas og måler 13.000 m2 . Dens fire historier indeholder følgende: mere end 50 klasseværelser, computerlaboratorier, fakultetskontorer, gruppeprojekterum for studerende, vejledningskontorer og multifunktionsrum. Bygningen er udstyret med det nyeste inden for undervisningsudstyr og computernetværk . Tilgængelig for handicappede.

Villaviciosa de Odón Campus

Villaviciosa de Odón campus har den nødvendige infrastruktur for at optimere sin læringserfaring . Med hensyn til sportsfaciliteter er der sportskomplekset , som har domstole og specialiserede områder til at praktisere hver disciplin, samt de nyeste laboratorier til motorkompetencer, motionfysiologi og bevægelsesbiomekanik. Det giver den perfekte ramme for undervisning såvel som sports træning.

Der er også to sovesale på campus med plads til mere end 550. Denne mulighed garanterer nem levetid for studerende med alle nødvendige faciliteter.

Santiago Bernabéu

Få stadioner i verden har så meget professionelle operationer på alle områder som Santiago Bernabéu Stadion. Der er mange detaljer, som gør Bernabéu Stadion unikke i verden . Organisationen har med succes brugt de bedste aspekter af andre stadioner og tilpasset disse til sine behov. Dette forklarer, hvorfor Cisco Systems, et af de mest kapitaliserede IT-virksomheder i verden, vælger Santiago Bernabéu-stadion som modeleksempel i stadionstyring.

Real Madrid Sports City

Real Madrid Sports City er det største sportscenter, der nogensinde er bygget af en fodboldorganisation . Dens 1.200.000 kvadratmeter er hjemsted for både sportsfolk og fans. Dens beliggenhed er i det privilegerede område Parque de Valdebebas, et af de mest op og kommer områder i hovedstaden.

Internationalt netværk

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea har et internationalt fokus, ligesom de institutioner, der støtter den. Real Madrid CF overskrider lokalismen i kraft af sin verdensomspændende anerkendelse og tradition. Derudover er Universidad Europea de Madrid en del af Laureate International Universities- gruppen, en global leder inden for videregående uddannelser.

Denne alliance kunne kun føre til et internationalt ambitiøst projekt, og det er derfor i øjeblikket Real Madrid Graduate School – Universidad Europea er nu til stede i flere lande i Europa, Asien, Oceanien og Amerika.

I tråd med vores engagement i akademisk ekspertise og vores professionelle tilgang, når vi etablerer en skole i et nyt land, gennemgår vi programmer på forhånd. Vi kontrollerer, at de er synkroniserede med virkeligheden af ​​hver placering og sikrer en meget givende oplevelse for vores studerende. Derudover har hvert program et internationalt fakultet bestående af spanske undervisere, der arbejder sammen med top fagfolk fra det land, hvor kandidatuddannelserne er undervist.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea uddannelsesprogrammer undervises nu på flere universiteter over hele verden.

Placeringer

Madrid

Address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

28670 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig