Læs den officielle beskrivelse


I 2006 oprettede Real Madrid CFand Universidad Europea de Madrid den første universitetsskole med speciale i sport og dets forhold til ledelse, sundhed, kommunikation og fritid / rekreation.

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea strækker sig ud over grænserne for sport ved at uddanne professionelle ledere i alle discipliner, der på en eller anden måde er forbundet med dette område. De graduate programmer fokuserer på forskellige områder og er designet til universitetsstuderende og fagfolk fra de forskellige sektorer, der er knyttet til både professionel og amatør sport.

Skolen blev oprettet med en stærk international komponent, ligesom de to institutioner, der bakker det. På den ene side er der Real Madrid Football Club, som tog et spansk selskab og gjorde det til en førende international styrke; på den anden side er Universidad Europea de Madrid, medlem af Laureate International Universities, en verdensleder inden for avanceret uddannelse.

Det vejledende uddannelsesprincip bag hver af de graduate grader i Real Madrid International Professional School er et professionelt fokus. Design og implementering af disse programmer udføres af fagfolk fra både Real Madrid og Universidad Europea de Madrid, højt præget inden for deres respektive områder.

Med det formål at give en praktisk uddannelse, lærer de uddannede programmer i state-of-the-art faciliteter: Real Madrid-faciliteterne i den splinterny Sports City og Santiago Bernabéu Stadium samt Universidad Europea de Madrid's campus i Alcobendas ( Madrid) og Villaviciosa de Odón (Madrid) Derudover omfatter de fleste af kandidatuddannelserne besøg på virksomheder eller arrangementer relateret til læseplanen, såsom All England Club, hvor den berømte Wimbledon Grand Slam finder sted, i tilfælde af Alfredo Di Stefano MBA I Sports Management.

Faciliteter

Skolen tilbyder ældste faciliteter: Real Madrid Sports City i Madrid, Madrid og Santiago Bernabéu Stadion samt universiteterne i Universidad Europea de Madrid i Alcobendas (Madrid) og Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Bygningen er beliggende i Alcobendas og måler 13.000 m2 . Dens fire historier indeholder følgende: mere end 50 klasseværelser, computerlaboratorier, fakultetskontorer, gruppeprojekterum for studerende, vejledningskontorer og multifunktionsrum. Bygningen er udstyret med det nyeste inden for undervisningsudstyr og computernetværk . Tilgængelig for handicappede.

Villaviciosa de Odón Campus

Villaviciosa de Odón campus har den nødvendige infrastruktur for at optimere sin læringserfaring . Med hensyn til sportsfaciliteter er der sportskomplekset , som har domstole og specialiserede områder til at praktisere hver disciplin, samt de nyeste laboratorier til motorkompetencer, motionfysiologi og bevægelsesbiomekanik. Det giver den perfekte ramme for undervisning såvel som sports træning.

Der er også to sovesale på campus med plads til mere end 550. Denne mulighed garanterer nem levetid for studerende med alle nødvendige faciliteter.

Santiago Bernabéu

Få stadioner i verden har så meget professionelle operationer på alle områder som Santiago Bernabéu Stadion. Der er mange detaljer, som gør Bernabéu Stadion unikke i verden . Organisationen har med succes brugt de bedste aspekter af andre stadioner og tilpasset disse til sine behov. Dette forklarer, hvorfor Cisco Systems, et af de mest kapitaliserede IT-virksomheder i verden, vælger Santiago Bernabéu-stadion som modeleksempel i stadionstyring.

Real Madrid Sports City

Real Madrid Sports City er det største sportscenter, der nogensinde er bygget af en fodboldorganisation . Dens 1.200.000 kvadratmeter er hjemsted for både sportsfolk og fans. Dens beliggenhed er i det privilegerede område Parque de Valdebebas, et af de mest op og kommer områder i hovedstaden.

Internationalt netværk

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea har et internationalt fokus, ligesom de institutioner, der bakker det. Real Madrid CF overskrider lokalisme på grund af sin verdensomspændende anerkendelse og tradition. Derudover er Universidad Europea de Madrid en del af Laureate International Universities Group, en global leder inden for videregående uddannelse.

Denne alliance kunne kun føre til et internationalt ambitiøst projekt, og derfor er Real Madrid Graduate School - Universidad Europea i øjeblikket nu til stede i flere lande i Europa, Asien, Oceanien og Amerika.

I tråd med vores engagement i akademisk ekspertise og vores professionelle tilgang, når vi etablerer en skole i et nyt land, gennemgår vi programmer på forhånd. Vi kontrollerer, at de er synkroniserede med virkeligheden af ​​hver placering og sikrer en meget givende oplevelse for vores studerende. Derudover har hvert program et internationalt fakultet bestående af spanske undervisere, der arbejder sammen med top fagfolk fra det land, hvor kandidatuddannelserne er undervist.

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea uddannelsesprogrammer er nu undervist i flere universiteter over hele verden.

Programmer undervist i:
Engelsk
Spanish (Spain)

Denne skole tilbyder også:

Master

Real Madrid International School

Kandidatuddannelsen i sportslov giver jurister, såvel som erfarne advokater, med den særlige viden og særlige forhold inden for det juridiske idrætsområde, hvilket giver ... [+]

Kandidatuddannelsen i sportslov giver jurister, såvel som erfarne advokater, med den særlige viden og særlige forhold inden for det juridiske idrætsområde, hvilket giver dem en særlig vision om sportens aktuelle situation og dets juridiske organisation.

Denne grad beskæftiger sig med sportslov på tværs af fagområdet, idet den fokuserer på forskellige perspektiver, hvilket gør det muligt for eleverne at tilpasse sig de specifikke behov, som lovgivningen kræver inden de forskellige nationale og internationale sportsinstitutioner.

Denne grad er designet således, at eleverne får praktisk træning fokuseret på dynamisk at lære alle spørgsmål relateret til sportslov. For dette kombineres gruppearbejde, rollespilsessioner, debatter, diskussionsfora og simulering af retslige processer inden for nationale og internationale institutioner.... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Real Madrid International School

Master i Kommunikations- og Idrætsjournalistik lærer, hvad sportsjournalistik handler om, og hvordan det fungerer ved at analysere, hvordan industriens faglige og sociale ... [+]

Master i Kommunikations- og Idrætsjournalistik lærer, hvad sportsjournalistik handler om, og hvordan det fungerer ved at analysere, hvordan industriens faglige og sociale dimension har udviklet sig nationalt og internationalt, herunder dets juridiske og økonomiske aspekter. Kandidatuddannelsen træner elever i journalistisk arbejde, der dækker områder som:

Udskriv journalistik. Her behandles nøgleaspekter af trykte og digitale sportsmedieproduktioner, der handler i overensstemmelse med etiske regler for journalistik.

Fjernsyn og sport Her vises metoder og specifikke teknikker til tv-dækning af sportsbegivenheder, sammen med hvordan man producerer specialiseret indhold til planlægning af en kanal eller enhver anden audiovisuel platform.... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Real Madrid International School

Kandidatuddannelsen i sportslov Real Madrid er det naturlige resultat af den aktuelle virkelighed inden for professionel sport og svarer til sektorens behov og tilbyder e ... [+]

Kandidatuddannelsen i sportslov Real Madrid er det naturlige resultat af den aktuelle virkelighed inden for professionel sport og svarer til sektorens behov og tilbyder eleverne en integreret træning til dette faglige område.

Deltidsprogram, fra torsdag til lørdag. / Torsdag og fredag ​​eftermiddag / aften, fra kl. 4,00 til 9,00 pM, lørdag morgen / eftermiddag, fra kl. 9.00 til 2.00 pM, hvilket giver eleverne mulighed for at kombinere kurset med deres arbejdstid.

MÅL

Målet med denne kandidatgrad er at hjælpe eleverne med at udvikle evnen til at yde juridisk rådgivning og forvalte juridiske anliggender hos sportsorganisationer, både offentlige og private. Ved at opnå denne kvalifikation vil den fremtidige professionelle have mestret de vigtigste juridiske begreber og værktøjer i sportsvirksomheden.... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Real Madrid International School

Undersøg sportmarkedsføring med de bedst mulige partnere: Universidad Europea og Real Madrid, den bedste indkomstgenerator og mest anerkendte mærke i sport verden over. ... [+]

Undersøg sportmarkedsføring med de bedst mulige partnere: Universidad Europea og Real Madrid, den bedste indkomstgenerator og mest anerkendte mærke i sport verden over.

Oplev den mest moderne måde at undervise på, herunder virkelige projekter og casestudier, deltagelse i sportsbegivenheder, netværksmuligheder og praktikophold i sportsrelaterede mærker.

Mål

Formålet med dette program er at danne, opdatere og specialisere elever som marketing og kommunikation fagfolk med en specifik orientering til sport. Manglen på professionalisme i flere sportsinstitutioner endnu og den store investering i sport i de forskellige sektorer skaber et perfekt scenario for ankomsten af ​​moderne, kreative og opdaterede marketingfolk i sportsbranchen.... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Real Madrid International School

Gennem Master har eleverne den fremragende mulighed, der gør det muligt for dig at udføre funktionerne hos Cantera Director, direktør for en metodikafdeling samt direktør ... [+]

Gennem Master har eleverne den fremragende mulighed, der gør det muligt for dig at udføre funktionerne hos Cantera Director, direktør for en metodikafdeling samt direktør for afhentningsafdelingen og på ethvert område af sports fodboldretningen . Mesteren gør det muligt og differentierer dig til at være en fremragende professionel inden for enhver fodboldbane .

MÅL

Kandidatuddannelsen i fodboldadministration tilbyder den nødvendige viden og værktøjer, der gør det muligt for eleverne at udføre funktionerne for stenbrudschef ledere, metodikafdelinger, rekruttering og ethvert andet område af sportsforvaltning af en fodboldklub.

Denne Master kvalificerer dig til at udføre funktioner som Cantera Director, Direktør for en Metodikafdeling samt Direktør for Afhentningsafdelingen på ethvert område af Sports Football Directorate, Methodological Consultant for fodboldklubber. Rådgiver for de forskellige spilmodeller i fodbold, som medlemmer af de forskellige fodboldtekniske organer og Specialist i taktisk modellering.... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Real Madrid International School

Denne kandidatuddannelse har forpligtet sig til at designe specifikke træningsprogrammer og forbedre livskvaliteten hos store dele af befolkningen. ... [+]

Denne kandidatuddannelse har forpligtet sig til at designe specifikke træningsprogrammer og forbedre livskvaliteten hos store dele af befolkningen.To forskellige rejseplaner: Professionel og Investigator (denne gør det muligt for Pdh)Læring baseret på praksisMÅL

Baseret på den biopsykosociale model har den udviklet et program, der hovedsageligt fokuserer på de tre dimensioner af sundhed: biologisk, psykologisk og socialt, for at imødekomme behovene hos forskellige befolkninger med en eller anden form for patologi eller ældre.

HVOR ER FOR?

Kandidatuddannelsen er rettet mod indehavere af universitetsgrader i fysisk aktivitet, psykologi eller uddannelse, sundhedsvidenskab og undervisning i fysisk uddannelse... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

Madrid, Community of Madrid, 28670 ES