Læs den officielle beskrivelse

Om os

En ideel institution med historie og prestige.

RCU Escorial-Mª Cristina blev grundlagt af regentdronningen María Cristina de Hasburgo og Lorena, i 1892, som blev drevet af den augustinske religiøse orden siden grundlæggelsen. Det er et Upper Education Center forbundet med Complutense University of Madrid.

Vi underviser i de officielle uddannelser Bachelor of Laws og Bachelor i Business Administration, Master i Juridisk og en privat grad i Kiropraktik.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en ekstraordinær indstilling og i fabelagtige omgivelser. Universitetskampusen er en del af det forbløffende monumentale arkitektoniske kompleks af det kongelige kloster El Escorial grundlagt af kong Phillip II i det 16. århundrede. Alt dette giver en særlig fordelagtig atmosfære for at studere og inter / personlige forhold.

Bygningerne er ægte perler af arkitektur, med fuldstændigt moderniserede faciliteter: Studentresidens, Bibliotek, Idrætsområde, Foredragshaller udstyret med projektionsfaciliteter, Computerlokaler mv.

Samlet uddannelse af individer er det primære mål for uddannelsesprogrammet, der tilbydes af Escorial - María Cristina Royal University Center, gennem udviklingen af deres kognitive, fysiske, sociokulturelle potentiale, der tager dem til grænserne for deres mulige viden. Vi stimulerer kreativitet og videnskabelig forskning gennem akademisk uddannelse, formidling af viden og kultur.

Centrets ledelse overvåger kvalitet og uddannelsesmæssig ekspertise i en løbende og flydende dialog mellem forelæsere og studerende, langt væk fra steril bureaukratisk formel uddannelse.

Foredragsholderen, der stort set er tegnet af Complutense Universitetet i Madrid og erhvervslivet, er personligt og professionelt involveret i deres uddannelses- og uddannelsesaktiviteter.

Du er fokus for interesse og målet for vores fulde institutionelle akademiske arbejde. Af denne grund har hver elev en vejleder / lektor, som guider og ledsager ham i sin faglige og akademiske uddannelse.

Gå med mig, hvis du holder de samme sandheder. Undersøg med mig, hvis du holder den samme tvivl. Hvor du genkender din fejl, kom med mig. Hvor du genkender min, tag mig med dig '(St. Augustine).

Fra sammenhængen i denne uforlignelige arkitektoniske indstilling, et symbol på universalitet og broderskab, beder vi, at vores studerende / udover at være dygtige fagfolk bliver mænd og kvinder med samfundsværdier, følsomme og engagerede i udvikling og respekt for menneskets værdighed.

Vi åbner vores døre for alle uden at skelne mellem race, creed eller position, hvilket letter en gensidig form for træning og information med andre universitetscentre.

Programmer undervist i:
Engelsk
Spanish (Spain)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Royal University Center Maria Cristina

Master i adgang til advokatfirmaet adresserer de studerende, der har opnået graden af juridik (og kandidater) og ønsker at erhverve de færdigheder og kompetencer, lov nr. ... [+]

Karakteristik af graden

Akademisk år, hvor det blev gennemført: 2014/15

Undervisningstype: On-site

Antal nye tilbud: 30

Mindste antal ECTS pr. Indskrivning og undervisningsperiode

første årFuldtid: 60 ECTSDeltid: 42 ECTSResten af åreneFuldtid: 30 ECTSDeltid: 30 ECTSmålsætninger

Erhvervelsen af advokatens faglige titel har to faser. Den første består i at opnå faglig uddannelse, og den anden i akkreditering af faglig uddannelse. Erhvervelse af erhvervsuddannelse opnås gennem en "reguleret og officiel" uddannelse (artikel 2.2 Lov 34/2006). Når dette undervises på et universitet, og da det er en postgraduate uddannelse, kan den kun konfigureres som en universitets mastergrad i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 8 i RD1393 / 2007 af 29. oktober, hvorved den Organisering af officiel universitetsuddannelse. Dette fremgår også af kunst. 4.1 a) i kongeligt dekret 775/2011 af 3. juni om godkendelse af lov nr. 34/2006 af 30. oktober om adgang til advokat og advokatfirmaer. Akkrediteringen af den faglige kapacitet gennemføres ved hjælp af en kvalifikationsvurdering, der årligt indkaldes af Justits- og Uddannelsesministerierne, unikke og identiske for hele det nationale område og består af en objektiv test af flere svar og ved løsning af en konkret sag (Artikel 17.3 RD 775/2011).... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spanish (Spain)
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk