Læs den officielle beskrivelse

Den Institut for Videreuddannelse ved universitetet i Barcelona er nu School of Videreuddannelse - Barcelona Universitet.

Fornyelsen af ​​brandet og dets logo er en del af moderniseringsprocessen af ​​det grafiske billede af alle enheder, der udgør UB Group. Udviklingen symboliserer den internationale kald af institutionen og bekræfter sin vilje til at forblive en strategisk partner for fagfolk og virksomheder til udvikling af talent og videnledelse.

Bor i Barcelona

Beliggende i den nordøstlige del af Spanien, Barcelona er hovedstaden i Catalonien og Spanien første økonomiske zone. Byens befolkning er over en million og en halv indbyggere, mens antallet af mennesker i hele Catalonien er mere end 7 millioner mennesker.

På grund af sin placering ved Middelhavet, Barcelona har en varm og indbydende klima, med behagelige temperaturer hele året rundt.

I dag er Barcelona er en moderne, kosmopolitisk og meget dynamisk by. Det er en behagelig by, skræddersyet til mennesker og for mennesker.

Den School of Videreuddannelse - Barcelona Universitet Det er beliggende ved 22 @ Barcelona, ​​en innovativ produktiv distrikt tilbyder moderne rum for den strategiske koncentration af videnintensive aktiviteter. Det er, hvor det har skabt en ny model for kompakt by, hvor de mest innovative virksomheder sameksistere med universiteter, forskningscentre, uddannelse og teknologioverførsel, samt boliger, faciliteter og grønne områder.

Sprogene i Barcelona

De to officielle sprog, der tales i Barcelona og i resten af ​​Catalonien er catalansk og spansk. De to sprog er ligeligt forstås af folk i Barcelona.

Med hensyn til undervisning, kan bruges både officielle sprog, hvert program definerer det anvendte sprog, catalansk eller spansk, alt efter de særlige kendetegn ved selve programmet og offentligheden, til hvem den er rettet til. Det er politik UB, at lærere og elever har ret til at vælge det sprog, som de ønsker at udtrykke.

Alt du behøver at vide, når du kommer for at studere i Barcelona

Den Barcelona Center Universitari (BCU) Det giver ressourcer og information til folk, der kommer til Barcelona for at deltage i pædagogiske aktiviteter, såsom en pose indkvartering for studerende og medarbejdere og udenlandske forsker.

Sæt din materielle anvendelsesområde for fremme af uddannelse, bachelor og kandidat, samt dermed forbundne forskningsaktiviteter.

Styrer aktiviteter rettet mod kulturelle og samfundsmæssige integration af elever og lærere og udenlandske forsker, bosat i Barcelona og dens Hovedstadsområdet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Master henvender sig til fagfolk, der ønsker at udvikle sig i det tekniske eller styring af energifelt vedvarende, energimarkedet, effektivitet og bæredygtighed fra en af ... [+]

Energisektoren har gennemgået væsentlige ændringer i de senere år. Behovet for at diversificere vedvarende energikilder, konsekvenserne af klimaændringerne modvirkningspolitikker og tilpasning, blandt andre, er varme emner. De nye udfordringer i virksomheder og organisationer kræver fagfolk med nye færdigheder, ikke kun på det tekniske område, men også i forvaltningen af ​​vedvarende energi.

Den Master i Engineering og forvaltning af vedvarende energi forbereder dig for dig at være i stand til at planlægge, styre og evaluere den tekniske og økonomiske gennemførlighed af faciliteter, fremme ren, vedvarende og endogene energi og forbedre energieffektiviteten, at overvinde de tekniske, juridiske og administrative barrierer, der er en del af hverdagen professionel.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Master i Business og Corporate Communication ved University of Barcelona formål, at du udvikler dig fagligt i denne sektor, med henblik på at udvikle sig til ansvarsfulde ... [+]

Kommunikation har oplevet væsentlige ændringer i de senere år: mere end nogensinde, organisationer har brug fagfolk i stand til at kommunikere og nå forskellige målgrupper, interne og eksterne. For at gøre dette, skal de benytte alle de værktøjer, både online og offline. Corporate kommunikation kan opnå bedre resultater, opbygge et godt image og forbedre den institutionelle omdømme.

Den Master i Business Communication og Corporate Barcelona Universitet sigter at du udvikler dig fagligt i denne sektor, med henblik på at udvikle sig til ansvarsfulde stillinger. I denne mester, vil du lære kommunikationsevner, online og offline-miljøer, reklame, markedsføring og public relations. Du vil lære de nyeste tendenser inden for kommunikation. Du vil forberede sig på at forvalte kommunikationsprojekter og erhverve ledelsesmæssige færdigheder for at lette din faglige udvikling. ... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

University kandidater interesseret i at udvide og forbedre deres viden inden for områderne marketing, salg og Organizational Management som en del af deres karriereudvikl ... [+]

TARGET

University kandidater interesseret i at udvide og forbedre deres viden inden for områderne marketing, salg og Organizational Management som en del af deres karriereudvikling. Fagfolk i Marketing og / eller salg, der ønsker at forny viden at øge deres karriere. Fagfolk fra andre områder, der ønsker at supplere deres uddannelse og udvikling inden for marketing.Consultores eller konsulenter, der søger at erhverve, opdatere eller revidere din viden om marketing og salg og applikationer.

Nye vaner, nye trends og adfærd, nye måder at kommunikere, mere information fra forbrugerne og større krav ... Disse konstante ændringer kræver marketingfolk og salg til at genoverveje deres filosofier, koncepter og værktøjer til at nå business excellence. Kun virksomheder og organisationer i stand til at tilpasse og justere deres markedsføring politik til ændringer i markedet vil være i stand til at bevæge sig fremad.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk