Seeway - Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

haz lo que quieras

Suit dig selv

Her finder du et rum, hvor kendte arbejder fagfolk deler deres viden bygge nye erfaringer med dig. Kom tættere på den virkelige verden gennem praktisk arbejde og klasser, som lærer dig, hvad du virkelig har brug for at vide for din karriere. Meget retorik og lidt proaktivitet. Som med studier og bureauer, hvor en dag vil du arbejder.

Seeway du ikke synes, det er en fest. I vores skole arbejder vi med strenghed, men også frit, ved hjælp af en alternativ metode til uddannelse, der passer til din livsstil, sætte fødderne på jorden og din kreativitet gennem taget. Det er rørende, leve og lære faget gennemføre projekter, der giver dig mulighed for at lære i alle faser, fra hvilken konceptualisere idéen indtil du udvikler. Vi har gjort det siden 2001, så vi kan garantere det virker.

Derudover arbejder vi taske, små grupper og lærere, der følger dig nøje og hjælper dig med at få det bedste ud af dig, presser dig selv det samme i morgen, du vil kræve dine kunder.especial

Fagligt evaluerede undersøgelser UNIVERSITY OF SAN JORGE

Siden 2013 Seeway er forbundet med University of San Jorge til at give den grad af, at universitetet i programmer bachelorgrad, mastergrad. Validering af indhold og metode af University giver en ekstra garanti, synonymt med kvalitet og akademisk stringens, til dannelsen af ​​en Seeway og bygger bånd mellem de to organisationer, der fremmer fælles udvikling.

JOB

Seeway er ansvarlig for tilslutning talent med arbejdsmarkedet gennem vores eksklusive taske arbejde for studerende og tidligere studerende. Plads, hvor vi forbinder talent og kreativitet studier, bureauer og produktionsselskaber har brug for at besætte ledige stillinger i deres arbejdsstyrke.students

DU FØRST

Ud over at være en skole for grafisk design, animation, Digital Marketing og fotografering, Seeway er et koncept. Det er kreativitet og manglende overensstemmelse. Idéer i bevægelse. Oprørskhed bevidst. Outsider træning med sin egen metode baseret på erfaringsbaseret læring. Instrueret talentfulde mennesker, der vælger deres vej og trækker sig selv.

Vi er i centrum af Barcelona. Vi indånder den kreative ånde af byen. Æstetik og visuel kultur inspirere os hele tiden. Dets åbne og kosmopolitiske karakter er en del af vores identitet. Og det viser i alt, hvad vi gør.

Hvis du tør, vi venter.

Placeringer

Barcelona

Address
Pau Clarís 115
08009 Barcelona, Catalonien, Spanien