Læs den officielle beskrivelse

Spanien Business School er en ny skole for erhvervslivet privat, uafhængig og pluralistisk med en meget vigtig social funktion. Vi kunne indikere vi står over for en af de få skoler, hvis ikke den eneste sociale virksomhedsejere.

Den består af fagfolk med stor erfaring i undervisning og ønsker at dele deres viden tilføje værdi til samfundet. Vi ønsker at servicere og uddannelse talentfulde mennesker, uanset alder, race eller krav.

Spanien Business School har fokus på forretningen, juridiske og operationelle træning, efter en høj kvalitet e-learning metode, som de førende business schools i verden.

pixelSpanien Business School præsenterer opnå anerkendelse af det internationale samfund og online-undervisning kvalitet gennem sin lærerstab, den store efterspørgsel af akademiske programmer og konkurrencedygtige omkostninger system./>

Mission

Den mission og vision for Spanien Business School

 • Guide beslutningsprocessen.
 • Fokus på kvalitet og service.
 • Den formative vækst i samfundet.

Værdier

Værdierne er baseret på enkeltpersoner og virksomheder er fællesskaber af mennesker.

 • Respekt for andre, personligt og professionelt. Forretningsfolk-centreret ledelse.
 • Ånd service og ekspertise inden for kvalitet som et middel til gode arbejde.
 • Ydmyghed, evnen til at lære og lytte.
 • Integritet og teamwork.
 • socialt engagement.
 • Internationalisering.
 • Iværksætteri.

metodologi

Online uddannelse er udviklet af Spanien Business School er baseret på en ny model, der forener ikke-face undervisning og supplerer teknologiske fremskridt og læring. Undervisningen svarer til ansigtet, men tillader imødekomme tidsplaner deres tilgængelighed, at kunne kombinere uddannelse med faglig og personlig engagement.

Online metode gør det muligt at nå de uddannelsesmål gennem deltagelse og interaktion. Deltagerne har et fuldt aktiv rolle, intervenere i en række aktiviteter og debatter, der vil tvinge dig til at interagere med både læreren og med deres kolleger program.

I løbet af programmet den studerende skal indtaste ihærdigt på den virtuelle campus for at have løbende overvågning:

 • Case metode, der anvendes af førende internationale business schools.
 • Undersøgelse materiale.
 • Deltagelse i praktiske cases.
 • Diskussionsfora og diskussioner med lærere og elever.
 • Videokonferencer og leve virtuelle klasse eller udskudt mode, hvor læreren udvikler koncepter og indhold, der fremmer debat og arbejde i de kommende uger.

Der vil være en løbende feedback til at berige elev-lærer undervisning ved at tilskynde de studerende til at identificere de vigtigste problemer og prioritere emner såsom tidsstyring. Den traditionelle lærer bliver en tutor eller formidler og dens hovedfunktioner:

 • Guide studerende mod læringsindhold, at reagere på henvendelser, korrigere aktiviteter og påpege, hvilke aspekter skal uddybe.
 • Positivt tilskynde hele gruppen, hvilket skaber et klima for læring og rejse spørgsmål om debat.
 • At holde styr på studerendes deltagelse, vurdere læring og udføre daglig feedback.

En kvalitet online-program giver følgende fordele:

 • Afstemning mellem din personlige tid, arbejde og studier. Mulighed for at forfølge en videregående uddannelse uden at afbryde arbejdet planlægning.
 • Besparelser. Transportomkostninger, rejsetid og uddannelse.
 • Fleksibilitet. Du vælger tid og engagement.
 • Teknologi. Brug og fortrolighed af teknologi.
 • Netværk. Udveksling af erhvervserfaring og udvide dit netværk.
Programmer undervist i:
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Spain Business School

alle mennesker, der ønsker at oprette, administrere, moderat, udvikle og lede virtuelle samfund, holde styr på regnskaber og fortolkning af metriske rapporter at vurdere ... [+]

Hvem bør deltage:

alle mennesker, der ønsker at oprette, administrere, moderat, udvikle og lede virtuelle samfund, holde styr på regnskaber og fortolkning af metriske rapporter at vurdere ROI af enhver brand eller en virksomhed går. Både profil Community Manager og sociale medier er efterspurgt af alle organisationer og en af ​​de mest lovende erhverv.

Mål: Lær at fortolke den adfærd, som brugerne er på nettet og kender, forstå og anvende de grundlæggende elementer i enhver virksomhed, men set ud fra sociale netværk. Kendskab til de udfordringer, som brugere, virksomheder og deres brands lever i sociale netværk. strategisk placere din virksomhed i RRSS fra synspunkt content management, social marketing og kundeservice. Alle de færdigheder af en Community Manager på hver sociale netværk. Evne til at måle, analysere og rapportere resultaterne, mens de sker. Desuden en række globale mål for alle programmer, der består af: effektivt lede teams, lære at træffe strategiske beslutninger, udvikle en global og inklusiv vision, master forandringsledelse og capture lederevner. ... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
10 måneder
Online
Læs mere på dansk
Spain Business School

Til alle fagfolk, der er nødt til at drive virksomheder, hvad enten deres egne eller andres, digitale eller som vil omdanne deres til digital. Master i Digital Business g ... [+]

Hvem er det til:

Til alle fagfolk, der skal drive virksomheder, hvad enten deres egne eller andres, digitale eller som vil omdanne deres til digital.

Master i Digital Business giver dig mulighed for at være lærer i alle discipliner af nye forretningsmæssige, teknologiske og juridiske grundlæggende anvendelser på Internettet, produkter, digitale forbrugere og elektronisk handel, markedsføring i alle dens aspekter (digital, mobil, sociale netværk, loyalitet af klienter), online indholdsstyring, webanalyse, reklame, færdigheder I Spain Business School vi eksperter i uddannelse af de nuværende og fremtidige digitale ledere.

mål:Kend, forstå og anvende de grundlæggende baser i enhver virksomhed, men fra visionen om det nye marked: digital.Få grundlæggende viden om salg, marketing, finans og menneskelige ressourcer, men beherske de nye teknikker: Digital marketing, sociale netværk, elektronisk handel, Management Skills 2.0 og Web Analytics.Ved, hvordan man måler og opnår resultater på de handlinger, der er implementeret.Bliv ekspert i at opnå det bedste ROI.Har muligheden for at bygge dit eget projekt og få finansiering til detDerudover er der en række globale mål for alle programmer, der består af: Effektiv styring af arbejdshold, læring om strategiske beslutninger, udvikling af en global og integreret vision, styring af forandringsledelse og indfangelse af ledelsesmæssige færdigheder.dagsorden:... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Spain Business School

Det er rettet mod alle de mennesker, der ønsker at oprette en forretning på Internettet, og som ønsker at nå deres potentielle købere, uanset hvor de er, og som ved, hvor ... [+]

Hvem er det til:

Det er rettet mod alle de mennesker, der ønsker at oprette en forretning på Internettet, og som ønsker at nå deres potentielle købere, uanset hvor de er, og som ved, hvordan man gør det fra de forskellige enheder, der findes. Også for de mennesker, der har brug for at definere og planlægge den strategi, der fører til succes for enhver virksomhed dedikeret til handel.

mål:Kend, forstå og anvende de grundlæggende baser for enhver virksomhed på Internettet dedikeret til handel, men fra visionen om det nye marked, digital.Få fuld viden fra kundeopkøb, loyalitet, e-handelsstrategi til analyse af resultaterneVed, hvordan man måler og opnår resultater på de handlinger, der er implementeret.Bliv ekspert i at opnå det bedste ROI.Har mulighed for at bygge dit eget projekt og få finansiering til det.Derudover er der en række globale mål for alle programmer, der består af: Effektiv styring af arbejdshold, læring om strategiske beslutninger, udvikling af en global og integreret vision, styring af forandringsledelse og indfangelse af ledelsesmæssige færdigheder.dagsorden:... [-]
Spanien Madrid
Oktober 2019
Spansk
Deltid
10 find din doctor juris
Online
Læs mere på dansk
Spain Business School

Målet mod alle fagfolk, der har brug for at integrere de nye kanaler, som kunderne bruger i deres forretningsstrategier: digital. Og selvfølgelig til alle iværksættere, d ... [+]

Hvem er det til:

Til alle fagfolk, der har brug for at integrere de nye kanaler, som kunderne bruger i deres forretningsstrategier: digital. Og selvfølgelig til alle iværksættere, der har brug for at kende fordelene ved Internettet, enten fordi de vil etablere en e-handel, eller fordi de ønsker at omdanne eller tilpasse deres traditionelle forretning til digital.

mål:Kend, forstå og anvende de grundlæggende baser i enhver virksomhed, men fra visionen om det nye marked: digital.Få fuld viden om marketing og kundestyring.Ved, hvordan man måler og opnår resultater på de handlinger, der er implementeret.Bliv ekspert i at opnå det bedste ROI.Har muligheden for at bygge dit eget projekt og få finansiering til detdagsorden:... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
10 find din doctor juris
Online
Læs mere på dansk
Spain Business School

Master i iværksætteri træner den studerende, om han overvejer at oprette sit eget projekt, eller om han allerede har gjort det. Hvis dette er din sag, vil det lære dig fr ... [+]

Master i iværksætteri træner den studerende, om han overvejer at oprette sit eget projekt, eller om han allerede har gjort det. Hvis dette er din sag, vil det lære dig fra de juridiske felter at tage højde for, hvordan du opdager ideen, at søge finansiering og udføre drift og ledelse af en virksomhed.

Miljøet er 100% oplevelsesmæssigt, og du får vejledning og vejledning af kendte iværksættere, der vil introducere dig til det mest interessante netværk til din forretningsidé.

Derudover, hvis du er interesseret, afslutter du kandidatgraden med din idé til at gøre det, og din virksomhed oprettes med råd fra de bedste fagfolk i sektoren.

rettet til

Enhver, der har en iværksætterånd og ønsker at vide, hvordan han på et tidspunkt skal oprette sit projekt og således minimere risikoen.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Spain Business School

Den digitale analytiker og datavidenskaberen er to af de mest krævede profiler i øjeblikket og i de kommende år. Denne kandidatgrad er rettet mod ledelsesniveau profiler, ... [+]

Hvem er det til:

Den digitale analytiker og datavidenskaberen er to af de mest krævede profiler i øjeblikket og i de kommende år. Denne kandidatgrad er rettet mod ledelsesniveau profiler, mellemledere, tekniske profiler, uafhængige fagfolk, iværksættere osv. Kort sagt til enhver professionel, der ønsker at være førende inden for det digitale selskab.

Dette program kan undervises online, semi-face-to-face eller personligt intensivt.

mål:Kend, forstå og anvende de grundlæggende grundlag for ethvert firma, men fra visionen om det nye marked, digital.Lær at fortolke de adfærd, brugerne har i netværket og især på vores websted med det formål at tilpasse dine produkter, tjenester og forretning til, hvad brugerne kræver.Behør de vigtigste værktøjer som Google Analytics. Derudover skal du kontakte Big Data, der allerede er en ustoppelig virkelighed, der påvirker både virksomheder og enkeltpersoner.Har mulighed for at bygge dit eget projekt og få finansiering til det.Derudover er der en række globale mål for alle programmer, der består af: Effektiv styring af arbejdshold, læring om strategiske beslutninger, udvikling af en global og integreret vision, styring af forandringsledelse og indfangelse af ledelsesmæssige færdigheder.dagsorden:... [-]
Spanien Madrid
Åben tilmelding
Spansk
Deltid
10 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Hjemmeside
Telefonnummer
+34 917 19 10 00