Læs den officielle beskrivelse

Spanien Business School er en ny skole for erhvervslivet privat, uafhængig og pluralistisk med en meget vigtig social funktion. Vi kunne indikere vi står over for en af de få skoler, hvis ikke den eneste sociale virksomhedsejere.

Den består af fagfolk med stor erfaring i undervisning og ønsker at dele deres viden tilføje værdi til samfundet. Vi ønsker at servicere og uddannelse talentfulde mennesker, uanset alder, race eller krav.

Spanien Business School har fokus på forretningen, juridiske og operationelle træning, efter en høj kvalitet e-learning metode, som de førende business schools i verden.

pixelSpanien Business School præsenterer opnå anerkendelse af det internationale samfund og online-undervisning kvalitet gennem sin lærerstab, den store efterspørgsel af akademiske programmer og konkurrencedygtige omkostninger system./>

Mission

Den mission og vision for Spanien Business School

 • Guide beslutningsprocessen.
 • Fokus på kvalitet og service.
 • Den formative vækst i samfundet.

Værdier

Værdierne er baseret på enkeltpersoner og virksomheder er fællesskaber af mennesker.

 • Respekt for andre, personligt og professionelt. Forretningsfolk-centreret ledelse.
 • Ånd service og ekspertise inden for kvalitet som et middel til gode arbejde.
 • Ydmyghed, evnen til at lære og lytte.
 • Integritet og teamwork.
 • socialt engagement.
 • Internationalisering.
 • Iværksætteri.

metodologi

Online uddannelse er udviklet af Spanien Business School er baseret på en ny model, der forener ikke-face undervisning og supplerer teknologiske fremskridt og læring. Undervisningen svarer til ansigtet, men tillader imødekomme tidsplaner deres tilgængelighed, at kunne kombinere uddannelse med faglig og personlig engagement.

Online metode gør det muligt at nå de uddannelsesmål gennem deltagelse og interaktion. Deltagerne har et fuldt aktiv rolle, intervenere i en række aktiviteter og debatter, der vil tvinge dig til at interagere med både læreren og med deres kolleger program.

I løbet af programmet den studerende skal indtaste ihærdigt på den virtuelle campus for at have løbende overvågning:

 • Case metode, der anvendes af førende internationale business schools.
 • Undersøgelse materiale.
 • Deltagelse i praktiske cases.
 • Diskussionsfora og diskussioner med lærere og elever.
 • Videokonferencer og leve virtuelle klasse eller udskudt mode, hvor læreren udvikler koncepter og indhold, der fremmer debat og arbejde i de kommende uger.

Der vil være en løbende feedback til at berige elev-lærer undervisning ved at tilskynde de studerende til at identificere de vigtigste problemer og prioritere emner såsom tidsstyring. Den traditionelle lærer bliver en tutor eller formidler og dens hovedfunktioner:

 • Guide studerende mod læringsindhold, at reagere på henvendelser, korrigere aktiviteter og påpege, hvilke aspekter skal uddybe.
 • Positivt tilskynde hele gruppen, hvilket skaber et klima for læring og rejse spørgsmål om debat.
 • At holde styr på studerendes deltagelse, vurdere læring og udføre daglig feedback.

En kvalitet online-program giver følgende fordele:

 • Afstemning mellem din personlige tid, arbejde og studier. Mulighed for at forfølge en videregående uddannelse uden at afbryde arbejdet planlægning.
 • Besparelser. Transportomkostninger, rejsetid og uddannelse.
 • Fleksibilitet. Du vælger tid og engagement.
 • Teknologi. Brug og fortrolighed af teknologi.
 • Netværk. Udveksling af erhvervserfaring og udvide dit netværk.
Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Spain Business School

Alle fagfolk nødt til at køre virksomhederne selv eller for andre, digitale eller konverteres til digital deres. Master i Digital virksomhed gør det muligt at være en mes ... [+]

Hvem bør deltage:

Alle fagfolk nødt til at køre virksomhederne selv eller for andre, digitale eller konverteres til digital deres.

Master i Digital virksomhed gør det muligt at være en mester i alle discipliner af nye virksomheder, teknologiske og juridiske fonde anvendes til internetprodukter, digitale forbruger og e-handel, markedsføring i alle dens former (digital, mobil, sociale netværk, loyalitet klient), online content management, web analytics, reklame, digital forvaltning færdigheder og meget mere ... Business School i Spanien er vi eksperter i at uddanne nuværende og fremtidige digitale ledere.

Mål: Vid, forstå og anvende de grundlæggende elementer i enhver virksomhed, men set ud fra det nye marked: den digitale. Tilegne grundlæggende viden om salg, markedsføring, økonomi og menneskelige ressourcer, men at mestre de nye teknikker til Digital Marketing, sociale netværk, elektronisk handel, direktiv 2.0 Færdigheder og Web Analytics. Mulighed for at måle og opnå resultater på de aktioner, der er lanceret. Bliv ekspert i at opnå den bedste ROI. At være i stand til at bygge dit eget projekt og få midler til det Desuden en række globale mål for alle programmer, der består af: effektivt lede teams, lære at træffe strategiske beslutninger, udvikle en global og inklusiv vision, master forandringsledelse og capture lederevner. ... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Spain Business School

Master i Entrepreneurship giver studerende, om de tænker på at skabe dit eget projekt, som om den allerede har gjort. Hvis dette er din sag, vil det lære fra de juridiske ... [+]

Master i Entrepreneurship giver studerende, om de tænker på at skabe dit eget projekt, som om den allerede har gjort. Hvis dette er din sag, vil det lære fra de juridiske områder til at overveje, at opdage, hvordan den idé at søge midler og lede driften og ledelsen af ​​en virksomhed.

Atmosfæren er 100% erfaringsbaseret og vil blive undervist og mentor af kendte iværksættere, der vil introducere dig til den mest interessante for din virksomhed networking idé.

Også, hvis du er interesseret, vil du ende op med din idé master lavet til at gøre det, og din virksomhed oprettet med rådgivning af de bedste fagfolk.

Rettet til

Enhver, der har iværksætter- og ivrige efter at lære, hvordan tegn, på et tidspunkt, skal du montere dit projekt og minimere risiciene.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Community of Madrid, Spanien
Hjemmeside
Telefonnummer
+34 917 19 10 00