Læs den officielle beskrivelse

Sports Management School er en international skole med speciale i Sports Management, der er baseret i Paris, Lausanne og Barcelona, udelukkende fokuseret på sport management. Dette giver os stor erfaring inden for alle områder med relation til denne verden og i særdeleshed, handel og distribution, markedsføring, kommunikation, organisering sportsbegivenheder, osv

Vores mål er at uddanne unge professionelle og ledere af sport. Siden vores start i 2010, Sport Management School og har 300 bachelorstuderende og ph.d.-studerende og mere end 100 kandidater, med en integration på 90% i virksomhederne i sektoren efter opnåelse af eksamensbeviset.


Michael Tapiro - grundlægger af Sports Management School/>

"Erhvervslivet sport, som har været en verden udelukkende drevet af passion for lang tid, er blevet i dag i en økonomisk univers fuld, der kredser om internationale sportskonkurrencer, deres tv-rettigheder og stigende antal tilskuere. sporten er nu i hænderne på specialister i jura, økonomi, ledelse og markedsføring, og samtidig være en væsentlig faktor i social og politisk indflydelse på udviklingen af ​​økonomien i den kommunale, provinsielle eller regionale eller endog land eller kontinent, vil dens ægthed og sin appel ikke stoppe voksende.

Sport kender ingen grænser. Det konsoliderer sin internationale udvikling med væksten i vækstlandene, takket være en formidabel multimedie broadcast medier. Udviklingen af ​​idrætsorganisationer kræver nye profiler til at ledsage denne ændring. Sport Management School uddanner kommende ledere til sport sektor på udkig efter specialiserede profiler, opmærksomme på de nye udfordringer i udvikling og sociale imperativer etik og god regeringsførelse. "


faciliteter/>


Sport Management School Campus Barcelona/>

Campus Sport Management School ligger i L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​og dele placering med andre uddannelse skoler Grupo Planeta inden 10.800 m2 og kan rumme mere end 3.000 elever. Det har klasseværelser læring og praksis, mødelokaler, bibliotek, cafeteria og auditorium.


Campus Sports Management School Paris/>

Sport Management School Lausanne Campus


Planet Dannelse og universiteter/>


Planeta, der blev grundlagt i 1949, står som den første spanske udgivelse gruppe og kommunikation. EU står for dens stærke innovative udtrykkeligt multikanal business tradition og dens store kapacitet og kald. Den brede vifte er fokuseret på at lede kultur, uddannelse, information og audiovisuelle underholdning./>

Inden for uddannelse, træning og universiteter Planet tilbyder et omfattende katalog af specialiseret uddannelse, der spænder fra erhvervsuddannelse til studier af bachelor, kandidat og master. En sådan uddannelse tilbud er eminent fokuseret på markedets krav og lærte at kombinere vores fleksible metoder og de nyeste teknologier.


universitetsprojekter:/>

 • EAE Business School: Blandt de øverste 30 business schools som rangeret amerikanske økonomi og den hurtigst voksende i de seneste tre år.
 • OBS Business School: Første business school 100% online.
 • UNIBA International Center of Barcelona knyttet til universitetet i Barcelona, ​​der tilbyder bachelor og master Institution.
 • VIU (Valencia International University): Privat University, online og internationale projektion vifte af grader og officiel mester.
 • Ostelea, School of Hospitality
 • ESdesign - School of Design i Barcelona: Skole fokuseret på design sektor tilbyder mestre, der giver fagfolk til at specialisere sig i deres områder af ekspertise af design, med en vision sektor.
 • ESLSCA Business School Paris: Blandt de 10 bedste europæiske universiteter og skoler, og i top 4 i det franske marked, med de bedste professionelle eksamensbeviser.
 • EDC Paris Business School: Den ældste private og internationale franske skole. 15.000 kandidater fordelt på 77 lande, mange virksomhedsledere.
 • Institut superier Marketing du Luxe: Grundlagt af Cartier House, så ledere og unge designere hånd specialister i verden af ​​luksus
 • Ecole de Guerre Economique EGE-: First School of Economic Warfare på fransk, hans pædagogiske model af den sammenlignende analyse af nationale og transnationale systemer, overføres fra den militære verden til den civile verden og betydningen af ​​den offensive ledelse oplysninger med henblik på udvikling af økonomiske aktiviteter.
 • IFAM Business School: Med en af ​​de første eksisterende internationale programmer, skolen har fokus på casestudier for at fremme initiativ, som omhandler forskellige synspunkter og optimere beslutningsprocessen.
Programmer undervist i:
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Sports Management School - Barcelona

At tage Master i Sports Marketing og Sponsorering (Sports Management) på SMS Barcelona, ​​tilbyder en unik mulighed for at leve den erfaring og have de bedste fagfolk i b ... [+]

Navn på Master

Denne Master henvender sig til kandidater bredt spektrum, der anbefales til følgende profiler:

Kandidater eller kandidater i:

økonomiAdministration og ledelsehøjreIdræt

Ansøgere, der ikke har en universitetsuddannelse, kan indgive en ansøgning certificere et minimum erhvervserfaring på 3 år inden for sport i ansvarsfulde stillinger.

Will, i dette tilfælde, indlæggelser afdeling, som validerer kandidatens egnethed og antagelighed.

kilde

Spansktalende lande

Europa

sprog Spansk, med nogle materialer og masterclasses på engelsk. Professionelle afganger

Afdelinger, kommercielle eller digital markedsføring:

Professionelle fodboldklubberKlubber i andre sportsgrenenationale eller internationale idrætsorganisationer Sport markedsføring agenturer pensionstegnende mærker ... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk