Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i Madrid i 1989, Institut for Kommunikation Arts TRACOR, Det er en specialiseret graduate center og leder i alle kommunikations kunst.

Forbundet med San Pablo CEU University, lærer mester universitet gyldige i de europæiske programmer for videregående uddannelse. Det har en bred vifte inden for Corporate Communications, Grafisk design, Tv-produktion, Investigative Journalism, Multimedia Kommunikation, Digital Marketing eller Net og New Media.

slide-ny-englishon

Vision, Mission og Værdier

Vores pædagogiske model

VORES MISSION

Som privat institut for universitetet postgraduate uddannelse, vores mission er at være et middel til personlig og professionel transformation for vores studerende, gennem træning og uddannelse af højeste kvalitet, krævende og konstant opdateret til den professionelle virkelighed, i et miljø excellence, aktiv deltagelse, samarbejde om fælles viden og erfaring.

Vi ønsker at opnå gennem forskning og uddannelse i alle kunstarter for kommunikation, studerende førende eksperter på deres felt, top-niveau fagfolk i stand til at forstå og repræsentere begreber i grafisk, audiovisuelle og andre flere måder måde og til flere medier, afspejle attributterne for samfundet i sin tid, men også med evnen til at forudse, at give dem tekniske og menneskelige færdigheder, der sætter dem i stand til at identificere og udnytte muligheder, som nye informationsteknologier og kommunikation.

Alle med den ultimative mission at bidrage til at give velfærd og tilfredsstillelse for vores studerende med vores mest engagerede og effektive indsats for at placere dem i de bedste sociale og faglige positioner, der er inden for vores rækkevidde sammen.

VORES VÆRDIER

I TRACOR Vi ser for en bestemt profil i vores studerende som følge af personligheden i institutionen, dens værdier og kultur, og dens uddannelsesmæssige og pædagogiske model. Vi er interesseret i at have integreret i dagens informationssamfund, åbne for forandring og fleksible til at håndtere de udfordringer, en stadig mere globaliseret samfund mennesker. Folk fordomsfri og tolerante, der nyder mangfoldigheden af ​​mennesker og kulturer. Vi ser for ambitiøse studerende, der kræver konstant forbedring, med en høj kritisk tænkning og forpligtet sig til samfundets problemer i vor tid.

Vores studerende bør uddannes, ikke kun interesseret i mekanikken i udøvelsen af ​​deres erhverv, men er åben for flere discipliner og viden; kun på denne måde de kan udøve ansvarligt som kommunikatorer. Ydmyghed til konstant at lære af andre og empati er væsentlige kvaliteter for kollektiv fremskridt og personlig udvikling, essentielle i de fælles ambitioner studerende og skole.

Vi ser for folk som ikke påvirkes af stereotyper og ikonoklastisk, selvom resistente til mode crearlas- hjælp og manipulation-fordi den reconocen-, elskere af sandheden, ærlighed og frihed.

Vores studerende er nysgerrige og observatører, permanente opdagelsesrejsende i den mørke side af ting, elskere af begreber og en passion for skønhed, æstetik og harmoni, men også overtrædere, i en ånd af udfordring til de etablerede og eksperimenter fremtiden.

Vores pædagogiske model

Uddannelse, dem, der vedrører uddannelse for udøvelsen af ​​et erhverv, er kun nyttig, hvis det er holdbart, hvis den ikke er baseret på indicier dygtighed eller potentielt udløber ved mode eller den teknologiske udvikling. Det er derfor så i TRACOR Vi er især interesserede i, at de studerende tilegner sig viden, få begreber og væsentlige færdigheder, der kan udvikle sig gennem praksis og erfaring.

Vi ønsker de studerende at lære af erfaringer og opbygge viden gennem det, der er, vi er mere interesserede i at gøre eleverne lære end undervisning. Desuden, hvad vi virkelig ønsker, er, at de studerende får mulighed for at lære at lære, kan du kanalisere gennem at dygtighed deres egen transformation permanent og dermed sikre deres tilpasning til forskellige miljøer og realiteter, der finder sammen sit professionelle liv.

Uddannelse kan ikke adskilles fra virkeligheden, i dag professionel praksis, derfor tror vi at være nyttig, og det er, om det er praktisk og sendes på en praktisk måde af lærere, der bor uden denne virkelighed, men samtidig med deres kald og undervisning, de forbliver i udøvelsen af ​​erhvervet med succes og konkurrencedygtige. I TRACOR alle vores lærere opfylder denne betingelse, som gør en væsentlig forskel, håndgribelig fra den første dag i klasseværelset.

I dag kan intet virkelig vigtigt gøres alene. Arbejde midt i mangfoldighed, lære af det, acceptere ideer og andres meninger eller vide diskutere dem med argumenter og konstruktivt og passer ind i et team til at formere de kræfter selv, er uundværlige færdigheder til at lykkes og nødvendige betingelser for at undgå fiasko. Individualisme, til tider interessant inden for rene kunst, bliver en reel hindring, når det kommer til kunst og anvendte videnskaber. Derfor er vi tror på teamwork, opfordrer vi vores kurser og er en grundlæggende medium i gennemførelsen af ​​vores pædagogiske model.

Vi er interesseret i teknologi, men ikke som et mål i sig selv, men som et værktøj, der frigør sindet og magt, øger produktiviteten og kan opnå mere på mindre tid. Vi mener, at når at lære at bruge teknologien bliver en ende kun, plus maquinizar mand, han står ved udløb som en professionel og konstant forældelse.

slider-Inglés-on

Oplev de unikke fordele ved Tracor

Først Beskæftigelse

Vi garanterer din første job kontrakt. Tilføj yderligere tre-måneders praktikophold på tre måneder praktik Officielle mestre.

på Inglés

Ingen studerende uden et minimum beherskelse af det engelske sprog. Programmet sigter mod at give de studerende mulighed for at fastholde og øge deres niveau af engelsk.

non Stop

Programmet er en stærk og tydelig engagement i beskæftigelse og uddannelse af kandidater studerende til kompleksiteten af ​​de nuværende omstændigheder.

Med fordelene ved Tracor ikke ønsker at gøre en anden mester.

Ventajas_Master

Den bedste teknologi og de bedste ressourcer

De mest moderne og avancerede computersystemer med flest professionel grafisk software, højhastighedsnet, fjernsyn sæt, lyd borde, levende tale, screening værelse, high-definition kameraer, professionel belysning systemer, udstyr ENG, scanner , multiplatform systemer og så videre, danner de tekniske midler af hardware og software, som de studerende er understøttet i nogle programmer, hvor ikke kun lære de begreber, men de omdannes til stykker af konkrete resultater og kommunikation.

Kandidatuddannelse tilpasset Bologna

Institut for Kommunikation Arts Tracor tilbyder en bred vifte af master-programmer er fuldt ud tilpasset til det europæiske område for videregående uddannelse på områder som corporate kommunikation, grafisk design, multimedie kommunikation på internettet og nye medier, audiovisuel kommunikation, tv-produktion og tv-rapport. Disse programmer fører til opnåelse af en officiel universitet kandidatgrad fra University CEU San Pablo, en af ​​de mest prestigefyldte universiteter i vores land, og give fordele for studerende og anerkendelse af deres titel i hele Europa, fremme af mobilitet akademiske og arbejde af studerende på tværs af kontinentet.

TecnologiaRecursos

Teknologi og Ressourcer

Vores urban campus er involveret i design, fred, professionalisme og teknologi

Integration med miljøet: urban campus

Vores urban campus er involveret i design, fred, professionalisme og teknologi, hjælper med at nyde at lære i samarbejde med andre. Alt er baseret på inspiration og kreativitet, veludført arbejde, og belønningen, men også i en meget krævende miljø. Du har brug for denne erfaring til at forstå, hvordan man opnår karriereønsker, personlige drømme og mål gennem en enkelt mester.

Den mest moderne og avancerede, med de nyeste versioner af software til grafisk design, multimedie, lyd og video, højhastighedsnet, campus online, socialt netværk for studerende, tv-studie, high definition kameraer, systemer, edb-systemer professionel belysning, værelse locution, ENG hold er, blandt andre, de ressourcer til rådighed for vores studerende til at omsætte deres ideer og koncepter til konkrete stykker af kommunikation.

I TRACOR ikke kun en lærer, en tavle og kridt til at undervise binde, men også vores undervisning eminent praktisk, er baseret på en aktiv-medindflydelse, som finder sted i en venlig atmosfære og inviterer dig til at blive i skolen baseret på learning by doing, i teamwork og intensiv brug af teknologi, der fremmer læring og øger produktiviteten.

Designet og fred omgiver en urban campus alle fire bygninger i byen, i et roligt kvarter, i et isoleret rum, der inviterer inspiration og veludført arbejde. Studerende i TRACORMå ikke leve i en indbildt miljø, men arbejder med de bedste midler, der anvendes af industrien og gennemføre dem konstant erhvervede viden, som anvendes i den virkelige verden. En god metode, gode lærere og tekniske faciliteter gør forskellen mellem kvalitet og middelmådighed, noget, som de studerende bør overveje, når du vælger din Mester, hvilket er kun én gang, ud over den økonomiske indsats og tid, der kræves bør i høj grad øge deres faglige fremtid for resten af ​​dit liv.

De mest moderne og avancerede computersystemer med flest professionel grafisk software, højhastighedsnet, fjernsyn sæt, lyd borde, levende tale, screening værelse, high-definition kameraer, professionel belysning systemer, udstyr ENG, scanner , multiplatform systemer og så videre, danner de tekniske midler af hardware og software, som de studerende er understøttet i nogle programmer, hvor ikke kun lære de begreber, men de omdannes til stykker af konkrete resultater og kommunikation.

Klik på bygninger op at opdage de ressourcer TRACOR tilbyder dig

campus

audiovisuelle ressourcer

RecursosAudiovisuales
 • lyd
<li>kamera</li>
<li>Videokameraer</li>
<li>Belysning</li>

Practices klasseværelset

AulasPracticas
 • Grafismo
<li>hardware</li>
<li>Multimedia</li>
<li>Operativsystemer</li>
<li>Redigering Software</li>

TV-studie

PlatoDeTele
 • Det fastsatte
<li>reproduktion</li>

Kvalitet og Academic Excellence

Ledelse og kvalitetskontrol er en prioritet i TRACOR

INSTITUT FOR KVALITET TRACOR

Den Tracor kvalitetsafdelingen i tæt koordinering med alle institutionelle områder, etablerer interne kontrolmekanismer, evaluering og udvikling nødvendig for at sikre en effektiv gennemførelse af processer for at sikre løbende forbedringer i alle sine aktiviteter og serviceydelser.

Blandt de vigtigste mål, der permanent inspirere kvalitetspolitikken center er følgende:

kvalitet-01
 • Give den studerende opnår optimal ydeevne og resultater ACADEMICS fremragende.
<li>  <strong>Forbedre en l&aelig;reproces,</strong> der er virkelig gearet i praksis til de egenskaber, behov og interesser studerende.</li>
<li>  INNOVATE permanent kvalitet akademiske programmer, for at sikre en l&oslash;bende opdatering af det samme, samt bedre <strong>tilpasning</strong> til kravene p&aring; <strong>arbejdsmarkedet</strong>.</li>
<li>  <strong>S&oslash;rg</strong> faglige forberedelse og praksis af h&oslash;jt niveau, gennem inddragelse af praktisk indhold inden for hvert program; ogs&aring; inkorporere ekstern forsyning kvalitet professionelle praksis; og endelig at fremme en kontinuerlig personlig r&aring;dgivning, der giver den studerende udvikler sig til at blive en fremragende valg for f&oslash;rende virksomheder i sektoren.</li>
<li>  Sikre <strong>h&oslash;j kvalitet</strong> i <strong>undervisning</strong> praksis, at loyalitet af de bedste fagfolk i sektoren.</li>
<li>  G&oslash;r tilg&aelig;ngelig for den studerende, alle de <strong>tjenester og infrastruktur,</strong> der kr&aelig;ves for en vellykket opfylde m&aring;lene i l&aelig;seplanen.</li>
<li>  Udvikle en <strong>institutionel kultur,</strong> der integrerer den studerende som v&aelig;sentlig aktiv del i udviklingen af organisationen, og det &oslash;ger v&aelig;rdien af tjenesten af alle fagfolk, der g&oslash;r det.</li>
<li>  Kort sagt, organisere og energi alle n&oslash;dvendige midler og ressourcer til at sikre <strong>kundetilfredshed</strong> og samarbejdspartnere med det s&aelig;t af tjenester, som Tracor tilbyder.</li>

UNIT FOR KVALITET AF UNIVERSITY CEU SAN PABLO

Tracor tæt sammen med kvalitet enhed San Pablo-CEU University, arbejder hele tiden på at sikre et velfungerende og udvikling af interne kontrolmekanismer og vurdering af alle programmer kvalitet.

Universitetet Kvalitet Unit giver den nødvendige støtte fra alle kvalitetsprocesser i institutionen, deltage Ansvarlig for Officielle Postgraduate programmer, som er den udøvende arm i dette område.

Universitetet har defineret en intern kvalitetssikring af USP-CEU, som er blevet designet til hver Fakultetet / Skole / center, tilpasning efter hvert af deres grader. Systemet sikrer, at der måles og analyseres resultaterne er nødvendige for en effektiv beslutningstagning, med målet post i den løbende forbedring af de færdigheder til rådighed.

Quality Unit ved universitetet er ansvarlig derfor at koordinere procedurerne for overvågning og evaluering af officielle postgraduate programmer, som universitetet tilbyder i samarbejde med TRACOR.

ANECA

ANECA, nationale agentur for vurdering og akkreditering er en tilstand fundament oprettet den 19. juli, 2002 i henhold til bestemmelserne i LOU. ANECA er at bidrage til at forbedre kvaliteten af ​​de videregående uddannelser gennem den vurdering, certificering og godkendelse af uddannelser, undervisere og institutioner. Således ANECA er ansvarlig for at etablere processer og kriterier for evaluering af ph.d.-programmer for at sikre deres kvalitet.

Dimensionerne og kriterier under evaluering ved ANECA i processen med akkreditering af kandidatuddannelser er relateret til:

 1. Ledelse titel (organisation og udvikling af læseplaner, gennemsigtighed og synlighed af titlen og effektiviteten af ​​det interne kvalitetssikring)
 2. Ledige ressourcer (akademiske og hjælpepersonale, materielle ressourcer, infrastruktur og tjenester)
 3. Opnåede resultater (læring, resultatindikatorer og tilfredshed)
Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Master

TRACOR - Escuela de Comunicación

Udenrigsministeriets Master of Fine Arts i Computer Art - Master i Grafisk Kommunikation Design er en kandidatuddannelse grafisk design fuldt integreret i EHEA (europæisk ... [+]

Udenrigsministeriets Master of Fine Arts i Computer Art - Masters i Grafisk Design Kommunikation er et program kandidat grafisk design fuldt integreret i EHEA (europæisk område for videregående uddannelse) gælder i hele Europa, og undervist i fællesskab af School of Design Institut for Kommunikation Arts TRACOR og University CEU San Pablo, som følge af reelle markedsværdi behøver følge af den igangværende teknologiske revolution og skabe en ny professionel kunst, design, audiovisuelle og multimedie-web, alsidig og selvforsynende kommunikation, fuldt integreret i kommunikationsprocessen og med absolut kontrol samme, i stand til at forstå de produkter og konceptualisere ideer, men også for at oversætte dem grafisk eller audiovisuelt form ved hjælp af de mest innovative teknologier.... [-]

Spanien Madrid
April 2020
Fuldtid
1750 timer
på universitet
Læs mere på dansk
TRACOR - Escuela de Comunicación

Master i Multimedia Kommunikation er et officielt postgraduate program (70 ECTS) erhvervsvejledning givet i samarbejde TRACOR og CEU San Pablo Universitet og har til form ... [+]

Den Master i Multimedia Kommunikation er en officiel postgraduate program (70 ECTS) erhvervsvejledning givet i samarbejde TRACOR og CEU San Pablo Universitet og har til formål at træne de studerende i de færdigheder, der kræves for at udføre arbejde som professionelle i reklame kommunikation, journalistik eller audiovisuelle Internet og New Media.

Den Master i Multimedia KommunikationOfficiel certificering af San Pablo CEU University, er undersøgt i dobbelt grad, med en af ​​de tre følgende TRACOR Master programmer:

Udviklingen af ​​nye informationsteknologier, især internettet, og den hurtige ekspansion af digitale medier har medført en radikal ændring i arbejdsmarkedets krav i forhold kommunikator profil i dens forskellige specialiteter. Alle professionelle kommunikation arbejde nedsænket i et specialiseret miljø, ikke kun teknologisk, hvilket påvirker deres produktive rutiner.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Fuldtid
1750 timer
på universitet
Læs mere på dansk
TRACOR - Escuela de Comunicación

Master i Tv-produktion er en kandidatuddannelse officielt gyldige, fuldt ud tilpasset til det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA) og orienteret til udøve ... [+]

Velkommen til TV. Velkommen til Master Television, CREATVTY, konceptet skabt af TRACOR at forklare syntetisk eneste officielle og gyldig kandidatuddannelse i hele Europa: Master i Production Television (MTV).

Den Master i Tv-produktion er en kandidatuddannelse officielt gyldige, fuldt ud tilpasset til det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA) og orienteret til udøvelsen af ​​erhvervet inden for tv-mediet, undervist i samarbejde TRACOR, Institute of Communication Arts (leder siden 1989 i dannelsen af ​​mennesker med en klar kald af den professionelle inden for kommunikation) og San Pablo CEU University (med over 75 års erfaring i uddannelse i Spanien).

... [-]
Spanien Madrid
November 2019
Fuldtid
1750 timer
på universitet
Læs mere på dansk
TRACOR - Escuela de Comunicación

Master i Corporate Communication er en officiel postgraduate program undervises i TRACOR samarbejde og San Pablo CEU University. Med et unikt design i vores land, Master ... [+]

Den Master i Corporate Communication er en officiel postgraduate program undervises på TRACOR samarbejde og San Pablo CEU University. Med et unikt design i vores land, Master giver de studerende med den viden og færdigheder, der kræves for specialiseret udøvelse af ekstern og intern kommunikation i kommunikationsafdelinger, reklame eller markedsføring, skal du trykke kontorer eller institutionelle relationer, sociale organisationer, virksomheder og sociale medier.

Den Master i Corporate Communication, Det er undervist i castiliansk. Den studerende skal demonstrere, efter endt master og for at opnå den officielle titel, som har et niveau i engelsk svarende til "B2 niveau" oprettet af den fælles europæiske referenceramme for sprog.... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2019
Fuldtid
Deltid
1750 timer
på universitet
Læs mere på dansk
TRACOR - Escuela de Comunicación

Master tilbyder en specialiseret og videreuddannelse med fokus på en journalistisk genre boomer i vores fjernsyn: historien. Desuden har specialiseret sig i en bestemt ty ... [+]

Rapporten, i dens forskellige former, er blevet en af ​​de vigtigste og største boom i de spanske tv-medier journalistiske genrer. Udover allerede historiske programmer i vores fjernsyn som "Ugentlig rapport", "Dokumenter TV" eller "hjemme" i de seneste år har spredt sig en ny stil af nyhedsprogrammer som "Mit hus og jeg", "Street", " madrileños verden "," spansk for verden "," Command i dag, "osv Mere specifikt i genren af ​​tv forskning, der har været flere succesfulde tv-programmer testet: "Diario de ...", "7 Days 7 Nights", "Forskning TV", "21 dage", etc.

Udarbejde en rapport til tv kræver en sum af viden og færdigheder (pre-produktion planlægning og rapportering, forskning, manuskriptskrivning, optagelse færdigheder på kamera, afhøringsteknik, redigering og postproduktion, ...) af en avanceret karakter, der er nødvendige for at producere deres tv-udsendelser.... [-]

Spanien Madrid
November 2019
Fuldtid
1750 timer
på universitet
Læs mere på dansk

Presentación Canal Tracor