The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ostelea er et internationalt universitet, der hører til Træning opdeling af Grupo Planeta, Med speciale i uddannelse af fagfolk i gæstfrihed og turisme sektorer med en passion for god service og et multikulturelt vision.

Kollegiet mission er at bidrage til en bæredygtig social, økonomisk og kulturel udvikling af industrien ved at uddanne ledere, fagfolk og teknikere i sektoren. Sit engagement i innovation og udvikling af obligationer mellem selskaber gør det muligt Ostelea at bringe nye løsninger på markedet.

Grupo Planeta uddannelse division, Planeta Formación y Universidades, Styrer store projekter i både universitetssektoren (EAE Business School, OBS, VIU (Universidad Internacional de Valencia), UNIBA, ESdesign) og inden for Faglig Uddannelse (CEAC, IFP, Deusto Formación og Deusto Salud). Det blev besluttet at anvende alle de akkumulerede deling til oprettelsen af ​​et University College Tourism Hospitality, Ostelea know-how.

I visse programmer kører på Barcelona campus, studerende, der fuldføre løbet af undervisningen opnå tredobbelt kvalifikation fra Ostelea, EAE Business School, Spaniens anden førende business school, og Universitat de Lleida. På Madrid campus, Ostelea faglige partner er den Universidad Juan Carlos I.

logosschools

Placeringer

Barcelona

Ostelea

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Aragó, 28

08015 Barcelona, Catalonien, Spanien

Madrid

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Príncipe de Vergara, 108

28002 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien