Læs den officielle beskrivelse

Den Barcelona Selvstændige Universitet blev grundlagt i 1968. Grundlæggerne havde til formål at etablere fire principper om autonomi: frihed til at vælge lærerstaben, adgang til alle elever (men med et begrænset antal), frihed til at skabe deres egne studieplaner og frihed til at forvalte kapital universitetets. Derfor er det en ung universitet, men i sin korte historie har avancerede i et hastigt tempo.

Struktur UAB 's omfatter tre campusser, alle i hovedstadsområdet i Barcelona og dens omgivelser.

Bellaterra: et stort campus for undervisning og forskning Det vigtigste UAB campus i Cerdanyola del Vallès, er hjemsted for de fleste af vores fakulteter, institutter, institutter og tjenester samt en betydelig gruppe af videnskab og teknologi.

Bellaterra campus er også hjemsted for UAB Research Park, en gruppe af centre og specifikke forskningsinstitutter par skabt til at opfylde de specifikke krav i vigtige forskningsområder.

Sabadell: forpligtet til teknologi, forretning og sundhed Sabadell sammen med Bellaterra campus, det er hjemsted for School of Engineering, fakultetet for Økonomi og Parc Tauli Undervisning Unit (fakultetet for medicin).

Barcelona: en ny campus Sundhedsvidenskabelige Fakultet Tre af de seks pædagogiske enheder af det medicinske fakultet ligger i Barcelona - Sant Pau Teaching Unit - Vall d'Hebron Teaching Unit - Hospital del Mar Undervisning Unit hilser også Badalona Tyskerne Trias i Pujol undervisning enhed.

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Autonomous University of Barcelona (UAB)

Det vil give dig en mulighed for at ansøge om arbejdsstillinger, der er på efterspørgslen i øjeblikket som: International Management, International Marketing Management, ... [+]

Master i International Business Management har en arbejdsbyrde på 60 ECTS-point, som er opdelt i: 350 timer af online klasser, 490 timer af online tutoring, 840 timer af arbejde og studere, og 70 timers evalueringer.

De studerende, der har gennemført programmet, vil blive tildelt titlen Master i International Business Management udstedt af Department of Academic administration Postgraduate School of Universidad Autónoma de Barcelona.

Hvorfor tage dette kursus?

Det vil give dig en mulighed for at ansøge om arbejdsstillinger, der er på efterspørgslen i øjeblikket som: International Management, International Marketing Management, Export Management, International Trade Management, International Area Management, etc.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Deltid
9 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Autonomous University of Barcelona (UAB)

Master i Administration og forvaltning af kommercielle virksomheder og Distribution har en akademisk værdi på 60 point ECTS, herunder 15 point, der består af et overvåget ... [+]

Den Master i Administration og forvaltning af kommercielle virksomheder og Distribution har en akademisk værdi på 60 point ECTS, herunder 15 point, der består af et overvåget business-projekt.

Hvorfor studere dette kursus?

Du vil få mulighed for at opnå strategiske positioner i en virksomhed, som General Management, Commercial Management, Marketing Management, Salgsledelse, Trade Marketing, Key Account Manager, Category Manager, etc.

Du vil videre i din professionelle karriere på grund af erhvervelse af viden, begreber og oplevelser, som vil give dig mere selvtillid og sikkerhed i beslutninger, der påvirker den globale strategi for selskabet.

Du vil udvikle dine lederevner og samtidig vil lære at harmonisere dem med værdiskabelse, social ansvarlighed og etisk kompromis.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
9 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Autonomous University of Barcelona (UAB)

Du får en integreret vision om logistik som en dynamisk og uensartet business kugle med en flot fremtid. ... [+]

Den Master i integrerede Logistik Programmet har en akademisk værdi på 60 point ECTS, hvoraf 15 svarer til en guidet business-projekt. Den kandidatgrad opnås på passerer alle kreditter

Hvorfor studere dette kursus?

Du får en integreret vision om logistik som en dynamisk og uensartet business kugle med en flot fremtid.

Du vil forstå processen med udviklingen på markedet i form af, som i mange områder, er logistikken tager en stadig vigtigere position end produktionen.

Du vil lære at bruge informations- og kommunikationsteknologi, der er allestedsnærværende i logistik miljø, og som har haft en spektakulær udvikling i løbet af de seneste år.

Du vil udvikle de nødvendige evner til at træffe beslutninger i operationsområdet under hensyntagen til deres indflydelse på den globale forretningsstrategi i et selskab, mens analysere mulige konsekvenser, som er hver gang mere kompliceret, dynamisk og internationalt.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
9 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk