Autonomous University of Barcelona (UAB)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Barcelona Selvstændige Universitet blev grundlagt i 1968. Grundlæggerne havde til formål at etablere fire principper om autonomi: frihed til at vælge lærerstaben, adgang til alle elever (men med et begrænset antal), frihed til at skabe deres egne studieplaner og frihed til at forvalte kapital universitetets. Derfor er det en ung universitet, men i sin korte historie har avancerede i et hastigt tempo.

Struktur UAB 's omfatter tre campusser, alle i hovedstadsområdet i Barcelona og dens omgivelser.

Bellaterra: et stort campus for undervisning og forskning Det vigtigste UAB campus i Cerdanyola del Vallès, er hjemsted for de fleste af vores fakulteter, institutter, institutter og tjenester samt en betydelig gruppe af videnskab og teknologi.

Bellaterra campus er også hjemsted for UAB Research Park, en gruppe af centre og specifikke forskningsinstitutter par skabt til at opfylde de specifikke krav i vigtige forskningsområder.

Sabadell: forpligtet til teknologi, forretning og sundhed Sabadell sammen med Bellaterra campus, det er hjemsted for School of Engineering, fakultetet for Økonomi og Parc Tauli Undervisning Unit (fakultetet for medicin).

Barcelona: en ny campus Sundhedsvidenskabelige Fakultet Tre af de seks pædagogiske enheder af det medicinske fakultet ligger i Barcelona - Sant Pau Teaching Unit - Vall d'Hebron Teaching Unit - Hospital del Mar Undervisning Unit hilser også Badalona Tyskerne Trias i Pujol undervisning enhed.

Placeringer

Barcelona

Address
Bloque E, Oficina 1
08196 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) España

Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig