UB Business - Faculty of Economics and Business University of Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er UB Business?

UB Forretning er en platform, der centraliserer og koordinerer forskningen i erhvervslivet på fakultetet for Økonomi af Universitat de Barcelona (UB). Dens mission er at opbygge et ry for internationalt fremragende forskning i vigtige områder af erhvervslivet.

UB Forretning puljer de centrale styrker i fakultetet i seks forskningsområder: Strategi og iværksætteri, teknologi og Operations management, regnskab, finans, marketing og generel ledelse.

UB Forretning tilbyder en Graduate Program delvist undervises på engelsk: universitetets kandidatgrad i Business Research og ph.d.-programmet (ph.d.) i Business. Kandidatuddannelsen er en et-årigt program designet til at give de studerende de metoder og tekniske færdigheder til at udvikle forskning fokuseret på virksomhedernes konkurrenceevne. Den ph.d.-program i Business er et unikt tilbud inden for den catalanske universitetssystem, hvor eleverne kan udvikle højt niveau forskningsaktiviteter i forretning og forvaltning.

UB Forretning tilbyder også en Executive MBA-program for at give de studerende en bred synsvinkel på ledelse, business lederevner og teknikker i den nuværende konkurrencesituation, i stigende grad skiftende og komplekse atmosfære.

Vores mission

UB Forretning fokuserer på fire mål:

Executive MBA Den Executive MBA for fakultetet for Økonomi af Universitat de Barcelona er en etårig in-person program udbydes til fagfolk med tidligere arbejder baggrund. Programmet, som en interessant blanding af erfarne ledere og universitetsprofessorer undervist på spansk, sigter mod at hjælpe ledere, der arbejder i Spanien er villige til at forbedre deres professionelle karriere. MSc i Business Research I dag, vores kandidatgrad i Business Research er den vigtigste måde, for de studerende er villige til at deltage i vores ph.d. i Business program. Mesteren er hovedsageligt undervist i spansk (nogle foredrag også undervist på engelsk). Fra denne akademiske år på, vores forpligtelse er at øge krav og kvalitetsstandarder for den studerendes optagelse i henhold til en stigende efterspørgsel. PhD i Business Vores PhD i økonomi er et unikt program inden den catalanske universitetssystem, hvor eleverne kan udvikle højt niveau forskningsaktiviteter i forretning og forvaltning. Studerende indskrevet i vores program vil blive tildelt en vejleder med speciale i deres valgte forskningsområde for at sikre den højeste akademiske standarder for afhandlingen forsvares. Forskning i Business på UB UB virksomhed foregiver at være en en tiltalende vindue til internationale akademi for forskning og de faglige aktiviteter, der udvikles i fakultetet for Økonomi, især i forretning og forvaltning områder: seminarer, kurser, workshops mv og fremme af den øverste international forskning udviklet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Msc i erhvervslivets forskning

på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Spanien Barcelona + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Business Research er designet til at give de studerende med avanceret uddannelse i forskning færdigheder, teknikker og metoder, de bliver nødt til at foretage deres egen forskning til forretning og virksomhedernes konkurrenceevne. Programmet er beregnet til studerende med en akademisk, faglige og frem for alt, forskning interesse i den generelle inden for erhvervslivet. [+]

MSc i Business Research

Den MSc i Business Research er designet til at give de studerende med avanceret uddannelse i forskning færdigheder, teknikker og metoder, de bliver nødt til at foretage deres egen forskning til forretning og virksomhedernes konkurrenceevne. Programmet er beregnet til studerende med en akademisk, faglige og frem for alt, forskning interesse i den generelle inden for erhvervslivet.

Studerende, der fuldføre master vil have udviklet den viden og færdigheder til at begynde udarbejdelsen af ​​en ph.d.-afhandling og kan derfor anmode optagelse på ph.d. i Business.

Hvem bør gælde?

Hvad kandidatuddannelsen i Business Research tilbyder

International forskning ekspertise i business administration og ledelse. Midlerne til at udvikle færdigheder og evner til forskning, der opfylder de mest krævende standarder. Grundlaget for yderligere undersøgelse på ph.d.-niveau og udarbejdelse af en doktorafhandling. ... [-]

Videoer

El Mur dels Alumni - Facultat d'Economia i Empresa (UB): mecenatge tesi doctoral Economia