Universidad Católica San Antonio de Murcia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Katolsk Universitet San Antonio - UCAM, som et katolsk universitet, karakteriseres ved at tilbyde sine studerende en integreret formation baseret på den teoretiske og tekniske viden, der er specifik for hver grad plus menneskelig formation forankret i principperne om kristen humanisme. De dedikerer et anerkendt prestigefag og et hold af personlige vejledere, som overvåger eleven fra begyndelsen af ​​deres studier til slutningen med det formål at levere værktøjer, der forbedrer deres præstationer og samtidig styrker deres menneskelige formation.

Vores mål er at uddanne fagfolk, der er i stand til at omdanne samfundet, udjævne uligheder og fremme forbedringer, der muliggør skabelsen af ​​en mere retfærdig verden, der respekterer menneskers værdighed fra befrugtning til naturlig død.

UCAM har satset fra starten for undervisning og forskningskvalitet, udvikling og anvendelse af aktive undervisnings-læringsmetoder: små grupper, vejledning, teamwork, praktikophold i alle grader, færdiguddannelse, integration af nye teknologier, netværk WIFI i hele campus, virtuel platform, talrige computerstationer til brug for studerende ... Alt dette har givet os mulighed for hurtig tilpasning til det europæiske område for videregående uddannelse uden traume, både af lærere og studerende.

I denne linje har UCAM opnået verifikation af ANECA og ministeriet på 23 grader og tilbyder også mere end tredive officielle kandidat- og doktorgradsprogrammer . På nuværende tidspunkt er implementeringen af ​​graderne en realitet, otte grader har startet processen med gunstige resultater. Dette er resultatet af arbejde, indsats og ansvarsfordeling for et højt kvalificeret og specialiseret fakultet, både i akademiske og forskningsopgaver, som godkendt af det store antal professorer læger og det store antal forskningslinjer.

En anden af ​​vores differentierede funktioner er internationalisering , et centralt aspekt i en globaliseret verden, vi har samarbejdsaftaler rundt om i verden med prestigefyldte universiteter som Berkeley, Chicago, Bologna ... til træning af vores elever og specialisering af vores lærere .

Til dette er det nødvendigt at betegne som væsentlig indsatsen fra det katolske universitet i San Antonio for at øge dataene om indsættelse af arbejdskraft , hvis høje sats også er frugtbar for arbejdet hos teknikerne i vores Service of Orientation og Labor Insertion.

Fra Universidad Católica San Antonio arbejder vi for og for eleverne, de er mennesker med navn og historie. Vores ønske er at bidrage til den personlige og faglige succes for alle dem, der deltager i dette projekt, fra de principper, som denne institution støttes .

Placeringer

Murcia

Address
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Guadalupe

30107 Murcia, Murcia-regionen, Spanien

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig