UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UCAM (Universidad Católica de Murcia) er et privat universitet, der blev grundlagt i 1996 med en klar mission: at uddanne studerende med viden og færdigheder til at tjene samfundet, at bidrage til yderligere udvidelse af menneskelig viden gennem forskning som en integreret del af menneskets udvikling og menneskeheden og at deltage i den katolske kirkes evangeliske mission inden for uddannelse og kultur.

Person til person, ansigt til ansigt

UCAM-studerende kan stole på personlig opmærksomhed, der passer til deres behov. Personalet på UCAM værdsætter det personlige forhold i læringssammenhæng, hvorfor hver studerende får en personlig vejleder og klasser med et lille antal klassekammerater. Mangfoldigheden af de akademiske programmer, der tilbydes, konstant tilpasning til de reelle behov i samfundet og anerkendt af det europæiske område for videregående uddannelser, afspejler denne grundlæggende retningslinje: hver studerende er en grund til, at UCAM fortsætter sit arbejde med at stræbe efter perfektion.

as

Læring i handling

Universidad Católica San Antonio de Murcia giver studerende mulighed for at udvikle deres egne virkelighedstro færdigheder. Campingpladsens øverste klynge = "ass infralt =" astruktur, laboratorier og studios sammen med de praktiske emner, der tilbydes, får studerende klar til at sætte den viden, de tilegner sig, i handling. Hver studerende stopper = "som at afslutte en praktikplads i offentlige eller private institutioner, hvor de vil have en talt =" aste af deres fremtidige ekspertiseområde. UCAM leverer mere end 90 forskningsgrupper, der arbejder i tæt samarbejde med virksomheder såsom alt = "som Coca-Cola, Danone, Vodafone eller Siemens.

Mere end viden, værdier

Som en katolsk institution, der er forpligtet til kirken, yder UCAM mere end uddannelse af høj kvalitet. Overførsel af værdier er en søjle for dette universitet og er det, der gør forskellen for vores studerendes fremtid: De vil ikke kun blive gode fagfolk, men de vil også udvikle en stærk personlig etik og empati. UCAM's dannelse er integreret, omfattende og giver omfattende muligheder for personlig udvikling gennem frivillighedsmuligheder, kongresser, seminarer, forskningsprojekter og religiøse tjenester.

5131_como-ir-llegar-universidad-catolica-san-antonio-murcia-ucam.jpg

Åben og global

Med en stærk international kaldelse har UCAM-studerende mulighed for at udvikle deres globale perspektiv gennem fælles programmer, samarbejde og udvekslingsaftaler med mere end 400 universiteter over hele verden, herunder UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, National University of Singapore (NUS ), Nanyang Technological University (NTU) og PUC - Rio Grande do Sul. UCAM-kontorer i Kina, Indonesien, Vietnam, UAE, Colombia, México, Ecuador, Perú, Tyrkiet samarbejder om at udvikle universitetets internationale strategi.

Sportens elite

Velkommen til University of Sports i Spanien. Efter den angelsaksiske model er sport en del af UCAM's DNA, som netop er blevet hyldet som mester for spanske interuniversitetsmesterskaber for andet år i træk med 76 medaljer (50 guld). UCAM kan prale af sine topatleter, herunder olympiske medaljer Mireia Belmonte og David Cal og verdensmestere som Melanie Costa. De 21 forbundne hold sponsoreret og administreret af UCAM inkluderer UCAM Murcia CB, et professionelt basketballhold, der konkurrerer i ACB Liga Endesa. Sportsfaciliteterne ledes af UCAM Sports Center, et højteknologisk fitnesscenter, der er tilgængeligt for både universitetet og lokalsamfundene.

cv

Murcias livsstil, din livsstil

UCAMs Campus de Los Jeronimos ligger i Murcia, hovedstaden i den sydøstlige region i Spanien, hvor middelhavsvejret slutter sig til den naturlige skønhed på strandene i Costa Cálida med bjergene og felterne i Huerta de Europa . Arven fra den spanske kultur, der er kendt for flamenco, tapas og fiesta, afspejles i Murcias folk: indbydende, varm, entusiastisk og omgængelig. Som en mellemstor region (1,5 millioner indbyggere) er Murcia fuld af kunstnerisk og social dynamik, mens den tilbyder overkommelige leveomkostninger, et sikkert miljø og moderne infrastruktur.

Placeringer

Murcia

Address
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe
+34 968 278 883
enquiries@ucam.edu

30107 Murcia, Murcia-regionen, Spanien

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Madrid

Address
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig