UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er UDIMA ?

Den Åbent Universitet Madrid ( UDIMA ) er en uddannelsesinstitution udtænkt og designet primært til de behov, som befolkningen i det XXI århundrede: fagfolk, der af hensyn til tidsplanen, mobilitet, geografisk eller familie forsoning afstand, kræver en åben og fleksibel universitet som gør det muligt at kombinere studiet med de særlige forhold i den enkelte elev, for at opnå en universitetsgrad officielt prestigefyldte og anerkendte, tilpasset til Europa og kontakt med erhvervslivet, som også giver god beskæftigelse eller forbedre det allerede har.

Hvordan hver elev tilpasser?

Tilbyder en enkel og permanente virtuelle klasseværelser ubegrænset adgang tidsplaner, hver dag af semesteret. Hovedpersonen i den UDIMA er en elev i sin træning, faglige og menneskelige dimension.

At rådgive hver elev en personlig måde, især i proceduren for registrering, at vælge de kurser, der bedst passer til den tid til rådighed, og kapaciteten af ​​hver. Gennem kontinuerlig overvågning af lærere og vejledere i den nærmeste, direkte og ægte miljø.

Planlægning af undersøgelsen gennem "undervisning vejledning for kurset" for at gennemføre pædagogiske aktiviteter og levering i et kommunikationssystem og løbende evaluering, hvor de foreslåede aktiviteter er udformet for en gradvis assimilering af viden enkel, omfattende den praktiske anvendelighed deraf.

Undersøgelsen metodik @ d nær Universit

Vi er den Universit @ d tæt, fordi vi bruger nye IKT til at bringe viden til den studerende. Undervisningen-læring foregår gennem virtuelle klasseværelser UDIMA ved løbende evaluering, og altid med en detaljeret plan for, hvad der forventes af elever i hver aktivitet og direkte og konstant kommunikation med deres lærere gennem fora, tutorials og telefon-teknologi innovation og kommunikation, så real-time kommunikation.

Ved afslutningen af ​​hvert semester skal den studerende demonstrerer viden erhvervet i klasseværelset afsluttende eksamener. En anden grund, der giver os mulighed for at blive anerkendt som den Universit @ d tættere er vores store antal lokaliteter undersøges. Der er et sted for undersøgelse af UDIMA i nærheden af dig. I Spanien er vi i Alicante, Aranda de Duero, Barcelona, Bilbao, Collado Villalba, Cordoba, La Coruna, Las Palmas, Madrid, Malaga, Mérida, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Tenerife, Valencia, Vigo og Zaragoza. Vi har også kontorer i andre lande i Europa, Amerika og Afrika. Hertil kommer, at imødekomme dine behov, tilbyder vi forskellige tidspunkter og dage, så du kan organisere eksamener som passer dig bedst. Alle vores uddannelser og Master begynder i februar og september. For mere information om datoer Ph.D., Institut for Sprog og egne, se web titler.

Studenterservice

Anerkendelse af kreditter (valideringer)

Hvis du ønsker at udføre filoverførsel fra et andet universitet, gennemførte vi en gratis kredit anerkendelse undersøgelse for at bestemme de emner, som en studerende kan validere er gratis; den studerende skal betale 10% for første registrering omkostninger for hvert fag de endelig beslutter at medtage i din fil.

materialerVi har en teknisk Leder med ansvar for at udvikle de nødvendige materialer til studiet af forskellige fag og er tilpasset 100% til online læring. Desuden er de materialer, der indgår i prisen på emnet, hvad der gør os forskellige fra andre online universiteter.

Universitetsbibliotek Hypatia

Hypatia universitetsbiblioteket er en del af støttetjenester for forskning, studier og undervisning. I betragtning af arten af ​​vores uddannelsessystem baseret på brugen af ​​informations- og kommunikationsteknologi og geografiske spredning i bopæl af vores studerende, vores meget omfattende bibliotek samling er for det meste tilgængelige via internettet.

Stipendier og tilskud

Vi har stillet til rådighed for vores studerende med en personlig service via Tilskud Management Department til at bistå med procedurerne for ansøgning om stipendier indkaldt af Ministeriet for Undervisning, Kultur og Sport (MECD). Inden for disse hjælpemidler er muligheden for at danne en del af Erasmus-programmet, som en UDIMA er inkluderet, som europæisk videregående uddannelsesinstitution i Erasmus University Charter (EUC)

Job og Iværksættere

Vi give de studerende et sæt af tjenester for at lette deres indtræden på arbejdsmarkedet. Ligeledes tilbyder vi virksomhederne de nødvendige foranstaltninger for at opfylde deres behov i udvælgelsesprocessen af ​​kvalificerede professionelle værktøjer.

Handicap enhed UNE UDIMA

Består af fakulteter og personale, dets vigtigste mål er at give elever med særlige behov som følge af et handicap succes i deres uddannelsesprogrammer og fremme deltage på arbejdsmarkedet.

Placeringer

Madrid

Universidad a Distancia de Madrid

Address
Carretera de La Coruña, KM.38,500
Vía de Servicio, nº 15 28400
Collado Villalba MADRID

28400 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+34 918561699 o +34 914444920

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig