UE-IBM Tech & Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Født efter en omfattende analyse af de profiler, som virksomhederne ser efter i dag, og hvad de vil kræve i morgen, lancerede Universidad Europea Postgraduate School med IBM i 2019 med det formål at uddanne fagfolk med en baggrund, der kombinerer forretning og teknologi. Det handler om at bruge det fulde potentiale af nye teknologier til at påvirke forretningsresultater og effektivitet positivt.

IBM, en global leder inden for rådgivning af virksomheder med digital transformation og udvikling, har slået sig sammen med Universidad Europea, en institution tilknyttet erhvervslivet, for at tilbyde en række postgraduate-uddannelser til dem, der søger at tage det næste skridt i deres professionelle og personlige udvikling.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Universidad Europea Postgraduate School med IBM er den første dedikerede forretnings- og teknisk skole i Spanien. Det er en pioner inden for sit ønske om at uddanne fagfolk med blandede profiler, der er i stand til at drage fordel af og bruge innovation og teknologi til at vokse forretning.

Vi tilbyder postgraduate-programmer og ekspertkurser inden for følgende videnområder: Management, Big Data & Analytics, Cloud & IT Security, Blockchain og Artificial Intelligence.

IBM deltager aktivt i at definere programindhold, undervise og co-dirigere hvert af de postgraduate programmer med Universidad Europea. Derudover får de studerende en unik oplevelse takket være deres adgang til værktøjer og teknologier i hele deres studier og op til seks måneder efter eksamen. Du besøger også IBM-laboratorier i Spanien og i udlandet og har adgang til eksklusive begivenheder, så du altid er forbundet med den seneste forretnings- og teknologiudvikling.

Derudover vil du arbejde på reelle casestudier i et internationalt miljø med fokus på din vækst som professionel i en global verden. Du vil være en del af et dynamisk samfund af fagfolk, studerende og alumner, du får adgang til konferencer, møder med eksperter og fagfolk fra IBM og andre førende virksomheder inden for teknologisektoren.

Få mest muligt ud af mulighederne for at udvikle dit eget professionelle netværk, der hjælper med at fremskynde din karriereudvikling og overvinde nye udfordringer.

Placeringer

Madrid

Address
Universidad Europea de Madrid (Campus de Alcobendas)
Av. de Fernando Alonso, 8, 28108 Alcobendas

Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig