UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mød UNIBA

Den International Center of Barcelona (UNIBA) er en institution knyttet til universitetet i Barcelona (UB), oprettet med det formål at tilbyde en bred vifte af online grader og masteruddannelser med et internationalt kald.

UNIBA administrerer og gennemfører studieprogrammer tilbydes af UB i castiliansk og online., Hvilket er i modsætning til resten af ​​spanske universiteter, der vælger ansigt-til-ansigt eller blandede klasser. Disse officielle grader er tilpasset til den europæiske videregående uddannelse (EHEA, også kendt som Bologna-processen).

De officielle og kandidatuddannelser på UNIBA har indhold, grader, og fakultet godkendelse af universitetet i Barcelona (UB). Med over 560 års historie, denne institution er den vigtigste offentlige universitet i Catalonien og den bedste på statsligt niveau med de mest prestigefyldte internationale ranglister, der også placerer den blandt de 100 bedste skoler i verden i discipliner som medicin, farmaci eller lingvistik. Universitetet i Barcelona (UB) kombinerer traditionelle værdier med at være en innovativ institution of excellence i undervisningen.

Metode

Vores uddannelser skiller sig ud som officielle masters undervist online og er fuldt fleksibel, hvilket giver eleverne mulighed for at fortsætte deres uddannelse uden at ofre deres karriere.

Den læseplaner tilbydes af UNIBA er designet til at give de studerende mulighed for at udvikle deres færdigheder, viden og evner. Hertil kommer, at intensiv brug af IKT sikrer en jævn og øjeblikkelig kommunikation mellem uddannelsesinstitutionerne, og hjælper med at fremme samarbejde arbejde og diskussion blandt de studerende, alumni og fakultet. Sammen fandt de reelle sager med fagfolk fra forskellige sektorer, så udvidelse og berigelse af den studerendes synspunkt.

Til gengæld UNIBA er forpligtet til en model for fælles læring med fokus på de studerende. I vores virtuelle campus, kan du få adgang til alle kursusmaterialer og en bred vifte af ressourcer til at interagere med andre elever og lærere.

UNIBA metode kombinerer teoretisk og praktisk læring, som kræver eleverne til at bidrage med deres meninger og synspunkter. Ud over at analysere de dokumenter og materialer, som vi tilbyder, skal eleverne også vurdere og løse casestudier baseret på virkelige og simulerede business situationer. Således er det en lærerig oplevelse, der er lydhøre over for markedets krav og nuværende arbejdsgivere, og hvor der opnås studerende læringsbehov.

Placeringer

Barcelona

Address
University of Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585

08007 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig