Læs den officielle beskrivelse

Unisport, business school sport sektor.

Unisport er den business school i sportssektoren. Her business management, sport og lidenskab er blandet. Vi er beliggende i TecnoCampus Mataro (Barcelona), i et miljø, der fremmer samarbejde mellem universiteter og erhvervsliv, hvor innovation og iværksætteri betragtes grundlæggende ingredienser til succes.

Med over 20 års erfaring i uddannelse af sport ledere, vores lærere er professionelle i sektoren, der danner et lærerteam med åben og samarbejdende tankegang og med et klart internationalt udsyn.

Vi brænder for sporten. Vi uddanne fagfolk i stand til førende innovation og iværksætteri, mennesker, der tilfører værdi til deres organisationer, deres ansatte og deres kunder i et stadig større og med klare behov professionalisering.

Det motiverer os se hvordan, år efter år, får vores studerende endeligt knytte sporten deres faglige fremtid, og vi kan fortsætte med at holde kontakt med dem efter endt uddannelse, på udkig efter synergier, der giver os mulighed for at bevæge sig fremad sammen igen.

I Unisport bruger vi nye teknologier til at bringe det bedste frem i dig, stringent og krævende, men med den fleksibilitet, uddannelse on-line, alt sammen i et enkelt samarbejdsmiljø. Uanset hvor du er, vil du være Unisport.

Har du leje?

Mission, Vision og Værdier

Missionen er, hvad definerer vores grund til at være, vores formål og opnå det grundlæggende formål til forskellige interessegrupper, der omgiver os:

Tog ledere og fagfolk inden for sport, under strenge kriterier for kvalitet, innovation, iværksætterånd og klar internationalt udsyn.

Vores vision er det billede, vi har af Unisport lang sigt, vi ønsker at være eller forblive højere:

førende internationale sports markedsorienteret værdiskabelse for sport og samfund, og især for vores studerende og vores medarbejdere træning gruppe.

Vores værdier er vores sjæl. I baggrunden er vores måde at gøre tingene på, hvad vi tror, ​​og hvad vi udskrive i alle vores handlinger:

Indsats, stringens, iværksætteri, bæredygtighed, løbende forbedringer, internationalt udsyn og lige muligheder.

international

Sport og har ingen grænser. Teknologi, fjernsyn, internet, sponsorater, events, sport turisme ... er blot nogle af de faktorer, der har bidraget til globaliseringen af ​​sporten i det sidste årti.

Klubber og ligaer ikke længere konkurrerer kun på nationalt plan: I februar 2013 for eksempel klubber Inglés Premier League enige om at en hætte af stigning i lønningerne for deres respektive templates for de følgende 3 år. I betragtning af de begyndende købe klubber med udenlandske milliardærer denne foranstaltning har til formål at mindske truslen om en løn eskalering. Ingen tvivl om denne beslutning, truffet i London, vil have sin virkning på fodboldklubber i hele Europa.

På andre tidspunkter, en model, der importeres fra andre lande som tilfældet med Low Cost Forretningsservice fitnesscentre, kan du ryste en hel industri.

Disse er blot nogle eksempler på en virkelighed, enhver sportslig manager ikke kan ignorere.

I Unisport vi er medlemmer af NASSM (North American Society for Sport Management) og EASM (European Association for Sport Management) og forsøge at holde sig ajour med alt hvad der sker i det globale sport markedet, analysere de mulige konsekvenser for konkurrenceevnen i sektor i Spanien.

Alle vores elever er tilmeldt til magasiner som Sport Business International, fremme refleksion over de mest relevante problemstillinger og den globale vision for sportsbranchen.

Dette synspunkt har sin største eksponent i de tekniske udlandsophold, vores studerende har mulighed for at lære andre end spansk sport systemer, besøg unikke sportsfaciliteter eller deltage i arrangementer og møder med top-niveau højttalere.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

At træne studerende som professionel sport management, erhverve nødvendige for at føre alle former for idrætsorganisationer med et klart internationalt fokus færdigheder ... [+]

Program Mål: At træne studerende som professionel sport management, erhverve nødvendige for at føre alle former for idrætsorganisationer med et klart internationalt fokus færdigheder færdigheder.

modtagere: Sport passionerede mennesker, der er knyttet eller ikke idrætssektoren, og som ønsker at udvikle deres karriere i en sektor af fremtiden og stort behov for professionalisering.

Arbejdsbyrde: 1175h (ligestilling ECTS: 47 point)

Kursusmoduler B101 Miljøet i sporten B102 Sport selskab B103 økonomisk og finansiel forvaltning B104 Sports Marketing B105 People Management B125 Design og ledelse af Idrætsanlæg ... [-]
Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Spansk
16 måneder
Online
Læs mere på dansk
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Denne træning kombinerer viden, værktøjer og teknikker til sport psykologi og udøvende nødvendig for at udvikle konkurrenceevnen for atleter og professionelle sportsfolk ... [+]

Program Formål: Denne træning kombinerer viden, værktøjer og teknikker til sport psykologi og udøvende nødvendig for at udvikle konkurrenceevnen for atleter og professionelle sportsfolk med værktøjet, der involverer coaching til at opnå tilpasning af intervention og dermed opnå mødes præcis behovet påkrævet.

Modtagere: Passionate mennesker af sport, ledelse, ivrige efter at lære et nyt erhverv boomer i alle sektorer.

arbejdsmængden: 600h (ligestilling ECTS: 24 point)

KursusmodulerB140 Introduktion til coachingB141 Executive Coaching og talent managementB142 Metode executive coachingB143 redskaber og færdigheder i executive coachingB144 Sports CoachingB145 redskaber og færdigheder i sport coachingB146 teknikker og praksis for sport coachingmetodologiFleksibel metode tilpasset dit livCampus online tilgængelig 24T / 365 dagepersonlig vejledningaltid opdaterede undervisningsmaterialerIndividuelle klasser af videokonferencecasestudierCampus er indrettet til mobilenhedergratis abonnement på branchens magasinerAdgang til specialiserede ressourcerInternational Teknisk forbliveraktiviteter i klasseværelset... [-]
Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Spansk
8 måneder
Online
Læs mere på dansk
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

At træne studerende som professionel sport management, erhverve nødvendige for at føre alle former for organisationer, konkurrencer og sportsbegivenheder med internationa ... [+]

Program Formål: At træne de studerende som professionel sport management, erhverve nødvendige for at føre alle former for organisationer, konkurrencer og sportsbegivenheder med internationalt fokus og klar strategisk vision færdigheder færdigheder.

Modtagere: Passionate mennesker sport, der er knyttet eller ikke til sektoren sport, og som ønsker at udvikle deres karriere i en sektor med stor fremtid og faglige behov.

arbejdsmængden: 1500h (ligestilling ECTS: 60 point)

KursusmodulerB101 Miljøet i sportenB102 Sport selskabB103 økonomisk og finansiel forvaltning anvendes til sportB104 Sports MarketingB105 People ManagementB125 Design og ledelse af IdrætsanlægB126 Forvaltning af Sports AktiviteterB130 Sports Events ManagementB134 Deportivo Sikkerhed og protokolB108 Strategisk ledelse i sportB109 Sports LawB110 kvalifikationer og Business EthicsB111 Sport 2.0: Sociale netværk på Sports AuthorityB112 Sport ansvarligTFM Final Master WorkmetodologiFleksibel metode tilpasset dit livCampus online tilgængelig 24T / 365 dagepersonlig vejledningaltid opdaterede undervisningsmaterialerIndividuelle klasser af videokonferencecasestudierCampus er indrettet til mobilenhedergratis abonnement på branchens magasinerAdgang til specialiserede ressourcerInternational Teknisk forbliveraktiviteter i klasseværelsetPlaceringerbeskæftigelse... [-]
Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Spansk
21 måneder
Online
Læs mere på dansk
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

At træne de studerende til at designe, planlægge, fremme og udvikle enhver form for sportsbegivenhed, fritid eller konkurrence, med strategisk vision og en klar internati ... [+]

Program Mål: At træne de studerende til at designe, planlægge, fremme og udvikle enhver form for sportsbegivenhed, fritid eller konkurrence, med strategisk vision og en klar international fokus.

modtagere: Sport passionerede mennesker, der er knyttet eller ikke idrætssektoren, og som ønsker at udvikle deres karriere i en sektor af fremtiden og stort behov for professionalisering.

Arbejdsbyrde: 1025h (Equivalent ECTS: 41 point)

Kursusmoduler B122 Idrættens organisering B126 Forvaltning af Sport Aktiviteter B130 Sports Event Management B134 Deportivo Sikkerhed og protokol B104 Sports Marketing B105 Personaleledelse ... [-]
Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Spansk
14 måneder
Online
Læs mere på dansk