UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Unisport, business school sport sektor.

Unisport er den business school i sportssektoren. Her business management, sport og lidenskab er blandet. Vi er beliggende i TecnoCampus Mataro (Barcelona), i et miljø, der fremmer samarbejde mellem universiteter og erhvervsliv, hvor innovation og iværksætteri betragtes grundlæggende ingredienser til succes.

Med over 20 års erfaring i uddannelse af sport ledere, vores lærere er professionelle i sektoren, der danner et lærerteam med åben og samarbejdende tankegang og med et klart internationalt udsyn.

Vi brænder for sporten. Vi uddanne fagfolk i stand til førende innovation og iværksætteri, mennesker, der tilfører værdi til deres organisationer, deres ansatte og deres kunder i et stadig større og med klare behov professionalisering.

Det motiverer os se hvordan, år efter år, får vores studerende endeligt knytte sporten deres faglige fremtid, og vi kan fortsætte med at holde kontakt med dem efter endt uddannelse, på udkig efter synergier, der giver os mulighed for at bevæge sig fremad sammen igen.

I Unisport bruger vi nye teknologier til at bringe det bedste frem i dig, stringent og krævende, men med den fleksibilitet, uddannelse on-line, alt sammen i et enkelt samarbejdsmiljø. Uanset hvor du er, vil du være Unisport.

Har du leje?

Mission, Vision og Værdier

Missionen er, hvad definerer vores grund til at være, vores formål og opnå det grundlæggende formål til forskellige interessegrupper, der omgiver os:

Tog ledere og fagfolk inden for sport, under strenge kriterier for kvalitet, innovation, iværksætterånd og klar internationalt udsyn.

Vores vision er det billede, vi har af Unisport lang sigt, vi ønsker at være eller forblive højere:

førende internationale sports markedsorienteret værdiskabelse for sport og samfund, og især for vores studerende og vores medarbejdere træning gruppe.

Vores værdier er vores sjæl. I baggrunden er vores måde at gøre tingene på, hvad vi tror, ​​og hvad vi udskrive i alle vores handlinger:

Indsats, stringens, iværksætteri, bæredygtighed, løbende forbedringer, internationalt udsyn og lige muligheder.

international

Sport og har ingen grænser. Teknologi, fjernsyn, internet, sponsorater, events, sport turisme ... er blot nogle af de faktorer, der har bidraget til globaliseringen af ​​sporten i det sidste årti.

Klubber og ligaer ikke længere konkurrerer kun på nationalt plan: I februar 2013 for eksempel klubber Inglés Premier League enige om at en hætte af stigning i lønningerne for deres respektive templates for de følgende 3 år. I betragtning af de begyndende købe klubber med udenlandske milliardærer denne foranstaltning har til formål at mindske truslen om en løn eskalering. Ingen tvivl om denne beslutning, truffet i London, vil have sin virkning på fodboldklubber i hele Europa.

På andre tidspunkter, en model, der importeres fra andre lande som tilfældet med Low Cost Forretningsservice fitnesscentre, kan du ryste en hel industri.

Disse er blot nogle eksempler på en virkelighed, enhver sportslig manager ikke kan ignorere.

I Unisport vi er medlemmer af NASSM (North American Society for Sport Management) og EASM (European Association for Sport Management) og forsøge at holde sig ajour med alt hvad der sker i det globale sport markedet, analysere de mulige konsekvenser for konkurrenceevnen i sektor i Spanien.

Alle vores elever er tilmeldt til magasiner som Sport Business International, fremme refleksion over de mest relevante problemstillinger og den globale vision for sportsbranchen.

Dette synspunkt har sin største eksponent i de tekniske udlandsophold, vores studerende har mulighed for at lære andre end spansk sport systemer, besøg unikke sportsfaciliteter eller deltage i arrangementer og møder med top-niveau højttalere.

Placeringer

Barcelona

Address
Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig