Universitat Pompeu Fabra Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dens internationale orientering er et af de særlige kendetegn ved UPF, Et universitet med "fødderne i Barcelona og hovedet i verden ". Denne internationale fremskrivning er blevet anerkendt af den Spanske undervisningsministerium gennem International Campus of Excellence forsegle (2010), og bakkes op af den UPF fornemme position i internationale rankings som en af ​​de øverste spanske universiteter.

Det internationale samfund

Med den højeste procentdel af internationale fakultet i Spanien og en af ​​de mest internationale i Europa hvert år UPF også vært for en stort antal internationale studerende. I 2013-14 akademiske år, for eksempel, internationale studerende udgjorde 36% af alle kandidatstuderende og 52% af alle ph.d.-studerende, tiltrukket af mulighed for at studere og forske med internationalt anerkendte fakultet og forskere.

Et globalt netværk

Det er netop disse internationale forbindelser og projekter med de bedste universiteter i verden, der udgør en af ​​Pompeu Fabra University vigtigste aktiver. På nuværende UPF har samarbejdsaftaler med 40 universiteter klassificeret blandt verdens top 100 ifølge Times Higher Education 2012-13 ranking.

Dette valg giver os mulighed for at udvikle fremragende projekter som Global Cities program, en International Summer School køre i samarbejde med University of California, Los Angeles, eller dobbelt og fælles studieprogrammer på postgraduat niveau.

Mobilitet

Gennem et omfattende, skal du vælge netværk af udvekslingsaftaler med over 250 universiteter, Pompeu Fabra Universitets mobilitetsprogrammer berige campus med 1.529 studerende fra 40 forskellige lande (2012-13 akademiske år) og har tilladt 30% af UPF kandidater til at foretage en udveksling i udlandet som en differentierende faktor på deres CV.

Placeringer

Barcelona

Address
Universitat Pompeu Fabra,
Plaça de la Mercè, 10-12

08002 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited