Universidad de Salamanca

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Salamanca (spansk: Universidad de Salamanca ) er en spansk højere læreanstalt, der ligger i byen Salamanca , vest for Madrid , i det autonome samfund Castilla y León . Det blev grundlagt i 1134 og blev tildelt Royal Alfonso IX's kongelige charter i 1218. Det er det ældste grundede universitet i Spanien og det fjerde ældste europæiske universitet i kontinuerlig drift. Den formelle titel "Universitet" blev udstedt af King Alfonso X i 1254 og anerkendt af Pave Alexander IV i 1255.

Salamanca tegner bachelor- og kandidatstuderende fra hele Spanien ; Det er det højest placerede universitet i Spanien baseret på antallet af studerende fra andre regioner. Det er også kendt for sine spanske kurser for ikke-indfødte, der tiltrækker mere end to tusind udenlandske studerende hvert år. I dag er Universitetet i Salamanca et vigtigt center for humanioraundersøgelsen og er især kendt for sine sprogstudier samt lov og økonomi. Videnskabelig forskning udføres på universitetet og forskningscentre i tilknytning hertil, som f.eks. Centro de Investigación del Cáncer [Cancer Research Center], Instituto de Neurociencias de Castilla y León, Institut for Neurovidenskab i Castilla y León, Centro de Láseres Pulsados Ultracortos Ultraintensos [Ultrashort Ultraintense Pulse Lasers Center].

I forbindelse med University of Cambridge, University of Salamanca medstifter af Foreningen af Sprog Testere i Europa (ALTE) i 1989. I 2009, forberedelser blev gjort for fejringen af institutionens ottende Centennial.

Placeringer

Salamanca

University of Salamanca

Address
Centro de Formación Permanente. Títulos Propios
Universidad de Salamanca,
C/Fonseca,2, 1ªplanta
37002 Salamanca - España

Salamanca, Castilla y León, Spanien
Telefonnummer
+34 923 29 46 48

Programmer

Denne skole tilbyder også: