Univerisidad De Cantabria

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Cantabrien Universitet har hovedkvarter i byen Santander. Det er en offentlig, ung og moderne institution, hvis hovedformål er at bidrage til sociale fremskridt gennem sit engagement i undervisning og videnskabelig ekspertise. Det er 2nd spanske universitet for sin globale virkninger af videnskabelig produktion og 5th i undervisningskvaliteten (rangordning CYD Foundation) og fører en af ​​de ni Campus International Excellence for Ministeriet for Uddannelse og Kultur i Spanien.

Studerende i Cantabrien Universitet i det en bred vifte af kvalifikationer, som siden sin oprettelse i 1972, har trænet næsten 36.000 studerende. Forpligtelsen til akademisk ekspertise er et af de vigtigste elementer i en undervisning tilbud støttes af de videnskabelige prestige deres lærere og revideret af kvalitetskontrol, som institutionen selv.

Den Cantabrien Universitet tilbyder sine elever en række ressourcer til at erhverve en omfattende uddannelse. Deres læseplaner søger i den forbindelse en passende balance mellem praksis og teori, kan den studerende blive beriget med forskellige komplementære tjenester: programmer, praktikophold, sprogkurser, Seværdigheder adgang til nye teknologier, udvekslingsprogrammer med europæiske universiteter og amerikansk, coaching og mentoring aktiviteter osv

Placeringer

Santander

Address
Univerisidad De Cantabria Avda. de los Castros s/n
39005 Santander, Cantabria, Spanien

Programmer

Denne skole tilbyder også: