Læs den officielle beskrivelse

Den Barcelona Selvstændige Universitet (UAB) er kendt både for sin ekspertise inden for forskning og dens kvalitet i undervisningen. Det er en reference center i Europa. UAB ligger kun 25 minutter med offentlig transport fra centrum Barcelona, ​​en kosmopolitisk by ved Middelhavet. Det vigtigste campus er placeret i Bellaterra, i hjertet af en af ​​de vigtigste industrielle og teknologiske søjler i Middelhavet Europa.

UAB i fuld kollegium oplevelse bor. Campus er organiseret som en sand viden by med næsten 50.000 indbyggere: studerende, undervisere, forskere og administrativt personale og tjenester. Den indeholder alle de nødvendige tjenester til dette: et universitet bopæl (over 2000 pladser), et sæt af specialiserede biblioteker, en sprogskole, sportsfaciliteter (motionscenter, swimmingpool, fodboldbaner ...), et center sundhed, restauranter, butikker og caféer.

UAB tilbyder uddannelser høje i de fleste områder af viden: • 87 bachelor-grader. Grader i business administration og ledelse, økonomi, grundskole og Turisme tilbydes med 100% undervise i engelsk, og mange andre grader omfatter kurser i dette sprog.

• 315 masteruddannelser, som tager sigte på erhvervelsen af ​​den studerende af videreuddannelse af specialiserede og tværfaglige karakter, der tager sigte på både faglig specialisering og initiering til forskning.

• 68 ph.d.-programmer, der tager sigte på videreuddannelse af studerende i forskning teknikker kulminerede i en ph.d.-afhandling (1114 teser i 2015-2016). De involverer udarbejdelse og forsvar af en afhandling og normalt vare i tre år. Det har til formål at uddanne lærere og forskere på højeste niveau. I alt 27 ph.d.-programmer har fået UAB Mention til Excellence. Nævn internationale ph.d. indebærer opholder sig i forskellige europæiske lande ved ph.d. og fakultetet deltagelse af internationale universiteter.

Den internationale dimension af UAB er især bemærket på oprindelsen af ​​internationale studerende, især ved Masters med 2.949 internationale studerende (40%) og ph.d.er med 1.703 internationale studerende (33%) og 1.346 internationale studerende (5% ). Universitetet har 45 kandidatgrader i undervisningen 100% på engelsk.

UAB er et universitet, der driver innovation, beskæftigelsesegnethed og iværksætterkultur. Tilskynder forskning og overførsel i alle områder af viden, og arbejder tæt sammen med erhvervslivet og industrielle struktur i sine omgivelser samt videnskabelige centre i dit område som ALBA Synchrotronbestrålingscenter, ligger fem minutter fra campus.

UAB har 352 forskergrupper, 57 afdelinger og 45 institutter og centre. Mange af de sidstnævnte er blevet skabt i samarbejde med førende videnskabelige institutioner, mens alt gennemført en intens forskningsaktivitet (3.316 artikler publiceret i tidsskrifter indekseret ifølge data fra 2015, Thomson Reuters WOK). Desuden er de fem tilknyttet universitetshospitaler også involveret i forskning arbejde UAB, tre af dem akkrediteret med forseglingen af ​​topkvalitet Health Institute Carlos III.

Universitetet opfordrer inddragelse og deltagelse af studerende i frivillige aktiviteter og samfundstjeneste, hvilket er grunden til den har fået tildelt fra forskellige institutioner. Også det gennemfører kampagner blandt community for social bevidsthed. UAB tilskynder til udveksling i mobilitetsprogrammer og fremmer rekruttering af internationale studerende (3.546 studerende for international mobilitet). Højdepunkter Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo da Vinci og Erasmus K2-projekter. Det har specifikke programmer til at byde velkommen og støtte internationale studerende. Under Erasmus-programmet har etableret 1.008 bilaterale aftaler med mere end 500 europæiske universiteter.

  • Dataene Foundation Kursus 2015-2016 UAB UAB Fonden fremmer projekter for uddannelse, forskning og social handling og giver kommercielle og arv tjenesteydelser inden for Barcelona Selvstændige Universitet. Det har omfattende undervisning udbud af officerer og cfgs egne, bachelor, master og bachelor-grader.
Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Universidad Autónoma de Barcelona

I dette meget professionelt program specifikt alle former for casestudier, nuværende erfaringer og andre specielt udvalgt til større og hurtigere assimilation af de stude ... [+]

Criminalistics eller retsvidenskab vi definerer som det sæt af discipliner, hvor den fælles objekt er materialisering af bevis for, ved videnskabelig metode.

Enhver videnskab bliver retsmedicinsk når betjener den retslige proces, men vi må tilpasse specifikke for med henblik på efterforskning og retlige bevisteknikker, dette er årsagen til at forberede dette program, som har til formål at uddanne fagfolk i criminalistics som en, der anerkendes af universitetet, for at give overlegen akademisk akkreditering, så kvalificerede fagfolk kan nyde dette universitet anerkendelse i deres præstationer både ejere og retlige niveauer at servicere domstolene, ved hjælp af de mest avancerede teknikker til disse specialer .... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk,Fransk,Italiensk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Fødevaresikkerhed er en af ​​de mest interessante og kompliceret for disse kapitler, som vi er interesseret i studiet af mad, dets egenskaber, det vil sige, deres udseend ... [+]

Fødevaresikkerhed er en af ​​de mest interessante og kompliceret for disse kapitler, som vi er interesseret i studiet af mad, dets egenskaber, det vil sige, deres udseende, deres sikkerhed og næringsværdi.

Når vi taler om fødevaresikkerhed mener vi, at kun henvise til muligheden for, at noget kan nå mad og fremkalder smitsomme eller giftige proces type. I stedet er det en bredere sigt, da der er situationer madlavning eller sammensætning, som kan vedrøre tilfælde eller udbrud af fødevarebåren.

Desuden tilgangen til så aktuelle som den kvalitet, fødevaresikkerhed og sporbarhed af produkter gennem en analyse fra det juridiske aspekt af de vigtigste aspekter af processer og produkter emne er også nødvendigt.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Catalan
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Den vertienteforense af Graphoanalysis er studiet og anvendelsen af ​​avancerede sæt grafologisk teknikker orienteret til en videnskabelig fortolkning af de identificeren ... [+]

I dagens samfund, det giver særlig vægt på kendskab til realiteterne og potentiale mennesker gennem kulturelle resultater. Skrivning er en, der bærer en højere grad af ekspertise, både hvad angår udviklingen af ​​den måde selve beskeden, og derfor ansvarlig for institutioner og organisationer, som i andre specialer, hvor viden og fortolkning kulturelle og personlige variabler kan være bekendt med anvendelsen af ​​graphology teknikker er det vigtigt at analysere denne menneskelige produktion.

Det skal forsynes med viden om egnede teknikker og værktøjer i hvert tilfælde graphology, samt analyse og videnskabelig fortolkning svarende til hver af dem.

Du skal oprette et organ af fagfolk, der kan udvikle deres rolle i de forskellige områder, og at nå dette mål, at programmet ikke er tilfreds med et samlet overblik over doktorafhandlinger, bøger og forskningsrapporter indsamlet siden 1996 med bistand, fælles arbejde og udveksling med andre professorer fra udenlandske universiteter, men også med anvendelse af positive Graphoanalysis i den forstand, at arbejde med virkelige sager, hvor det har alle de dokumenterede historie, for ikke at give nogen chance for forvirring i den studerende mulighed for spekulation uprøvet.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Master i Tourism og humaniora er et initiativ fra School of Turisme og Hotel Management og Det Naturvidenskabelige Filosofi og Bogstaver i UAB at uddanne fagfolk, der giv ... [+]

Den Master i Tourism og humaniora Det er et initiativ fra School of Turisme og Hotel Management og Det Naturvidenskabelige Filosofi og Bogstaver i UAB at uddanne fagfolk, der giver en merværdi og innovation til turisme produkter og tjenester. Fagfolk i stand til at generere og administrere indhold og bringe nye perspektiver til turistsektoren, en af ​​de førende økonomiske sektorer.

Master i Tourism og humaniora har en professionalisering og innovativ tilgang og har støtte fra turisme i Barcelona og Institut for Humanistiske i Barcelona, ​​efter disse institutioner firmasen med School of Turisme og Hotel Management af UAB en konvention mester miljø med henblik på at fastlægge rammerne og linjer samarbejde at maksimere potentialet af programmet. ... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Denne kandidatgrad i Risk Management og Emergency tilbyder nogle undersøgelser, der uddanner professionelle civilbeskyttelse, nyttige for offentlig forvaltning spørger ek ... [+]

På tidspunktet for at styre en nødsituation, på området for civilbeskyttelse ofte konflikter handling og koordination, og manglen på dedikerede fagfolk udelukkende til dette emne opstår.

Administrationen kræver eksperter på området for civilbeskyttelse med en omfattende vision, kan bevidst om de flere strenge i en nødsituation findes, med kapacitet til at gøre analysen af ​​årsagerne til nødsituationer, gribe ind, koordinere og fremsætte forslag til forbedre situationen.

Denne kandidatgrad i Risk Management og Emergency tilbyder nogle undersøgelser, der uddanner professionelle civilbeskyttelse, nyttige for offentlig forvaltning spørger eksperter i enhver befolkning dog små, i enhver kommune.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Spansk,Catalan
Deltid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Kandidatuddannelsen i sociale politikker og fællesskabsaktioner præsenteres som et professionelt og forskningsforslag bygget ud fra tilgangen af ​​offentlige politikker o ... [+]

Kandidatuddannelsen i sociale politikker og fællesskabsaktioner præsenteres som et professionelt og forskningsforslag bygget ud fra tilgangen af ​​offentlige politikker og fællesskabsaktioner. Dette uddannelsesforslag kombinerer erhvervelse af teoretisk og praktisk viden med deltagelse af akademiske og professionelle lærere og bruger case arbejde til at gøre en kompleks og deltagende tilgang til realiteten af ​​territoriet.

karrieremuligheder

Programmet giver instrumenter til analyse, design og implementering af sociale politikker for at udvikle projekter inden for offentlig forvaltning, social forskning og samfundsarbejde. Træningen i samfundsaktioner er fokuseret fra et tværfagligt perspektiv gennem forståelsen af ​​sameksistens, kommunikation og konflikt for dets anvendelse på social indgriben og forskning.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Catalan
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Master i Archives og Records Management giver en integreret løsning på området for arkivering og Geston dokument, der gør det muligt for studerende til at udvikle deres a ... [+]

Det område, som fartøjsføreren tilhører, mellem 51 og 100 stillinger af den fjerde udgave af QS World University Rankings by Subject Den Master i Archives og Records Management Det giver en integreret løsning på arkivområdet og dokumenter Geston der gør det muligt studerende til at udvikle deres arbejde i offentlige og private organisationer, både historiske dokumenter og administrative og støtte enhver træning.

Det giver også den nødvendige uddannelse for at gennemføre arkivering teknikker og indarbejdelse af nye teknologier i filhåndtering og i design og ledelse af dokumentstyringssystemer for organisationer, mens de udvikler kritisk tænkning, etiske værdier professionel arkivering og innovationskapacitet.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Catalan
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Dette program har arvet oplevelsen af ​​tidligere UAB egen herre, der nyder stor succes i sine fire udgaver og er blevet renoveret blive officiel undersøgelse fra 2012-20 ... [+]

Den Barcelona Selvstændige Universitet gennem School of Turisme og Hotel Management, sammen med fakultetet for Oversættelse og Tolkning i Center for Studier og Forskning vedrørende Østasien, tilbud "Master EU - Kina: Kultur og økonomi". Dette program har arvet oplevelsen af ​​tidligere UAB egen herre, der nyder stor succes i sine fire udgaver og er blevet renoveret blive officiel undersøgelse fra 2012-2013 kursus, det første af sin art i verden Hispanic-kinesisk virksomhed og i hele det spanske territorium. Denne anerkendelse giver det gælder i hele EHEA, der tilsammen nye alliancer og institutionel omstrukturering på det organisatoriske, metodiske og konkurrencedygtigt niveau, bliver det en kvalitet undersøgelse indregnet i Campus International Excellence UAB.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Catalan
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Master i Undervisning kinesisk for indfødte talere er den eneste Masters i Spanien, der udelukkende underviser kinesisk. Det har en stærk professionalisering natur og hen ... [+]

Master i Undervisning kinesisk for indfødte talere er den eneste Masters i Spanien, der udelukkende underviser kinesisk.

Det har en stærk professionalisering natur og henvender sig til kandidater, helst inden for humaniora, med solid viden om kinesisk og ønsker at engagere sig i at undervise i sprog.

Et af højdepunkterne i master-modulet er obligatoriske klasseundervisning praksis med forskellige studerende profiler. Disse vil blive afholdt i forskellige samarbejdende centre vedrørende undervisning i kinesisk i Barcelona-området.

Den eminent praktisk fokus og professionalisering afsluttes med inddragelse af kredit forskning metode, der vil give adgang til ph.d.-studerende, der ønsker at fortsætte deres studier.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Kinesisk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Master i Business Management Hotel er et resultat af formaliseringen af ​​MBA i Business Management Hoteller med 14 uafbrudt udgaver har været en af ​​kandidatuddannelser ... [+]

Den Masters i Hotel Management Virksomheder Det er resultatet af formaliseringen af ​​MBA i Business Management Hoteller med 14 uafbrudt udgaver har været en af ​​de kandidatuddannelser på ældste hotel management i spanske universiteter.

Dette er en mulighed for at knytte den professionelle fremtid til en af ​​de mest dynamiske og kraftfulde sektor i verdensøkonomien, turisme. I de senere år har former for turisme, indkvartering og udlejning revolutioneret turismeefterspørgslen stigende i antal og variation sektor. Hotellets sektor til at reagere på denne nye efterspørgsel gennem nye former for overnatning forvaltes af alsidige, fleksible og viden om hoteldrift og virksomhedsledelse fagfolk forhånd.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Catalan
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Master i Management og Event Tourism Organisation (officiel master) er kvalificerede fagfolk begivenhederne i det bredeste spektrum konjugerende universitetet rigor af ud ... [+]

Den mester i Turisme og Event Organisation (Official master) er kvalificerede fagfolk begivenhederne i den bredest mulige spektrum konjugerende universitetet rigor af udestående fagfolk oplevet i dette område.

Mål:

Give specifik viden og færdigheder til at organisere, koordinere og lede alle former for arrangementer. Tog fagfolk til at fremme projektledelse og udvikling af forskning på dette område.

modtagere

Dette program er rettet mod:

Kandidater, akademikere universitarisque ønsker at specialisere sig i et område med gode fremtidsudsigter i vores land og internationalt. Iværksættere, ledere eller ansvarlig for àreaque udvikle udelukkende eller delvist sin karriere tilrettelægge arrangementer af enhver art i både det offentlige og private. ... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Catalan
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Kandidatuddannelsen i Regnskab og Revision Højere reagerer på den stigende efterspørgsel efter fagfolk med særlig uddannelse inden for regnskab, skat forhold-business reg ... [+]

Den Superior kandidatgrad i Regnskab og Revision reagerer på den stigende efterspørgsel efter fagfolk med særlig uddannelse inden for regnskab, skat forhold-business regnskab og revision. Derfor denne titel er beregnet til folk, der ønsker at fokusere deres professionelle karriere inden for corporate regnskab og / eller revision. Det er især rettet mod kandidater i Business Administration og Ledelse, Regnskab og Finans, Økonomi og kvalificerede fagfolk, der i øjeblikket udvikler deres aktiviteter inden for regnskabsvæsen og / eller revision.

Programmet giver regnskaber og revision uundværlig for udøvelsen af ​​erhvervet som revisor viden. The Masters har til formål at uddanne specialister inden for regnskab og revision, så de kan skride effektivt arbejde og revision af enhver art og størrelse, der gør det muligt overholdt kravene til optagelsesprøven i officiel Register Revisionsretten (ROAC) efter kriterierne i ICAC.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Hovedformålet med Master i Sports Management er at ledsage dig i din udvikling som en integreret professionel sport management og træne dig i brugen af ​​ledelsesværktøje ... [+]

Hovedformålet med Master i Sports Management Det er til at ledsage dig i din udvikling som en omfattende professionel sport management og uddanne dig i brugen af ​​ledelsesværktøjer til at genkende forretningsmuligheder, udvikle strategier, forudse ændringer, optimering ressourcer og analyse af oplysninger med diskretion.

Kompetencer

Forstå og gennemføre strategiske, omfattende og objektivt billede af sportsindustrien fra et forretningsmæssigt synspunkt. Skabe nye markedsmuligheder ved hjælp af iværksætteri og innovation udsat for idrætsorganisationer kultur. Anvendelse af de mest nyskabende praksis for sport marketing og være mere effektiv i udførelsen branding og sponsorering. Detect nøglen til at lede professionelle hold og få de bedste resultater faktorer. Fortolke regnskaber for en sports organisation og skabe finansiering strategier for nye projekter og virksomheder. Optimere forvaltningen af ​​en sports facilitet og en sportsbegivenhed. ... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Barcelona

Formålet med denne master er at give solid videnskabelig uddannelse i teknikker til jordobservation, og generering og analyse af oplysninger til undersøgelsen af ​​område ... [+]

Teledetektionsteknikker og geografiske informationssystemer (GIS) er afgørende for at studere Jorden og forvalte sine ressourcer. Denne centrale rolle er ikke kun til stede i den akademiske verden, men vi opfatter det i flere felter. Faktisk fandt vi tegn på øget tilstedeværelse og interesse i områder som (ny og forbedret satellit jordobservation, antenne køretøjer eller UAV'er, europæisk løft til GPS systemer som Galileo, osv) værktøjer, geografisk information (succes Google Earth eller Google Maps, kvaliteten fremragende ICC kortlægning, etc.), dens metadata (øget tilstedeværelse og konsolidering af standarder), katalogisering Særlige datainfrastrukturer (IDEC, Idee, osv) eller software (som den nuværende erkendtlighed af Miramon programms for administrationer og studerende, der har drevet Generalitat de Catalunya og de forskellige alternativer af gratis software).... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Catalan
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk