Universidad Autónoma de Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Barcelona Selvstændige Universitet (UAB) er kendt både for sin ekspertise inden for forskning og dens kvalitet i undervisningen. Det er en reference center i Europa. UAB ligger kun 25 minutter med offentlig transport fra centrum Barcelona, ​​en kosmopolitisk by ved Middelhavet. Det vigtigste campus er placeret i Bellaterra, i hjertet af en af ​​de vigtigste industrielle og teknologiske søjler i Middelhavet Europa.

UAB i fuld kollegium oplevelse bor. Campus er organiseret som en sand viden by med næsten 50.000 indbyggere: studerende, undervisere, forskere og administrativt personale og tjenester. Den indeholder alle de nødvendige tjenester til dette: et universitet bopæl (over 2000 pladser), et sæt af specialiserede biblioteker, en sprogskole, sportsfaciliteter (motionscenter, swimmingpool, fodboldbaner ...), et center sundhed, restauranter, butikker og caféer.

UAB tilbyder uddannelser høje i de fleste områder af viden: • 87 bachelor-grader. Grader i business administration og ledelse, økonomi, grundskole og Turisme tilbydes med 100% undervise i engelsk, og mange andre grader omfatter kurser i dette sprog.

• 315 masteruddannelser, som tager sigte på erhvervelsen af ​​den studerende af videreuddannelse af specialiserede og tværfaglige karakter, der tager sigte på både faglig specialisering og initiering til forskning.

• 68 ph.d.-programmer, der tager sigte på videreuddannelse af studerende i forskning teknikker kulminerede i en ph.d.-afhandling (1114 teser i 2015-2016). De involverer udarbejdelse og forsvar af en afhandling og normalt vare i tre år. Det har til formål at uddanne lærere og forskere på højeste niveau. I alt 27 ph.d.-programmer har fået UAB Mention til Excellence. Nævn internationale ph.d. indebærer opholder sig i forskellige europæiske lande ved ph.d. og fakultetet deltagelse af internationale universiteter.

Den internationale dimension af UAB er især bemærket på oprindelsen af ​​internationale studerende, især ved Masters med 2.949 internationale studerende (40%) og ph.d.er med 1.703 internationale studerende (33%) og 1.346 internationale studerende (5% ). Universitetet har 45 kandidatgrader i undervisningen 100% på engelsk.

UAB er et universitet, der driver innovation, beskæftigelsesegnethed og iværksætterkultur. Tilskynder forskning og overførsel i alle områder af viden, og arbejder tæt sammen med erhvervslivet og industrielle struktur i sine omgivelser samt videnskabelige centre i dit område som ALBA Synchrotronbestrålingscenter, ligger fem minutter fra campus.

UAB har 352 forskergrupper, 57 afdelinger og 45 institutter og centre. Mange af de sidstnævnte er blevet skabt i samarbejde med førende videnskabelige institutioner, mens alt gennemført en intens forskningsaktivitet (3.316 artikler publiceret i tidsskrifter indekseret ifølge data fra 2015, Thomson Reuters WOK). Desuden er de fem tilknyttet universitetshospitaler også involveret i forskning arbejde UAB, tre af dem akkrediteret med forseglingen af ​​topkvalitet Health Institute Carlos III.

Universitetet opfordrer inddragelse og deltagelse af studerende i frivillige aktiviteter og samfundstjeneste, hvilket er grunden til den har fået tildelt fra forskellige institutioner. Også det gennemfører kampagner blandt community for social bevidsthed. UAB tilskynder til udveksling i mobilitetsprogrammer og fremmer rekruttering af internationale studerende (3.546 studerende for international mobilitet). Højdepunkter Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo da Vinci og Erasmus K2-projekter. Det har specifikke programmer til at byde velkommen og støtte internationale studerende. Under Erasmus-programmet har etableret 1.008 bilaterale aftaler med mere end 500 europæiske universiteter.

  • Dataene Foundation Kursus 2015-2016 UAB UAB Fonden fremmer projekter for uddannelse, forskning og social handling og giver kommercielle og arv tjenesteydelser inden for Barcelona Selvstændige Universitet. Det har omfattende undervisning udbud af officerer og cfgs egne, bachelor, master og bachelor-grader.

Placeringer

Barcelona

Address
Fundació UAB · Edifici Blanc, 1ª planta · Vila Universitària
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

08193 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig