Læs den officielle beskrivelse

Humanismens værdi

Formålet er at bidrage til den fortsatte vækst af faglig og personlig ekspertise gennem træning. UFV's faglige succes har at gøre med at tro, at det at være meget kompetent i et erhverv ikke kan og bør ikke adskilles fra personlig ekspertise til at opbygge et mere humant samfund.

For UFV er postgraduate-teamet, konsulenter, klienter, lærere, studerende, leverandører mv. En del af samme samfund. Rigeten i dette samfund ligger i dens mangfoldighed:

 • Anerkend alle dets medlemmer unikke, værdige og unikke.
 • Det stræber efter at skabe et rum, hvor man kan sætte bordet på tendenser, studier og forskning, god praksis, dybe forskelle mv. Til personlig og professionel berigelse af alle fra den legitime søgning.

Deres højeste ambition er at hjælpe med at udbrede den bedste version af deres samfund ved at fremme spørgsmål som: Hvilken slags faglig og person vil jeg være i mit liv? Hvorfor gør jeg hvad jeg gør? Hvor vil jeg lede min professionelle karriere? Hvad forstår jeg efter succes? Hvordan bidrager jeg til samfundet? Hvad er mine værdier, og hvordan overfører jeg dem til min daglige aktivitet? Kort sagt afspejler alt dette aspirationen om at gøre noget for at ændre tingene i et samfund med behov for forandring. UFV foreslår sine elever at være hovedpersonerne i verdens omdannelse, der begynder med den enkelte transformation.

I forbindelse med UFV's Postgraduate og Consultancy arbejdes der for at ændre samfundet ved at vurdere kompetencer og holdninger. I denne sammenhæng forstås etik som en livsstil, hvorfra solidaritet og social retfærdighed er meget vigtig for transformation.

Hvorfor studere ved UFV

Formålet med Universidad Francisco De Vitoria er at bidrage til den fortsatte vækst i de studerendes personlige og faglige ekspertise. Den vigtigste udfordring i deres undervisningsmodel er uddannelse af fagfolk med fokus på personen og med et kald til at forvandle sig til at blive hovedpersoner i samfundsforandringen.

 • Universidad Francisco De Vitoria sætter fokus på en uddannelse opfattet omkring de etiske og deontologiske værdier, der bidrager til at forbedre elevernes ønske om at være en bedre professionel og bedre person.
 • Den har et højt niveau kloster i alt akademisk indhold og tilbyder til enhver tid en praktisk og erfaringsmæssig træning af professionel virkelighed.
 • Realiseringen af virkelige praktiske tilfælde og udviklingen af en model for vidensoverførsel til den personlige, forretningsmæssige og institutionelle virkelighed gør det muligt for dine elever at være klare over de værdier, der gennemsyrer deres erhverv og den følelse af arbejde, de skal udføre.
 • Indholdet fokuseret på analysen af daglig praksis tilskynder til søgning efter løsninger gennem debat og skabelse af rum, hvor der kan deles tendenser, forskning og god praksis. Alt dette til den personlige og faglige berigelse af universitetssamfundet: studerende, professorer, forskere og fagfolk.

Professionel karriere

Et af UFV's målsætninger ved hjælp af ph.d.-uddannelsen er at hjælpe eleverne med at opbygge deres karriere og lette gennemførelsen uden for klasseværelset af den viden, der er opnået under deres postgraduate uddannelse. For dette arbejder Postgraduate og Consulting Area på forskellige fronter:

 • Han er ansvarlig for søgen og ledelsespraksis hos studerende i virksomheder og enheder, der samarbejder med universitetet.
 • Giv den studerende en personlig service, så han kan vælge det bedste valg af praksis efter hans profil og interesser.
 • Det søger konstant og underskriver aftaler med førende institutioner på hvert træningsområde for at give de studerende de bedste muligheder.
 • Programmerne indeholder den nødvendige uddannelse til succesfuldt at overvinde mål som forberede et CV, udarbejde et interview, finde et job ...
 • I Employment Exchange-tjenesten tilbydes den tidligere studerende en personlig orientering og rådgivning om den professionelle karriere, og tilbud om beskæftigelse udgives dagligt.
Programmer undervist i:
Spansk