Læs den officielle beskrivelse

En innovativ institution UPV er en offentlig, dynamisk og innovativ institution, der er dedikeret til at forske og undervisning. UPV opretholder stærke bindinger med sit sociale miljø og en stærk tilstedeværelse i udlandet. Vores kald som en service resultater fra vores engagement i samfundet. Vi giver vores studerende med den viden, de har brug for at være i stand til at arbejde som kandidater i deres faglige område, og vi tilbyder dem en all-round uddannelse, hvor de erhverver teknologiske færdigheder, såvel som en humanistisk og kulturel uddannelse. Vi træner mennesker, vi uddanne fagfolk Vi uddanner folk, og vi uddanne fagfolk, fordi vi mener, det er vores pligt at give vores studerende ikke kun viden, men også erfaring. Ved at gøre vi mener, at vi hjælper dem til at blive frie, ansvarlige mennesker, der er bevidste om de sociale problemer, er i stand til at påtage sig forpligtelser og har udsigter for fremtiden. Undervisningen og administrativt personale ansat af UPV arbejde for at tilbyde vores studerende den uddannelse af høj kvalitet, de har brug for. Mission At give de studerende med en integreret uddannelse gennem skabelse, udvikling, overførsel og kritisk refleksion over videnskab, kunst og kultur og samtidig være respektfuld med etiske principper. En uddannelse decideret fører mod medvirken vores studerende i at finde et passende job i overensstemmelse med deres studier. At bidrage til den økonomiske, sociale og kulturelle udvikling af det spanske samfund i almindelighed og til den valencianske samfund i særdeleshed gennem videnskabelig, teknisk og kunstnerisk support. At udvikle en institutionel model kendetegnet ved sine værdier af topkvalitet, internationalisering, solidaritet og effektivitet en åben institution, som fremmer deltagelse af institutioner, virksomheder og fagfolk i alle aspekter af universitetets liv. Vision UPV er et universitet, der tiltrækker de bedste studerende og uddanner fagfolk med en anerkendt, prestigefyldt niveau af ekspertise, som er meget værdsat af lokale og internationale arbejdsgivere. Relevansen af ​​UPV forsknings udgange understøtter stærk international tilstedeværelse i institutionen, som har tætte samarbejdsrelationer med de bedste universiteter i verden. UPV er en effektiv offentlig institution på samfundets tjeneste, med en stærk social og miljømæssig engagement. UPV er et innovativt universitet til gavn for samfundet og dets udvikling. Et enestående institution i forskning og i uddannelse af fagfolk. Motto UPV er en innovativ og dynamisk universitet, med effektive mekanismer til formidling af videnskabelige og teknologiske resultater, og som excellerer i forskernes uddannelse og i skabelsen af ​​teknologi-baserede virksomheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Universitat Politecnica de Valencia - UPV Photography

I tråd med den aktuelle udvikling i faglig og kreativ fotografering, er universitetet fuldt engageret med uddannelse af kommende fagfolk i begge felter. ... [+]

Master i Fotografi, kunst og teknik

Åben Registrering

I Spanien uddannelse inden for fotografering fortsat har lidt tilstedeværelse i de officielle læseplaner / undersøgelser.

Med hensyn til faglige undersøgelser har kunstskoler vedtaget denne uddannelse, men med hensyn til fotografering studier for kunstnerisk skabelse er ikke-eksisterende, både historisk og teoretisk-praktisk niveau.

På linje med den aktuelle udvikling i professionel fotografering og den rolle overtaget af kunstværket med fotografiske medium i samtidskunsten, det polytekniske universitet i Valencia tog beslutningen i 2004 om at engagere sig i de kommende professionelles uddannelse af begge felter, skabe Master i Fotografi, kunst og teknik .... [-]

Spanien Valencia
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Máster en Fotografía - Formación a lo largo de la vida

Gabino Diego coleccionista de fotografía visita el Máster en Fotografía de la UPV