Universidad Rey Juan Carlos

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universidad Rey Juan Carlos grundlagt i 1996, har mere end 46.000 studerende og ca. 2.250 professorer. I det finder du kvalitetsuddannelse gennem et bredt og fremragende akademisk tilbud . At studere ved King Juan Carlos betyder at gå ind i et ideelt læringsmiljø, der vil hjælpe dig med at nå dine mål, både personlige og professionelle, i den mest spændende fremtid.

Universidad Rey Juan Carlos har et højt kvalificeret undervisningspersonale inden for forskellige videnområder, der er involveret i undervisning, forskning, innovation og formidling. Det har aktuelle faciliteter og udstyr, så den studerende får en kvalitets- og højt specialiseret uddannelse, der er vigtig for at få adgang til arbejdsmarkedet.

Beskæftigelsesegnethed, innovation og internationalisering er tre af søjlerne, der er fremmet af Universidad Rey Juan Carlos , og beviset herfor er, at det i disse tre punkter er blevet betragtet som et 5-stjernet universitet i 2019 ifølge QS Starts Ranking System .

Universidad Rey Juan Carlos har en ansættelsesudveksling med 740 virksomheder, der favoriserer kandidaternes beskæftigelsesegnethed. Derudover er der underskrevet over 13.500 samarbejdsaftaler med virksomheder og enheder for at udføre ekstern praksis, der hjælper den studerendes faglige udvikling. Antallet af studerende, der udvikler praktikpladser i udlandet, er steget næsten 20%.

Placeringer

Madrid

Address
Paseo Artilleros s/n
28032 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig